|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Titan
16.5.2018 14:46:42   
Brisačka
Kakšno se vam zdi ime Titan? Se vam zdi sprejemljivo ali bi bilo deležno zgražanja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Titan
16.5.2018 21:04:18   
Jetkarmak00
Men je Titan fuul lep ime, sam se mi zdi pa da zna bit v otroski dobi bl za podziganje in spotikanje.. Saj ves kako je ko se otroci zacnejo iz "redkih, posebnih" imen norcevati.
Meni osebno je tut zelo lep ime Natan, Naj,.. Samo se mi zdi da ga ravno zaradi teh redkih imen (jih je zeloooo malo) ne bom odlocila za njih ker se "bojim" norcevanja v otroskih dobah in v soli..
Nekako, kar sm razmisljala o imenih za fantka mi je vse Taj. Ni vec tako redek, poleg tega pa tudi se mi ne zdi nekaj tak da bi se lahko kdo norceval..
Katera imena vse pa zbiras? Imas samo titan v mislih?

(odgovor članu Brisačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Titan
19.12.2018 9:52:55   
Ewyx
Dandanes se mi zdi, da je ze vec "redkih" imen v solah in vrtcih, kot tistih bolj klasicnih. Tako da to naj ne bo razlog za ali proti imenu :) Meni se zdi Titan res lepo ime, tako da bi ga nosil en mocan in uspesen fant ;) Kako bi pa naglasili, verjetno na i?

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Titan
19.12.2018 9:54:23   
Ewyx
Ups, malo brskam po tehle imenih, pa sem sele zdaj opazila, da je precej stara tema :''D Zdaj ze verjetno je ali pa ni Titan, kajne? 

(odgovor članu Ewyx)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Titan
19.12.2018 11:59:53   
Sunshine357
Zanimivo, a nenavadno. Za svojega otroka se ne bi odločila za tako ime. Če bi izhajala iz imena, mu kar pripišem moč in odločnost.

(odgovor članu Ewyx)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?