|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 6:39:09   
KmAlU MaMiCa
Pozdravljena lucky 1113☺ cestitam za plusek. Meni v prvi nosecnosti ni bilo nic slabo, edino kar je bilo nisem smela zavohat kakega parfuma, detergenta ali cistila...fujj...vse mi je tako smrdelo. V drugi od starta pa do cetrtega meseca skos bruhala in sam spala bi...zdaj v tretji pa me noro bolijo jajcniki in hrbet...sploh ko lezim...ce je ze zdaj tako kaj sele bo😂...ampak vse se da pregurat...sploh ko pomislis kaksna nagrada te caka nakoncu 😍Drugace pa svetujem vsem ki imate kakrsnekoli tezave...poklicite svoje ginekologe...naj vas pregledajo in pomirijo...zakaj ne? Vsaka od nas bi si zelela da bi lahko pomagala ampak zal vec kot deljenje kakih izkusenj in pozitivna spodbuda ne gre...ginekolog pa vam je dolzen strokovno svetovati in vam realno razloziti kaj pomeni krvavitev, nosecnost brez znakov...plus tega pa ce vidite se vaso pikico in slisite njen srcek...kaj vas lahko bolj pomiri...nic☺

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 7:16:17   
Jetkarmak00
Kok smoo različne, ne moreš verjeti hehe :) jaz sem zdaj 8t, pa sem "še" vedno v fazi groznih slabosti. Zjutraj sploh, zvečer in ponoči.. Čez dan pa kakor je oziroma kakor jem. Če jem, večina izbruham. Zjutraj se talo matram pojesti dva kosa kruha, da je noro.. Jem grižljaj po grižljaj in še vedno mi gre tako težko dol. Ne čutim nobene lakote ne nič. Sem se pogovarjala z mamo, ko je imela nas tri otroke vse nedonošenčke. Vem, da se sliši grozno, ampak sem ji rekla jaz tudi upam da bo nefonošenček. Ne morem enostavno več.. Na jok mi gre, trpiš v sebi ko slabost ne mine in ne mine.. Potem so mi vzeli kri, mi je že hemoglobin malce padel in pa trombociti so bolj na spodnji meji.. Dvakrat sem bila že na infuziji, sem dobila po 1l tekočine - dehidracija. Mi je rekla zdravnica, kje sem hodila toliko časa =/ Vesele bodite, če imate apetit, res =(( boste hujšale potem po porodu.. Lepo bodite** ;)) user posted image

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 9:34:09   
IceLand

Hojla punce,
Tudi sama nimam posebnih znakov nosečnosti. Tako kot opisuje lillith82. Naredila sem 3 teste vsi pozitivni. Edino kar opažam je, da sem napihnjena in malo bolj zmatrana in to je vse. Ali je to normalno? Še zmeriajm jem tako kot pred nosečnostjo, nič mi ne smrdi tko kot opisujete druge.
Danes je 7. Teden če štejem zadnjo menstruacijo, ker pa me je včeriaj zelo bolel trebuh grem na predčasni pregled danes ali jutri. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 11:10:36   
lillith82
Jaz grem danes ob 13h predcasno na pregled. Drzite pesti da je vse ok. Po mojih izracunih naj bi jutri vstopila v 7 teden. Sicer je danes prisotna slabost, kar pa povezujem z zivcnostjo. Se vedno imam rahel izcedek in se ne bom igrala s tem. Za sabo imam en kup biokemicnih nosecnosti, tako da grem preverit kaj se dogaja :)

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu IceLand)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 12:04:55   
IceLand
Držim pesti, sporoči kako bo.

prvi tedni so zoprni, komaj cakam, da bo 12 teden in vec, ko bom bolj sigurna da je vse ok.

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 13:11:44   
KmAlU MaMiCa
Lilith82 drzim pesti da bo vse ok...javi kaj ti bojo rekli

(odgovor članu IceLand)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 16:25:18   
lillith82
Nic kaj veliko nisem izvedela :/ pri vaginalnem pregledu je vidna krvavitev. Uz pa je pokazal da je nosecnost v maternici (vrecka in rumenjacek). Pocivat moram, kar je pri zivahni 15 mesecnici skoraj nemogoce :/

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 16:47:13   
Anonimen
Pa je kaj rekla od kje izvira krvavitev? Kaksen hematom mogoce?Joj, vem kako je pocivat pri 15 mesecniku, imam sama enak primer + se 5 letnika.

(odgovor članu lillith82)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 19:33:11   
Anonimen
Ali mogoče katera od vas ve, ali so prisotni znaki dober znak, mislim če je z nosečnostjo vse vredu?? Noseča sem 7 tednov. Moja prva nosečnost. Sem bolj suhe postave in me skrbi ker vas veliko hodi na preglede že tako zgodaj. Mene so dali na prvi pregled šele v 11 tednu. Imam pa znake kot so boleče dojke, napihnjene, slabosti, pogosto zbadanje spodaj na trenutke in pa napihnjenost spodnjega dela trebuha, če imam kakšno oprijeto majčko bi me že čudno gledali....mislite da bi tudi sama morala iti na pregled kaj prej?? Hvala vam za nasvete.Na fb se pridružim po prvem pregledu če bo vse OK. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 19:54:44   
lucky1113
Ni ti treba skrbeti, vsi znaki so popolnoma normalni in vsaka jih obcuti drugace. Mene na primer prsi sploh nic ne bolijo, niso obcutljive, boli me trebuh kot tik preden se ima za vlit M. Vsaka obcuti po svoje in nobeno telo ni enako. Kar se tiče predhodnega pregleda - zakaj bi hodila, če je vse ok? Sicer ga imas nekoliko pozno, ampak ce je vse ok, naj te ne skrbi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2018 19:57:19   
lucky1113
Jaz pa si kar ne morem predstavljat. Od mojega zadnjega poroda je vec kot 5 let in ne morem dojet, da greva spet "skozi vse to". Saj nosecnost je bila nacrtovana, ampak kljub temu. Da ne omenjam zbrke s sluzbo, ker mi konec meseca potece pogodba in bi mogoce imela moznost dobiti za nedolocen cas. Nisem pa taka 🐷, da pred podpisom ne bi povedala. 

(odgovor članu lucky1113)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 3:58:17   
jabuk
Olja, 
bi se vam pridružila..PDP ne vem, ker sem si pozabila zapisat  dan menstruacijo in lih zdaj zanosim. Ali je konec marca ali pa začetek aprila. Izvem drug teden.  V prvi nosečnosti sem takoj vedela, da sem noseča, v drugi pa me je mož napodil kupit tester. Mi je bilo slabo, ampak je lih en virus razsajal v družini pa sem mislila, da ga imam tudi jaz. Je pa takoj sklepal po prsih, ker so bolj polne in večje. 

(odgovor članu lucky1113)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 8:12:35   
KmAlU MaMiCa
Zivjo jabuk...dobrodosla. Evo pri meni so se zaceli znaki. Slabost, utrujenost, nihanje razpolozenja in bolece prsi. Jaz mojo hcerko se podojim vcasih ponoci...tako malo za pocartat...in ravno zdaj dva dni ona vlece ko zmesana...meni pa se mesa od bolecin...Sem imela zadnjic posvetovalnico s tamalo (1leto) pa mi rece zdravnica da mi niti slucajno ni potrebno nehat dojit da kar naj ji dam ko bo zelela...edino kar je rekla je da je mozno da se bo spremenil okus mleka...zadnjic ko pa sem bila v porodnisnici pa s tudi rekla da jo obcasno se podojim in je zdravnica znorela da kaj se grem ce mi ni nihce povedal da dojenje mehca maternicni vrat in da ne smem dojit...haloooo...kaj pa tiste ki zanosijo takoj po porodu??? Kar prenehajo...mocno dvomim....kaj mislite ve? Je pa hecno da v podobni stroki pride do tako razlicnih napotkov😀

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 8:24:38   
jabuk
Oj
Kolegica, ki je zanosila po 8mesecih je okoli 1leta začela s prenehanjem dojenja. Kot mi je razlagala, prvič zato, ker je takrat hčerko uvajala v vrtec in da bi se hčerka hitreje navadla na vrtec. In drugič zaradi sebe, ker je že nekako imela dosti. Mislim, da ko je bila hčerka stara 15m, je ni več dojila.Nič mi pa ni rekla glede zdravstvenih razlogov. 

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 8:51:24   
lillith82


IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa je kaj rekla od kje izvira krvavitev? Kaksen hematom mogoce?Joj, vem kako je pocivat pri 15 mesecniku, imam sama enak primer + se 5 letnika.



Ne nic :/ na uz se krvavitve ne vidi. Videla se je pri vaginalnem pregledu. Tako da ginekologu ni najbolj jasno kaj je to in od kod prihaja.

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 9:02:08   
IceLand
Kaj pa rjavi izcedki? Jih je katera imela. Sama sem včeraj in danes sem opazila, rahlo svetlo rjav izcedek. ni vsakič, ampak občasno ko grem na wc vidim da je rahlo obarvano. ali je to normalno za zgodnjo nosecnost?

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 9:37:36   
Anonimen
Mogoce je pa samo kaksna zilica pocila...a zdaj se krvavis?Glede rjavih izcedkov, jaz osebno z njimi nimam dobrih izkusenj..ceprav so dokaj normalni...50% nosecnic, ki krvavijo, imajo rjave izcedke, normalno donosi. Pri meni pac ni bilo tako... 

(odgovor članu IceLand)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 9:49:35   
IceLand

Ne nič ne krvavim. In tudi rjavi izcedek je res svetel in ni čez cel dan ampak samo tu pa tam se pojavi. Npr danes zjutraj sem ga imela, potem sem šla preveriti še 3x in ni bilo nič. Sedaj sem brala da je lahko stara kri. Ne vem. Malo se bojim, da ne bo kaj narobe. Nočem nisi slišati slabih izkušenj user posted image
Danes sem se naročila h ginekologinji, jo bom vprašala. Upam. da se bo že pri 7. Tednu kaj videlo.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 9:57:56   
Anonimen
Lillith sem vprasala glede krvavenja ;)Drugace pa pri 7 tednih se na uz ze lepo vidi :)

(odgovor članu IceLand)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 9:58:44   
Anonimen
Drugace pa ja, rjav izcedek je stara kri....bolj je temen, starejsa je kri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 12:57:09   
jabuk
Moja mami je krvavela prve 3 mesece, ampak ne vsak dan. Pa je bilo na koncu vse ok, razen to, da ji 3 leta nisem pustila spat :). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 13:24:32   
Nosecka30
Tudi jaz sem zagledala + in upam da ostanemo nosecke skupaj do aprila :). Glede na zm bo pdp okoli 9.4. Pregled imam sele konec avgusta, znaki so se mi zaceli dober teden nazaj, kak dan bolj, kak dan manj mi je slabo, teden nazaj me je ful spikalo v jajcnikih zdaj je ok. Doma imam dvoletnico in v prvi nosecnosti sem tak cas rahlo krvavela, po treh tednih je bilo bolje in na koncu vse ok. Sem takrat takoj letela h G, nic se ni dobro videlo, zivcni tedni so bili. Tako da ce vas skrbi pojdite se pokazat, krvavitev ne pomeni nujno slabe novice. 

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2018 21:46:53   
vevricka
Zivjo,

Se ena srecka nosecka tukaj ☺️ V nedeljo sem za hec naredila test in sta se pokazali dve crtici, ampak ker je bila druga bolj svoh sem sla danes se po clear blue in se je pokazal plusek😍 Doma imamo ze eno navihanko staro 1,5 leta. Sem pa v preteklih dneh kar se malo krvavela in imela rjav izcedek. Danes se je pa vse skupaj umirilo. V cet. ko pride G iz dopusta, ga takoj poklicem zaradi krvavitev. Upam, da bo vse ok. Pdp pa bo vrjetno okoli 20.4 ☺️


(odgovor članu Nosecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: APRILČICE 2019
15.8.2018 8:11:13   
LoniRR
Pozdravljene APRILCICE 2019
Se vam pridruzujem, ker sem tudi jaz zagledala +.Zaenkrat se pocutim super in nimam tezav z bruhanjem. Tudi slabosti so zelo sibke. Malo obcasnega spikanja v desnen spodnjem delu trebuha, zgaga, nenormalna utrujenost in vedno poln mehur 😉Na momente me kr malo skrbi, da bo vse ok ampak ste me pomirile, ker vidim da vas je kar nekaj ko se pocutite podobno kot jaz. Pregled imam sele 10.9 in upam da bo vse ok.

(odgovor članu vevricka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: APRILČICE 2019
15.8.2018 9:44:54   
lillith82
IceLand jaz imam svetlo rjav izcedek. Sem bila na pregledu in je G rekel da to je kri. Samo da oksidira preden pride ven, zato je rjavkaste barve. Pojdi na pregled za vsak slucaj. Jaz imam do naslednjega pregleda bolnisko in moram pocivat.

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?