Jetkarmak00
|
Na hitro da malce odgovorim oziroma napišem kaj kar sem zasledila da ste debatirale :DSladkor... Meni si ga v krvi izmerili na prvem pregledu, takrat ko si določali tisto... Rh pozitiven, krcna skupina, krvna slika, toxoplazmoza itd.. Potem pa gledam tam v izvidu kaj je S-gl oznaka, pa sem bla prepričana da ne more bit to cuker, ker moraš bit tešč? Men pa ni nihče rekel naj bom tešč... No pa potem vseeno vprašam G na pregledu kaj je to. Pa je rekel cuker. No imela sem ga 3,5 pa sploh nisem bla na tešče xD pred tem sva sla na zajtrk v makdonalc, na toaste in čaj :D no uglavnm... Dedk je mel doma napravo za samomerjenje cukra ker je bil sladkorni bolnik.. No in zdej si js merin s to napravco. Na tešče imam tam od 3,4 do 3,8. Po jedi pa nekje 6 do 6,3. Več nisem namerila še nikoli.. Pomoje je vredu ane?... Na tust test (ogtt) če ga sploh izvajajo tukaj (če ne vzemajo sploh samo iz krvi) sploh ne bom šlaaa. Ker je nemogočee da bi z mojimi slabostmi zdržala zjutraj na tešče do Lj (sem iz Jesenic) pa saj si merim doma... Sam nima bit kaj :/ al ste mele vse ta test? Slabosti, hujšanje sem tudi videla debato.. :) mene je to spremlal od mislm da polnega 6t naprek pa nekje do prejšnjega tedna vsak dan. Beri res vsak dan! :) to je do 19tedna.. Zdaj pa se mi zdi da se je malce umirilo.. Se vedno je prisotna jutranja slabost ampak ni pa nič več tako intenzivno kot orej. Uglavnm.. Zdaj se da dihat :) moram pa ponoči stalno nekaj pit.. Suha usta.. Pa tudi kar nalivam se :) pravijo do tri litre. Huuh :) Fantki, puncke... Vraže in vse to.. Js se na to ne oziram.. Sen izvedela spol na nifty testu - fantek. Pa tudi potem potrjeno z ultrazvoki.. Ampak kože pa niti slučajno nimam lepe ampak so se mi začeli delati mozolji :D Trebuh? Kile?.. Od začetka sem se zredila la nekje 3kg. Sem pa zdaj v 20tednu, še malo pa bo 21. :)) Porod? Ga še nisem imela.. Mami pa tudi bolj težko vprašam ker je imela pri vseh CR. In nikoli bi prišla do popadkov.. Vsakič je bil porod sprožen ker smo vsi nedonošenčki (30t, 31t in najmlajši je bil 32t) :) berem da je porod katastrofa, ampak ne verjamem ravno temu no jaz sem prepričana da ga bom preživela....... :DDDhehe. Razmišljam pa o ultivi. Morfologijo imam js šele v 24t. Čudni so tukaj v porodnišnici hehe :) Sem pa imela v 17t zgodnjo morfologijo samoplačniško in je bilo vse ok.. Razen da bi videl ledvičk. Ampak je rekel da so sigurno ker drugače tzdi plodovnice nebi bilo.. Pa je potem G na naslednjem pregledu v 19t res videla da je vse ok.. :D se zgodi včasih se kaj ne vidi.. Brcike.. ?? Js čutim že od nekje 16t premike ampak na začetku zelo nisem mogla ločit med prebavo in brcikam.. Potem čez nekaj časa se je ločilo no zdaj pa ne moreš več sfalit. Naštejem jih tudi do 20 če ležim na hrbtu.. Stoje, sede, tudi že ampak redko zelo.. Vedno me pa brca spodaj, nad sramno kostjo.. Tako da predvidevam da ne ležu obrnen na glavo? Ve katera kako to gre, če kam brca kako leži?? Izkušene nosečke..? :DKrvni tlak mi raste, ne sicer intenzivno ampak počasii.. Zdaj je že na zgornji meji nekje.. 138/88mmHg.. Upam, da ne grem po mamičinih stopinjah.. Bomo videli. Jutri imam spet pregled :-) Kaj pa izcedki? Jih imate kaj? Sem še kaj pozabila?? :D JESSI. TESTI MOJI SO SICER OD DNEVA PRED IZOSTANKOM MENSTRUACIJE.. PRVI TEST JE BIL DELAN ŽE NEKJE 23,24 DAN.. AMPAK MORAŠ VEDETI DA IMAM JAZ KRAJŠE CIKLUSE.. NEKJE BA 25 DO 26 DNI.. :))
|