|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
27.7.2018 15:08:09   
Kolerabarepa
Naš je mel ful mozoljčkov. Prav grdo je bilo. Ampak so minili v treh tednih. Pravijo, da se koža čisti, od mamičinih hormonov :)
A kateri od vas otrok sam zaspi? Mi mamo dolga uspavanja. Včasih ze zaspi pa ga potem prdec nenadoma prebudi in potem ga spet eno uro uspavam. Prakticno ga cel dan samo uspavam :) 
Zakinka pa se kar prebudi z jokom kar naenkrat. 
Pa tudi ko ga nič ne matra rabi dolgo da zaspi. 

Kako gre vam to? Naš ma že dva tedna št. 62 :) smo zrasli! 
Lp mamicam!

(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
27.7.2018 15:11:07   
Kolerabarepa
Bauko. Mi smo nasli nacin za podiranje kupckov. 

https://youtu.be/wbwXByk1WEs

Deluje. Na rami ne gre sploh.
Vcasih uspe tudi cez stegno.

(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
28.7.2018 10:36:55   
Junijčica
Mi pa podiramo kupčke na rami, naši dojenčici to najbolj odgovarja. Če pa jo hranim ležečke, jo pustim na boku, da podere kupček. Na splošno ji zelo odgovarja nošenje na rami, tudi če je sitna, jo damo na ramo, pa je takoj mir. Če je spet sitna, jo dam v naročje, če niti to ne pomaga, se greva guncat na joga žogo. Če vse odpove, pa ji dam jest :)

Spi različno dolgo, uspava se tudi različno dolgo. Meni je pomembno, da jo vsakič odložim, ko mi zaspi ali na rami ali v naročju. Sama od sebe pa ne zaspi. Jo je treba ujčkat..žaluser posted image Moje roke in hrbet zelo trpijo, ampak bo treba potrpetuser posted image Tudi ko se zbudi, jo je treba takoj dvignit, drugače se prav dere.

Kako boste preživele vikend? Mi bomo pekli zunaj in se vsaj skušali družiti. Muzika že poka :) Upam, da bo tudi meni uspelo in ne samo hranit tamalo.

lp

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
28.7.2018 15:40:29   
bauko
Hoj punce,

našo moram tudi večinoma uspavat, le par dni nazaj se je zgodilo, da je bila pod lokom z igračkami in se je najprej "pogovarjala" z njimi pol ure, potem pa pogledam in ona spi user posted image Večinoma jo ap nosim ali položim na trebušček in tapkam po ritki.

Kupček sedaj že boljše podira, večinoma kar na rami.

Jutri bo stara 2 meseca, madona šiba čas! user posted image Tudi mi imamo že bolj kot ne 62 stvari, pa 2ko pleničke in tudi te se že nekam čudno zapenjajo...

Danes sem se lotila priprave sadnih kašic, ker ko bom uvajala gosto hrano ne bo več skoraj da nič svežega sezonskega in si bom zato pripravila nekaj kozarčkov domačih kašic. Na FB strani Gurmanček Gal sem našla povezavo do recepta, tako da sedaj trančiram domače ringloje in upam da sosed ni pozabil, da nam je obljubil domača jabolka z vrta user posted image Upam, da mi uspe naredit tudi z breskvami, marelicami in hruškami.

Tastarejša je na morju z babico in dedkom, tako da imam malo več časa in sem se lotila tudi priprave omare vnaprej - Ven sem potegnila goro oblačil in izločila vse, kar mi ni všeč ali pa je zapackano, preprala in zložila, tako da imam sedaj tudi 68 in tamanjše 74 v omari. Upam, da ne preraste prehitro, ker imam za en čas dovolj prebiranja cunjic. user posted image

S prvim avgustom gremo spet na dopust za dober teden dni, samo da se ne moremo odločit, ali bi šli na morje ali v hribe. Želimo si hribov, pa nas odvračajo vsakodnevne nevihte. Šli bi namreč v kemp, ampak če vsak dan dežuje ni ravno luštno z dvema otrokoma v šotoru...
Kam greste pa kaj ve?

Vikend? Ah, živ dolgčas. Danes popoldne je ati v službi, jutri bo pa cel dan. Potem pa gre po tastarejšo na morje, tako da ga ne bo niti v ponedeljek...Tako da bova bolj kot ne sami. user posted image Ampak bliža se dopust, tako da bova že zdržali user posted image

Uzivajte punce!

(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
28.7.2018 19:29:09   
Kolerabarepa
Bauko superhvala za idejo Gurmanček Gal. Nas bo jutri 2 meseca! Pampers dvojka se nekam cudno zapenja :) 
Se pravi vecinoma kar poujckamo do spanja a ne. 
Hjah. Moja mami in tasca mi govorita, kako to ni prav. Da so oni položii otroka v posteljico in je spal. Ne vem,  so naši otročki težavni al pa oni malo lažejo. Nisem še slišala, da bi kaksen dojencek z lahkoto skos sam od sebe zaspal. 
Mi gremo pa avgusta v bohinj. Se ze veselim malo hladnejsih dni, bo bolj prijetno z vozickom, v tej vrocini ga mam kar notri, ... migamo na blazini in kravice mal popasemo. Od 2-3 meseca po 20 min na dan. Pocasi podaljsevat. To so rekli na Pedosani. Midva ga njmava toliko, manj, ampak delamo na tem. 

Se mi pa zdi da je vsako jutro tezji kot je bil vecer prej :)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
28.7.2018 21:20:33   
bauko
Kolerabarepa,a bosta hodila kaj v Pedosano na telovadbo?

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
29.7.2018 7:36:50   
Kolerabarepa
Ze hodiva na pedosano micro :)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
29.7.2018 9:59:45   
bauko
O bravo!:-) midve se pridruziva v jeseni...kaksna je ze cena? S tastarejso sva tudi hodili in je bilo ful lustno. 

Danes sem pa kot zombi-tamala ni hotla zaspat do 4h zjutraj!!!! Za znoret...sploh ne vem kaj ji je blo.

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
29.7.2018 10:02:06   
bauko
Aja,pa se ena misel v zvezi s pospravljanjem-itak,da je tezko kaj pospravit. Ko dojencek spi noces ropotat,da ga ne zbudis,ko je pokonci se pa z njim ukvarjas. In ponovis vajo 100_x_ na dan 😂

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
29.7.2018 14:47:45   
Kolerabarepa
Ne vem kako je za nadaljevalni program. Ta micra je 125 evrov za 8 obiskov. Pa ni tok svoh. Ce ne drugega, gre mami malo od doma. :) Mal te naucijo hendlanja z dojenckom, ker je najin prvi in nimava nekih necakov in prijateljev z otroki sva sla in je fino. Najbol od tega je to, da z drugimi mamicami mal poklepetamo in tam zvem, da tudi njihovi otroci ne spijo in sem potem pomirjena :) ker vsi tam-tam. 
 Zdajle sam brca v posteljici pa bi lahko kaj naredila, ampak sem tako utrujena, da sem tudi sama oblezala. Ne vem, kako znese vam, ki jih mate vec. Vsaka cas_t, res.



(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
29.7.2018 15:53:14   
bauko
Kooooolk?! Uau,tole je pa zasoljeno postalo. Upam,da nadaljevalni niso tako dragi. 4 leta nazaj je bilo to 60eur za 8 obiskov. Sicer spostujem njihovo delo in znanje ter vlaganje vanj,ampak...ne vem no,sem kar malo sokirana. 

Jaaa,fino je poklepetat z drugimi mamicami ☺

Evo,jaz sem naredila prvo rundo kasic. Zelo so okusne,upam,da bo tamala enakega mnenja. 😉Tokrat sem naredila iz ringloja,ki ima enak okus kot slive in jabolk. Rada bi pa se breskve in marelice,pa kaksno hrusko...in kaksno samo jabolcno. Ce bo volja. Morda pa nahecam kaksno babi za pomoc,hihi 😆 

Danes sem prvic prizgala klimo v stanovanju,ker nimam vec volje trpet to vrocino...dala sem cisto na minimum,ravno toliko da deluje. 

Meni danes tamala spi ze od dopoldneva,ker not prinasa zur do jutranjih ur. Upam edino,da tistega za nazaj,da ne pride se en! 😉 jaz pa sem spila se eno kavo,da nekako skup spackam danasnji dan,ker sva sami in sem brez pomoci. Sedaj pocivam na kavcu in se grem stavit,da bo tik tak budna 😂

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
30.7.2018 13:19:29   
Junijčica
Moja punčka ima ravno en mesec in se tudi spravljam shranit (zamrznit) domačo zelenjavo in sadje za kašice. Moja mama in tašča imata vrtove, zato se nama z možom ne mudi imeti svojegauser posted image Mogoče čez 10-15 let user posted image

Tamala danes lepo spi, verjetno zato, ker sem jo par ur nosila po rokah in zadnji dve uri ležim ob njejuser posted image Mož je na dopustu in imam več pomoči, danes izjemoma nekaj dela in sva sami. Je pa prevzel jutranje varstvo, in sem že drugi dan šla na daljši sprehod (skoraj powerwalk, ampak skušam ne pretiravati takoj od začetka) s psičko in si po tem privoščila dolg tuš- vse skupaj dobro uro in pol "me-time" user posted image

bauko, jaz že dolgo laufam klimo, ne gre brez. Prav težko prenašam tole vročinouser posted image


(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
1.8.2018 11:37:37   
Kolerabarepa
Evo. Fant spi. Ampak useeno ne morem in ne upam nic naredit ker bo nekaj zaropotalo in se bo zbudil. Kot novorojencka ga nic ni zmotilo, zdaj pa vsak šum. Kako se spreminjajo ;) tako da v tisini lahko samo surfam po internetu. Ne upam kuhinje pospravit ker posode tako zbijajo. Mi je pa dragocen vsak trenutek ki ga prespi, ker cez dan skoraj nic ne spi in je do vecera tako utrujen da ima cisto uboge ucke, zaspat pa ne more.
Takoda... bom se malo pp internetu brala, kako se dela kašice itd. :)
Vroce je. Mi ne gremo skoraj nic ven. V vozicku je pa se bolj vroce. Ima cisto mokro glavico ce gremo kam. 
Pozdravcke mamicam


(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
6.8.2018 18:16:35   
bauko
Hoj punce,kako ste kaj,kako se spopadate z vrocino? Mi smo na morju (spet 😆)in dopoldneve prezivljamo na sencni plazi,kjer ponavadi tudi pihlja in je znosno...potem popoldne pa kakor je. Prikolica,vozicek...imam en ventilator in prikolica je v senci,tako da ji uspe zaspat. Pa veckrat na dan jo namakam v banjici. Tako zelo ji pase da cofota po 10 do 15 min,se vmes smeje in pogovarja ☺
Tastarejsa se je pa,poleg tega da je splavala, naucila uporabljat dihalko in sploh ne da glave iz vode po pol ure v kosu. Zvecer pa mrtvo utrujena in vse jo boli,le od cesa,hehehe 😅

Sicer pa me preseneca,sem mislila,da bo kar nprej zelela se dojit,pa jo moram kar malo spodbudit...se je kar polenila v tej vrocini. ...no,najvaznejse je,da je dobre volje in da so plenicke polulane ☺
Danes mi je prvic spala od cca devetih,pol deset_ih zvecer pa do 6.30 zjutraj! 😮 cel luksuz ☺
Aja,pa kljub temu,da je skos v senci,ima na nogicah crto tam,kjer pride plenicka ☺ btw,smo se na trojki!
Tele 62 stvari bomo pa minimalno ponosili,v celem tednu sem ji zamenjala 2 bodija,ker je skos nagica 😂

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
6.8.2018 18:21:17   
bauko
Aja,se nekaj: a je se katera tako neskoncno utrujena? Jaz si vcasih ze ob 11h dopoldne zelim,da bi bil vecer in da gremo spat. 😧 noge me bolijo,vsa sem cunjasta...ne vem...uoam,da mine,da je samo zaradi vrocine...je pa res,da v kempu skos nekaj delas,se na wc se je treba sprehodit.

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
19.8.2018 18:19:49   
bauko
Cau punce,kako ste kaj,je sploh se katera tu? Je kar malo zamrla debata tule ☺

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
20.8.2018 11:20:09   
Kolerabarepa
Zgleda da sva samo midve ostali. Mi smo v Bohinju za en teden. Prvi dan je bil cisto paf, novo stanovanje, vse novo, samo gledal je ko nor okoli sebe. Zdaj je navajen in mamo isti ritem kot doma - ob 4h se zbudimo z napenjanjem in jokom. Cez dan se vedno ne spi skoraj nic. Razen mogoce v narocju, seveda po pol ure nosenja gor in dol. Ful sva ze utrujena, cakava da mine pa da pride kaksna druga naporna faza :) malo ze drzi glavo, tkoda ga nosimo tudi postrani in mu je vsec ker vec vidi okolice. Dojimo se vedno na polno, ampak ga zdaj kar jaz veckrat spomnim, ker je vrocina,da malo pije, nic ne cakam, da zacne jokat in prosit za josko. Bauko kok ste pri vas stari oziroma kdaj si rodila? Mam obcutek, da smo tam-tam :)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
22.8.2018 9:58:19   
bauko
Ooo,Bohinj,suuuuper ☺ upam,da uzivate ☺
Moja je rojena 29.5.,pa tvoj? Morda pa se kdaj spoznamo v zivo-sedaj jeseni,septembra ali pa oktobra imam tudi jaz namen zacet s Pedosano ☺
Drgac pa je nasa skoraj trimesecnica postala ful bolj pridna,ker jo ne muci vec trebuscek. Sicer je se kak tak dan,ampak se je ful izboljsalo. Sedaj jo skusam navadit,da bi zvecer prej zaspala in mi je uspelo prestavit na 21.uro,vceraj pa je zaspala ze ob 20h,se ob 4h v mize podojila in potem spala do 7h,kar je naravnost sanjsko. Upam na cim vec taksnih vecerov in noci. Cez dan pa je veliko vec akcihe-spi po cca pol ure do 40 min na rundo,redko dlje. Se pa ze veliko tudi sama zamoti-na pocivalniku ima lok z eno zirafico in se pogovarja z njo tudi po 20 min v kosu. Pa fuuul se je zacela smejat tudi drugim in se pogovarjat,tako da je iz dneva v dan bolj lustno ☺

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
22.8.2018 16:10:39   
Kolerabarepa
Bauko, moj fant je rojen 29.5.  :)

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
22.8.2018 19:25:58   
bauko
O lepo ❤ dober obcutek si imela 😉

(odgovor članu Kolerabarepa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
1.9.2018 9:19:38   
Junijčica
Živjo, punce! Mi imamo že dolgo težave z internetom, ker so pri sosedu kopali in očitno nekaj zaj***li. Ful sem jezna. Ukrepajo pa ne nič, samo podajajo si zadevo oz.kot rečejo, smo podali naprej. Eh. Zdaj šele vidim, kako ne gre brez neta. Moja dojenčica je stara 2 meseca, še vedno spi ponoči oz se potihem 1x zbudi za hranjenje in menjavo pleničke. Čez dan spi na obroke, se pa rada pogovarja, še največ smeji in tudi igračke na loku jo zanimajo. Slednje je fuul prisrčno. Pa obožuje zvezdice na stropu ob spremljavi uspavanke- igralo s svetlobo. Takrat čeblja, brca, se čudi, smeji..haha, se tudi jaz nasmejim😀Mozoljčki so izginili, imamo pa še malo temenc. Mami pa tudi še naprej izgublja odvečne kilograme, sicer zelo počasi, ampak glavno, da ne gre gor ali pa da stojijo na istem- zaradi dojenja se ne upam biti na restriktivni dieti, zato jem, ko sem lačna in kar mi paše. Danes je pa deževen dan in se bomo bolj notri zadrževali..upam, da mi uspe vsaj novice prebrat..

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
1.9.2018 11:35:25   
bauko
Brez interneta je dandanes res kar malo hecno ☺ Jooooj,tolk so lustni ko zacnejo komunicirati se kako drugace kot z jokom 😍 Pri nas ni nic kaj ekstra novega,razen da ima 3 mesece,6kg in da vsak dan bolje pase kravice. Ful je klepetulja ☺ Imamo pa krvave nitke v blatu in smo zato prestavili cepljenje. Sedaj moram vozit v zd vzorcke,da bodo potrdili prisotnost krvi,potem pa na alergolosko...Lahko da sploh ne bodo nic odkrili,amoak vseeno rajsi vsaj probam,ker kolegica je imela enako situacijo in je niso dali testirat,ker je mala dobro napredovala. Potem pa cela stala,ko so zaceli z gosto hrano-alergija na jajca,mleko,orescke...na neke stvari celo tako huda,da so jo iz vrtca odpeljali z resilcem,tako reakcijo je imela na nekaj,kar sploh niso vedeli,da je alergicna in je zauzila (bilo je v sledeh(!!))v enem bonboncku...
Aja,novo je tudi to,da imam jaz vrtoglavice ko dojim in da sem fuuuul utrujena. V torek grem k osebni da mi pogleda kri,trudim se razsirit nabor hrane in zacela sem pit en prehranski dodatek z zelezom in nekimi vitamini. Upam,da bo kmalu boljse in da ni kaksen drug razlog za vse to. ker pritisk imam pa ok. Res je neprijetno,na trenutke si sploh ne upam tamale met v narocju...


(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
6.9.2018 17:24:17   
Junijčica
Bauko, tole se pa ne sliši dobro. Držim pesti, da bo vse ok. Kaj bi pa lahko bile tele nitke v blatu? Kar se vrtoglavice tiče, si verjetno malo slabokrvna. Jaz pa opažam pikice oz zvezdice, ko se vstanem. Količinsko pojem hrane dovolj, žal pa ni najbol zdrava in se mi že pozna na zdravju. Bom mogla kaj spremeniti počasi. Dojenčica me popolnoma okupira čez dan, za povrh imam še "needy" psičko. Težko se spravim skuhati ali pripraviti kaj zdravega, ko je pa treba še toliko drugih stvari postoriti. 
Je pa tole čebljanje res prisrčno. Se čisto stopim ob njej. Pasenja kravic pa ful ne mara. Slednje je že mene izčrpalo, kaj šele njo. Se pa še vedno zelo rada nosi, ampak zdaj mora biti obrnjena tako, da vse vidi pred sabo. Samo na rami biti ni več zanimivo😀 
Jutri moram poklicati pediatrinjo za ponovno tehtanje. Nazadnje smo se tehtali pred 1 mesecem in od takrat je zelo zrasla in pridobila na teži- to se vidi že s prostim očesom. Bo pa fajn slišati cifro. Lepa dojenčica je, smo čist zaljubljeni v njo❤
Za vikend gremo na rojstnodnevno zabavo od enoletnika, upam, da zdržimo ene dve urce.
Ta internet mi je pa vse živce požrl. Če mi ga še kdaj ven vrže, se mi bo zmešalo. Z dojenčkom v hiši in dojiti cele dneve in ne moreš niti novic prebrati, kaj šele kaj drugega...ma groza, res! 

(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
7.9.2018 8:23:47   
bauko
Jaz se sprasujem,kaj so vcasih mame pocele med dojenjem. Brale knjigo,gledale dojencka...kaj drugega pa si ne predstavljam. Jaz tudi rada s telefonom kaj pobrskam po internetu med dojenjem,da malo presekam vse skupaj. Saj je moja in najrajsi jo imam,ampak cisto cel dan je pa tudi ne morem gledat. Tako da te cisto razumem,mora res bit zoprno,ce nimas te moznosti.
No,moja frajla pa sesa en in drug palec vedno veckrat,ampak se vedno samo ko je zaspana. Upam,da tako tudi ostane. Pa zacela se je grabit za stopala in obcasno zvracat na bok. Kmalu ne bo vec nepremicnina ☺😉

(odgovor članu Junijčica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Majčki,junijčki in julijčki 2018
7.9.2018 8:35:20   
Kolerabarepa
Zivjo, punci. Tri smo še ostale,  ane? Naš fant ma že nekaj čez 6 kil! Je polno dojen in se mi zdi, da ma tko lepo razporejene gramčke, nič ni tak bajsast, prav proporcionalen je, res ga je lepo gledat. Ful ze spremlja dogajanje okoli sebe. Ne mara, če se obrazi preveč blizu njega drenjajo in gledajo, tako kot dela celotno sorodstvo hahaha. Vozička ni vzljubil in ga ne siliva več. On hoče gledat. Nosi se samo tako, da gleda. Ostalo ne pride v poštev. Če smo dolgo pri miru, nam tudi pove, naj se premaknemo, ker je tam že vse videl. :) stroji so bolj zanimivi kot gozd recimo. Drugače pa - jaz tole pišem med dojenjem! Sicer ni šanse. Res me zahteva v polni meri. Zjutraj včasih komaj zajtrk naredim in pojem. Kosilo pa samo, če je mož že doma, da ga on prevzame, jaz pa skuham. Ste že cepile? Kako je šlo?


(odgovor članu bauko)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





6 pravil za prvi obisk novorojenčka
Ko mamica in očka prineseta malo dišečo štručko domov iz porodnišnice, se zanju začenja povsem novo obdobje in v tem čas...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...