|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
3.11.2018 13:11:32   
TissaBaby
Ja, na dvatisocaka. Zdaj sem pa ravno na plesnem festivalu z mojim, v tujini 😁. Nam dogaja. Bejbiju ni dolgcas. Cez en teden se pa se porociva 😂, tako da si res moram prav reci: Tissa, noseca si, da ne pozabis! Obcasno sem utrujena in moram odspati, to je pa to glede simptomov. Sem vesela, da nimam nekih tezav. Edino kar me skrbi, je prehrana. Res bi bilo fajn malo bolj zdravo jesti, ampak imam napade na sladkarije in ostala sranja. No, recimo, da se ob miganju to uravnovesi. 
Drugace imam pa 3. pregled 12.11., se ze veselim. Potem 4. pregled bo pa ze morfologija in tega se se bolj veselim, ker se ne veva spola in mogoce takrat izveva 🙂. Predvidevam, da bo to enkrat decembra.
Jaz sem se zredila za ene 2 kg, pa joske imam bolj polne. Upam, da bo max 10 kg vse skupaj, ceprav dvomim, vecina se kar vec zredi. Bomo videli. 
Aja, pa libido se mi je povrnil. Prve 3 mesece sva bolj malo bila aktivna, mi ful ni bilo, zdaj pa je spet normalno. Zaenkrat imava se normalne polozaje, ob trebuscku bo pa treba kaj bolj z boka, kar mi pa ne pase tako zelo 😁. Kako ste ostale s seksom?

(odgovor članu Vrtnica89)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: APRILČICE 2019
3.11.2018 15:02:12   
Mišmašek
Wow Tissa, ti si pa res aktivna 💃 pa še poroka, bravo bravo 👍 jaz sem že do sedaj dobila 4kg, kljub slabostim z bruhanjem... Ni mi jasno od česa me tako napihuje, ne vem... Zato sem spraševala če je to s sladkorno kaj povezano... Pri nas so posteljne aktivnosti približno tako kot pri vas. V začetku bolj ne, sedaj smo pa kar aktivni 😋 kasneje ko bomo bolj okrogle pa ni panike, samo trebušček bomo mogli pomirkat, kar se pa da na več načinov, ni treba samo na boku in misijonarca. 😆 Saj znaš, sem sigurna 😋 (malo heca, nič osebnega, da ne boš slabo razumela😘)

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: APRILČICE 2019
3.11.2018 20:03:14   
KmAlU MaMiCa
Ojla punce. Res smo malo zaspale samo ko so pocitnice je pri nas tako pestro da ni casa za nic drugega kot za nase lumpe😃 Moje pocutje drugace super, edino pozabljiva sem postala nenormalno in pa obcutljiva...vsaka malenkost me vrze iz tira in kar jocem neki brezveze. Pac hormoni...hvala bogu za najboljsega moza na svetu ki razume moje izpade in jih prebrodi z mano z najvecjo mero potrpezljivosti. Jaz imam morfologijo 7.12. ...komaj cakam...to mi je res najboljsi pregled ker dejansko se ze vse tako lepo vidi da si res ze lahko predstavljas otrocicka. Mi smo zdaj v fazi pogananja z imeni...jao jao kako smo si razlicni hehe...
Ali katera ze cuti brce? Jaz ze ene 3 dni ko se ulezem cutim tako rahlo migetanje...vem da je to to ampak komaj cakam na tiste konkretne. 


(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: APRILČICE 2019
4.11.2018 9:46:13   
Anonimen
Tudi pri nas pestro med pocitnicami.Hci je bila doma in smo sli na krajsi dopust.Pocutje je malo boljse. Bruhanje se umirja. Sem pa na -2kg. V prvi nosecnosti sem bila 5 v minusu. Tako, da ni tako hudo. Je pa predvsem naporno jaz sem konec dneva unicena. Tako, da tisa moj poklon, da sem jaz na tvojem mestu se mi zmesa.
Tudi pri nas bo kmalu morfologija. Pa sploh ne bom sprasevala za spol. So me sedaj v 4m tok ob zivce spravili s tem kaj bom imela, da nimam nobene zelje vedeti. Vsak, ko ga vidis in zagleda da si nosec takoj ti bos 100% imela se eno puncko ali pa ti bos imela fantka vidim po trebuhu in oceh. Ajoj. Kakor, da je vazno. Je kar je na to vplivati ne mores!
Na nuhalni je Zebeljan rekel, da cilja na puncko in jaz sem to kar vzela za svoje :).
Spolnost! Pri nas z eno besedo lahko recem, da je skoraj ni. 
Lep pozdrav s stajerske.

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: APRILČICE 2019
4.11.2018 10:58:19   
TissaBaby
Moram povedati, da bo to najin prvi otrok in zato se lahko vandrava okrog. Ob otrocku je tezje. Bomo videli kako bo potem. Oba si zeliva vsaj se kaksnega potem. Jaz bi imela 3, ce ne vi bilo starostnih in financnih omejitev. Ampak nikoli se ne ve 🙂. 
Haha... seks. Vem, da se bo potrebno znajti, ampak jaz tradicionalno prisegam na misijonarca, ker mi najbolj pase. Bo pa trebuscek poskrbel za raziskovanje drugih polozajev bolj pogosto 😁. 
Spol ja... pri meni tudi vecina stavi na fantka. Predvsem glede na ljudske vraze... baje sijem, pa lepo kozo imam in to naj bi bili znaki za fantka. Bomo videli. Meni je vseeno, mojemu tudi. Sva se pa celo zmenila za fantovsko ime, kar sem mislila, da bo misija nemogoce. V bistvu sem sla jaz popolnoma njemu nasproti. Zelel je dat po dedku, pa sem rekla, da mi ni slabo ime, samo da mi ni to to. Zadnjic je pa njegova stara mama razlagala, kako rada sta se imela in je bilo tako lepo in custveno to slisat, da sem mu rekla, da zdaj razumem kontekst 🙂. Za punco posledicbo jaz izbiram med unimi 4, ki jih imava na spisku. 
Joj, jaz samo upam, da bo zdrav otrok. Glede na najine gene bi moral pokati od zdravja 🙂. 
Berem vedno vec o porodu. Kaksne imate preference punce? Mogoce se kaksen nasvet od tistih, ki ste dale ze kaksen porod ali dva cez? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: APRILČICE 2019
4.11.2018 14:47:59   
Mišmašek
Jaz ti lahko povem kako izgleda carski rez, ker nisem rodila naravno. Ne vem niti kako izgleda popadek. In po pravici povedano mi ni vseeno, ker bi rada vedela in izkusila to. Ma če ne gre, ne gre. Z glavo skozi zid ne moreš. Ena je še spraševala ali že čutimo naše zakladke. Jaz ne še, čeprav se mi kak dan zazdi, da bi lahko bilo kaj, samo po moje ni, je samo prebava. 😋

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: APRILČICE 2019
4.11.2018 19:36:19   
Cvetnilist
Jaz imam danes 18t 1d in že več ko teden in pol čutim prav brcike. Danes jo je prvič začutil tudi partner. :-D Glede na prebrano vem, da je to za 1. nosečnost hitro ampak sem zelo vesela, da ze cutim svojega soncka.

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: APRILČICE 2019
4.11.2018 21:09:45   
KmAlU MaMiCa
Glede porodov mam jaz dva naravna za sabo. Moja prva izkusnja je bila full ok ker se je zacelo 3 tedne pred rokom in ni bilo casa delat panike. Zacelo se je cisto brez popadkov, samo voda mi je odtekla in sem sla v porodnisnico. Prvic sem res imela zelo blage popadke tako da so mi na koncu dali 2 umetna da sem jo iztisnila ven. Bolecina res ni bila taka kot sem brala da te trga in ne vem kaj vse...edino kar je bilo meni full neprijetno...sicer nebolece ampak full smotano je pol ko moras porodit se posteljico. Drugi porod pa je bil 6 dni cez rok in sem bila ze v startu nervozna ker sem skos cakala kdaj bo. Cist drugace kot prvic se je tu zacelo s popadki...ko so bili na 10 minut sva z mozem odsla v porodnisnico kjer so me dali se na oddelek za 4 ure dokler mi ni voda odtekla. Popadki so bili vedno hujsi in pogostejsi in res kar boleci. Po klistiranju in vsem pripravam sem sla v porodno kjer pa mi je blo proti prvic full bolj bolece. Tamala je sicer imela cez 4 kg ampak jaz pa tako mocne popadke da mi je med njimi zmanjkalo zavesti. Ce povzamem...ni glih fajn...je pa to nepozabna izkusnja tako za mamo kot za partnerja in bi jo kljub vsej bolecini ponovila takoj. Ko vidis otroka...ne obstaja nobena bolecina vec...samo neskoncna ljubezen in sreca...pa je lahko porod se ne vem kako hud. Je pa res ko pise...ko sprasujejo/sprasujemo kako zgleda popadek...ko ga imas...ves da ga imas...ne more se primerjat z nobenimi menstrualnimi krci. 

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 9:19:14   
TissaBaby
Bravo kmalumamica za tak pogum! Nisi vzela niti smejalnega plina, utive? Jaz bi tudi najrajsi natural, samo bomo videli kako bo. Vecina kolegic mi pravi, da je bilo zelo bolece in so potem pograbile epiduralno. Ena mi je celo rekla, da je imela po epiduralni boljso izkusnjo kot po naravnem, ker jo je bolecina kar travmirala. Ma to itak odvisno od osebe. 

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 10:43:52   
LoniRR
Zivjo aprilcice. Se se malo jst javim. Mene caka morfologija 27.11 in komaj cakam. Uf opazam da pozabljam stvari. Nikoli nisem imela rezav s spominom a zadnje case pozabim na marsikaj haha. Hm glede poroda nisem niti razmislala se ampak si zelim da bi le lahko brez carskega reza. Brc otroka se ne cutim oz. Obcutkov ne upam povezati s tem. Vcasih cutim obcutek kot cmok v maternici ali pa kot parkratni utrip to pa je to. Komaj cakam da zacutim, ceprav pravijo da proti koncu zna boleti ampal vsaj ves da je ok.

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 19:23:29   
Nosecka30
Tudi moja morfologija je 27.11 in komaj cakam. Ta teden ze malo cutim bebico in komaj cakam da bo se bolj. To nas mamice najbolj pomiri. Moja pozabljivost je bila katastrofalno tam do 12tedna, zdaj pa je ze dosti bolje. Tudi pocutje nasploh ni super je pa boljse, bolecine so zmerne in lahko normalno delam. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 19:45:26   
Jessii
Zdravo bodoce mamice! Imam eno vprasanje.. Z mozem si zelo zeliva se drugega otroka in delava na tem. Zadnjo M sem ime 24.9. Naredila sem ze 3 testa nosecnosti in vsi trije negativni. Danes sem naredila se en test first sign duo in mi je pokazal zelo rahlo crtico. Zdaj ne vem ali je to crtica ali se mi ze mesa? Vem da ni ta prava tema o tem ampak bi bila vesela pomoci.
Hvala vnaprej.

user posted image

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 20:16:55   
KmAlU MaMiCa
Pozdravljena. Mislim da vse tukaj poznamo tvojo situacijo...vidimo crtice ki jih ni oziroma delamo teste ko je za njih se prehitro. Jaz zal tu ne vidim crtice...ce pa te kaj tolazi sem jaz imela 3 te teste negativne in mi je po parih dneh clear blue pokazal +. Mogoce si imela kasnejso ovulacijo in imas tudi kasnejso vgnezditev kar pomeni da ce si zanosila tik predno bi mogla dobiti menstruacijo lahko da ti se nekaj casa ne bo pokazalo ( do 14 dni)...tako da pocakaj se malo in naredi test cez 2 ali 3 dni. 

(odgovor članu Jessii)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 20:59:05   
Cvetnilist
Meni se pa zdi kot da se vidi zelo rahla črtica. Meni je sicer po 4 dneh izostanka že pokazalo zelo razločno drugo črtico, je pa vse odvisno od količine hormona. Na tvojem mestu bi si kupila clear blue test, ki bi naj bil malo bolj zanesljiv. Koliko ti že zamuja?

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 21:01:39   
Cvetnilist
Drugače sem pa sama delala ta test first sign duo iz dm-a in mi je pokazal pravilno. Slikice testa pa žal nimam da bi ti jo lahko poslala. Držim pesti, da je to to!

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 21:25:12   
Jessii
12 dni mi ze zamuja. Ali naj pocakam se en teden ali naj jutri zjutraj naredim se en test? 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 21:33:09   
Cvetnilist
Glede na to, da ti že tako dolgo zamuja, mislim da ga lahko brez problema narediš že jutri zjutraj. Bi pa jaz na tvojem mestu res probala narediti takoj s prvim jutranjim urinom. Če bo pa test slučajno spet negativen, menstruacije pa še ne bo, bi pa na tvojem mestu kar poklicala ginekologinja.
Upam, da ti ne dajem lažnih upov ampak se mi res zdi kot da se vidi zelo rahla druga črtica. Držim pesti!

(odgovor članu Jessii)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 23:22:18   
Jessii
Hvala ti res pomagala si mi in malo si me pomirila. Saj se bojo tudi najine sanje enega lepega dne uresnicile. Jutri zjutraj na tesce bom naredila test in se oglasim 😊

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: APRILČICE 2019
5.11.2018 23:56:49   
TissaBaby
Drzimo pesti zate Jessii! Drugace pa res poklici G in se magari samoplacnisko naroci, da se pomiris in razcistis zadeve. Pa kupi en boljsi test. Jaz sem imela tudi First Sign, ampak ne listke, temvec enega, ki je prav odcital crtico in je bil le eden v paketu, je imel plasticno palcko in ne te listke. Za sigurno pa mogoce res kar Clear Blue, majo tudi takega, ki naj bi se tedne nosecnosti pokazal baje. Porocaj in vse dobro!

(odgovor članu Jessii)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: APRILČICE 2019
6.11.2018 7:20:47   
Jetkarmak00


user posted image
Jessi, jaz ti prilagam moje slikce testov. Po vrsti po dnevih. Naslednji dan vidiš kako močno je že bilo.. Skratka, vedno močnejša more bit, potem pa se ustavi. Oziroma sem nehala testkat tako da ne vem kako gre naprej :) Sporociiiiiiiii jesssi. Drzim pesti!! 
Ostale punce... Jaz ne sledim vec nic.. Kako stee?? 

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: APRILČICE 2019
6.11.2018 7:58:15   
Jetkarmak00
Na hitro da malce odgovorim oziroma napišem kaj kar sem zasledila da ste debatirale :DSladkor... Meni si ga v krvi izmerili na prvem pregledu, takrat ko si določali tisto... Rh pozitiven, krcna skupina, krvna slika, toxoplazmoza itd.. Potem pa gledam tam v izvidu kaj je S-gl oznaka, pa sem bla prepričana da ne more bit to cuker, ker moraš bit tešč? Men pa ni nihče rekel naj bom tešč... No pa potem vseeno vprašam G na pregledu kaj je to. Pa je rekel cuker. No imela sem ga 3,5 pa sploh nisem bla na tešče xD pred tem sva sla na zajtrk v makdonalc, na toaste in čaj :D no uglavnm... Dedk je mel doma napravo za samomerjenje cukra ker je bil sladkorni bolnik.. No in zdej si js merin s to napravco. Na tešče imam tam od 3,4 do 3,8. Po jedi pa nekje 6 do 6,3. Več nisem namerila še nikoli.. Pomoje je vredu ane?... Na tust test (ogtt) če ga sploh izvajajo tukaj (če ne vzemajo sploh samo iz krvi) sploh ne bom šlaaa. Ker je nemogočee da bi z mojimi slabostmi zdržala zjutraj na tešče do Lj (sem iz Jesenic) pa saj si merim doma... Sam nima bit kaj :/ al ste mele vse ta test? Slabosti, hujšanje sem tudi videla debato.. :) mene je to spremlal od mislm da polnega 6t naprek pa nekje do prejšnjega tedna vsak dan. Beri res vsak dan! :) to je do 19tedna.. Zdaj pa se mi zdi da se je malce umirilo.. Se vedno je prisotna jutranja slabost ampak ni pa nič več tako intenzivno kot orej. Uglavnm.. Zdaj se da dihat :) moram pa ponoči stalno nekaj pit.. Suha usta.. Pa tudi kar nalivam se :) pravijo do tri litre. Huuh :) Fantki, puncke... Vraže in vse to.. Js se na to ne oziram.. Sen izvedela spol na nifty testu - fantek. Pa tudi potem potrjeno z ultrazvoki.. Ampak kože pa niti slučajno nimam lepe ampak so se mi začeli delati mozolji :D Trebuh? Kile?.. Od začetka sem se zredila la nekje 3kg. Sem pa zdaj v 20tednu, še malo pa bo 21. :)) Porod? Ga še nisem imela.. Mami pa tudi bolj težko vprašam ker je imela pri vseh CR. In nikoli bi prišla do popadkov.. Vsakič je bil porod sprožen ker smo vsi nedonošenčki (30t, 31t in najmlajši je bil 32t) :) berem da je porod katastrofa, ampak ne verjamem ravno temu no jaz sem prepričana da ga bom preživela....... :DDDhehe. Razmišljam pa o ultivi. Morfologijo imam js šele v 24t. Čudni so tukaj v porodnišnici hehe :) Sem pa imela v 17t zgodnjo morfologijo samoplačniško in je bilo vse ok.. Razen da bi videl ledvičk. Ampak je rekel da so sigurno ker drugače tzdi plodovnice nebi bilo.. Pa je potem G na naslednjem pregledu v 19t res videla da je vse ok.. :D se zgodi  včasih se kaj ne vidi.. Brcike.. ?? Js čutim že od nekje 16t premike ampak na začetku zelo nisem mogla ločit med prebavo in brcikam.. Potem čez nekaj časa se je ločilo no zdaj pa ne moreš več sfalit. Naštejem jih tudi do 20 če ležim na hrbtu.. Stoje, sede, tudi že ampak redko zelo.. Vedno me pa brca spodaj, nad sramno kostjo.. Tako da predvidevam da ne ležu obrnen na glavo? Ve katera kako to gre, če kam brca kako leži?? Izkušene nosečke..? :DKrvni tlak mi raste, ne sicer intenzivno ampak počasii.. Zdaj je že na zgornji meji nekje.. 138/88mmHg.. Upam, da ne grem po mamičinih stopinjah.. Bomo videli. Jutri imam spet pregled :-) Kaj pa izcedki? Jih imate kaj? Sem še kaj pozabila?? :D 
JESSI.  TESTI MOJI SO SICER OD DNEVA PRED IZOSTANKOM MENSTRUACIJE.. PRVI TEST JE BIL DELAN ŽE NEKJE 23,24 DAN.. AMPAK MORAŠ VEDETI DA IMAM JAZ KRAJŠE CIKLUSE.. NEKJE BA 25 DO 26 DNI.. :)) 




(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: APRILČICE 2019
6.11.2018 8:59:21   
Nosecka30
Jaz sem delala test v ponedeljek sredi dneva, ko bi morala dobit M in je bila vidna crtica. Potem naredim v sredo s prvim jutranjim urinom isti test in ni bilo crtice sploh. Ful sem bila zalostna. No v petek ponovim in je bila konkretna crtica, takrat sem se tudi narocila na pregled. Ti pa le pojdi se pokazat, ce ti tako zamuja. Srecno! 

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: APRILČICE 2019
6.11.2018 10:17:25   
Cvetnilist
Jessii, kako si uredila? Kaj je pokazal test? 

(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: APRILČICE 2019
6.11.2018 20:12:21   
Jessii
Glede na tvoje teste zdaj vidim kje more bit prava crtica..moja ni na pravemu mestu tako da zal zgleda nisem noseca.. upam da bom kmalu zagledala dve crtice 😊🤗

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: APRILČICE 2019
6.11.2018 20:24:14   
Jessii


user posted image

Na zalost se vedno nic 🙁🙁

(odgovor članu Jessii)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?