|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2019
26.2.2019 10:01:11   
aksi
Evo, včerajšnji pregled je potekal super, sem vidla fižolčka, slišala srčka, slikico mi je naredila. Dobila materinsko knjižico user posted image
Sem pa zanosila malo kasneje, tako, da točen datum poroda zvem na nuhalni. Sedaj naj bi bila noseča 7t6d, po ZM pa bi mogla biti 8t2d.
Midva pomoje še ne bova nobenmu povedala...mogoče tašči, še nisva nič dorekla. Otrokoma sigurno še ne, ker bosta takoj naprej sčvekala user posted image .

(odgovor članu anneboleyn)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Oktober 2019
26.2.2019 10:18:34   
anneboleyn
Punce moje, še nekaj.

Mi smo, ko še nismo vedeli za nosečnost, rezervirali hišico na enemu izmed otokov. Sedaj je to vse padlo v vodo, denar sicer verjetno ne bo šel v nič, bomo že koga od domačih poslali tja, zanima pa me, kam sedaj na morje? na Cres si ne upam, smo imeli med znanci eno, ki je šla lansko leto na morje v sedmemu mesecu na otok in je prišlo do poroda, otroček je umrl. Ni govora, da grem kam dlje kot je Istra.

Na morje grem v začetku avgusta, za 14 dni, konec oktobra imam rok. Kam bi vi šli? Naj počakam do aprila, ko je razpis sindikalnih nastanitev in se vpišem tja? Drugače sedaj nisem več tako izbirčna kot sem bila prej.. želim si namreč lastno hišico, v miru, pa čisto zraven morja.. vam pade kaj na pamet? Pa da ne bi bilo nad 2000 € za dva tedna? V redu bi bila tudi nastanitev, kjer imaš kaj dvorišča, vrta... čeprav nismo sami v hiški...

(odgovor članu anneboleyn)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Oktober 2019
26.2.2019 18:06:05   
Ella221118
Aksi supeer, cestitke!! 😊 Samo da je vse ok, tisti trije dnevi pa tudi niso neka velika razlika 😊 A za nuhalno si se ze narocila? 
Jaz sem tudi danes imela pregled in smo veliki ze 2,5cm 😍😍 Srcek sva videli, poslusala ni pa nic. Je pa po velikosti ze 9t2d, tako da ce gledamo po tem bo rok ze 29. september 😊 Po zadnji M pa 4. oktober. Sem super vesela in mi gre ze kar na jok cel dan 😊 koncno imam tudi materinsko knjizico in slikco ❤Zdaj pa razmisljam o nuhalni im niftyju, sem misla najprej na nifty kar takoj ko je mozno (naj bi bilo od 10. tedna dalje), ampak sem videla da mora bit prej nuhalna, ki je pa od 12. tedna? Tako da je treba v vsakem primeru cakat do 12.? Mi ni cist jasno
Anneboleyn za morje pa zal ne vem, ne hodimo kaj dosti na hrvasko, nisma se niti nic razmisljala o tem 😕


(odgovor članu anneboleyn)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Oktober 2019
27.2.2019 11:48:24   
aksi
OOO Ella čestitkeee user posted image ful vesela zate in za tvojo pikico! :)
Jaz se še nisem naročila na nuhalno, se bom čez kakšen teden pomoje. Najverjetneje v Center Dravlje. Na nifty pa ne bom šla. Se pa meri nuhalno od 11 tedna naprej in ne od 12.

anneboleyn mi bomo poleti v Poreču. Lahko ste pa poleti tudi na slovenski obali :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Oktober 2019
27.2.2019 15:42:34   
naty1989
Ella

Čestitke za plod👏👏👍👌 . Sem vesela da je vse ok. Kar tako rastita še naprej. Nuhalna je pa od 11 tedna in 0 dni naprej pa do 13 tedna in 6 dni oz.lahko do 14 tedna. Tako da se lahko kar naročiš, mislim da ti oni povejo kdaj bi bilo najbolj primerno glede tvojih tednov. No vsaj meni so. Je pa najboljše pravi okrog 12 tedna do 12 tedna in 6 dni. 

Slabosti pa nimaš nič? Jaz tudi ne. Pa drugače kako je počutje?

(odgovor članu aksi)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Oktober 2019
27.2.2019 16:57:40   
anneboleyn
Sem se naročila pri ginekologu, imam prvi pregled 18. 3..

Koliko časa prej se je potrebno naročiti na nuhalno? Dobiš takoj rok, ali je treba klicati ful prej?
Šla bom tudi na nifty.

Ali je dovolj, da počakam 18.3. 2019 in šele potem kličem za prijavo na te teste? Tistikrat bom skoraj 8, 9 teden.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Oktober 2019
28.2.2019 10:40:03   
Ella221118
Hvala punce! :)) Sem jim kar pisala za nuhalno+nifty in ti itak potem oni določijo datum.. imam 18.3 :) Zdaj pa spet to čakanjeee.. Mislim, da bova zdaj počasi povedala doma, že komaj držim zase :)))

Naty ja slabosti ni skoraj nič.. včasih se mi zdi da je mogoče zelo rahlo, ponavadi če se preveč najem user posted image .. Drugače pa nimam posebnih težav. Baje naj bi to pomenilo fantka, ampak sem videla pri tebi da so ti namignili za punčko? :D Čestitke tudi tebi za uspešno nuhalno :) Počutje je pa super, sicer sem utrujena še vedno kar dosti popoldan, ampak se mi zdi da se malo izboljšuje. So se mi pa začeli ta teden glavoboli, pa napihnjenost. Kožo imam tudi bolj suho, sploh na rokah in obrazu.. pa sanje sem imela zadnjih par tednov bolj žive oz. se jih bolj spomnim kot ponavadi.. da ne omenjam da so bile zelo čudne user posted image .. ampak vseeno sem super, samo da je vse ok :))
Sem si pa naročila tudi angelsounds in upam da čimprej pride da lahko poskusim najt utripe :))) Da bo lažje čakanje do nuhalne..

anneboleyn jaz sem v torek imela prvi pravi pregled in včeraj pisala glede nuhalne in ni bilo nobenega problema, tako da mislim da kamot počakaš do takrat :) Tudi pri ginekologinji so mi dali šele takrat seznam s telefonskimi in vse te brošurce glede tega :)

(odgovor članu anneboleyn)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Oktober 2019
1.3.2019 8:18:43   
naty1989
Ella

No vidiš, super da se tako počutiš, da ni slabosti in vseh podobnih nevšečnosti. Ja meni so namignili da bolj kaže na punčko. Ja upajmo da so zadeli,haha. Ja nič ni rečeno glede teh slabosti kaj bolj kaže ali fantek ali punčka. Čisto tako je kot je namenjeno bi jaz rekla. Sicer so mene kar presenetili, ker sem imela bolj občutek da bo fantek,haha. No ampak še vedno pravim 50/50 samo da je zdravo. Ok, potem pa veliko sreče še naprej in da ti hitro mine do nuhalne. Fajn bodi 😊 . 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Oktober 2019
2.3.2019 21:03:49   
Ella221118
Naty, ja po eni stranj je fajn da jih ni, po drugi me pa vcasih zna hitro panika zagrabit ce dlje casa ne obcutim nic posebnega.. Zdaj je recimo 4 dni od pregleda pa me ze spet skrbi, rabim slisat srcek in potrditev da je vse ok. Zadnje par dni se zjutraj zbujam s taksnim cudnim obcutkom v trebuhu, nekaksna kombinacija bolecine in napihnjenosti.. Nevem a je kaj povezano s prehrano ali mogoce s polozajem spanja.. Ker ko se cisto prebudim izgine. 
Veliko srece se naprej tudi tebi 😊 Zdaj si tako ze izven tistega rizicnega obdobja, tako da si lahko bolj sproscena 😊 Upam da cimbolj uzivas v nosecnosti.


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Oktober 2019
4.3.2019 12:27:16   
Anonimen
Evo, Anonimna M se javljauser posted image
Na telefonu mi RR Šteka, tako da vas samo preberem, pišem pa, ko pridem do računalnika.
Dobila sem datum za pregled: 21.3?! Še nikoli nisem imela tako pozno.... 9. teden že bom. Se pa še nič kaj nosečnoško ne počutim, razen da me napihuje ko žabo skoz in me občasno krči dajejo v jajčnikih.
Povedala nisva še vedno ne nobenemu, tudi otrokom ne. Upam, da mi rata bit tiho do pregleda.... še 17 dniuser posted image

Ella tako da te čisto razumem... jaz bi tudi že rada slišala srčka in da bi vedela, da je vse ok. Sploh ker že imam en SS za sabo user posted image Je pa super, da si že imela pregled user posted image

Anneboleyn mislim, da do pregleda ni prepozno za nuhalno in nifty. Jaz se bom tudi po pregledu naročila. Na nifty ne bom šla.
Glede morja je pa tak, da imamo tudi mi rezervirano na Pagu za 10 dni. Pa še kolebam ali naj odpovem ali ne. Če bo vse ok do takrat mislim, da bomo šli. Bolj udobno bi mi bilo pa tak kje na slovenski obali. Samo kaj ko smo navajeni na kristalno morje user posted image Ti ne znam svetovat...

Aksi user posted image user posted image user posted image za pregled! Kako se zardžiš. da ne poveš zdaj ko je vse ok? user posted image Jaz ne bom menda user posted image

G'ande vidim, da imaš ti že tudi najstnika user posted image Jaz tudi že komaj skrivam ta moj trebuh pred njima. Ta veliki me je že ful hecal da naj neham že tolk jest, da sem vedno bolj debela user posted image Pa jima še ne upam rečt... sta take goflje user posted image Si že imela pregled?

Uživajte v sončku! Se javim spet ko pridem do računalnika user posted image

(odgovor članu Ella221118)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Oktober 2019
4.3.2019 14:36:27   
naty1989
Ella


Ne skrbi zaradi srčeka, sigurno je vse ok z njim. In ko boš na nuhalni bo tako rabijal, da se načuditi ne boš mogla :). Zelo lep občutek je. Tudi jaz sem na nuhalni prvič slišala srček, na prvem pregledu je še verjetno bilo prehitro. Pa sej bo, boš videla, da je vredno malo počakati na tisti res pravi trenutek ko res izveš vse :). Napihnjenost pa je povezana z nosečnostjo, tudi jaz sem ponavadi napihnjena kot žaba, najbolj ko grem spat in ponoči ali ko se najem :). To je čisto ok. A slabo pa ti nič ni? Ja res je, malo sem že izven teh najbolj kritičnih tednov, tako da že lažje diham,haha. je pa res da se nikoli ne ve, kaj še bo. Ampak ne želim niti o tem razmišljat, vse bo še ok :). Fajn bodi še naprej :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Oktober 2019
4.3.2019 21:23:19   
Ewitta
Živjo!Še ena oktobrka se vam pridružuje. Danes sem imela prvi pregled. Noseča sem 7/2, plodek se je videl in tudi utrip. Bo pa to moj tretji otrok, doma imam že 5 in 2-letnika. Imamo tudi mi že rezerviran dopust na otoku in ne vem kaj naj naredim...najraje bi kar odpovedala.
Me pa zanima ali ste se že vse naročile na nuhalno? Razmišljam da bi jutri poklicala in se naročila...nikoli se nisem tako hitro. Naslednji pregled pri mojem G imam komaj 1.4.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Oktober 2019
6.3.2019 8:34:44   
Ninelle
Zdravo punce! Ekola, pa je šel prvi pregled mimo... minule tedne sem imela manjše težave, a se je vse uredilo, tako da vse štima, srček bije, bitjece pa je v 9t veliko 2,5 cm :) Čestitke vsem, ki ste že opravile prve preglede, tiste ki pa vas še čaka - saj bo hitro minilo! Zdaj pa naročanje na nuhalno, šla bom tudi na dvojni hormonski test. Še katera?

Se tipkamo :)

(odgovor članu Ewitta)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Oktober 2019
6.3.2019 16:49:14   
Liri
Živjo. Še ena, ki ima v začetku oktobra rok. Je pa to moja prva nosečnost, za katero sva se trudila tri leta. Sem imela pa rahlo čudno izkušnjo pri ginekologinji, ki mi ni želela dati materinske knjižice in slikce na prvem pregledu, saj je bilo še prezgodaj. Takrat sem bila noseča 7 tednov. Videl se je utrip in potrdila je, da vse poteka super.  Je takšna praksa pri vseh? V torek imam ponovni pregled, kjer upam, da bo vse ok :) 


(odgovor članu Ninelle)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Oktober 2019
6.3.2019 20:16:37   
Ella221118
Anonimna saj bo hitro minilo 😊 jaz tudi cakam zdaj do 18. na nuhalno, se mi je zdelo najprej se tako dalec, zdaj pa niti ne vec tako. Samo ko bi le lahko vedela ze vmes da je vse ok :) Je pa res, da ko gres enkrat cez SS, te se toliko bolj potem vse skrbi. Pri meni bo ze skoraj eno leto od tega.



Naty haha ja upam da res:) Cudoviti so ti trenutki ko vidis da je vse kot mora bit, vedno bolj resnicno se zdi 😊 Glede slabosti je pa tako, da do zdaj mi je bilo res minimalno.. Ce bi ocenjevala na lestvici od 1-10 bi rekla najvec 2 😁 No zdaj pa je bilo dva dni za kaksno stopnjo bolj, danes pa spet nic. Se mi zdi da se nonstop izmenjujejo ti simptomi, vsakic je kaj, pa potem izgine itd.. Kaj je pa zdaj pri tebi naslednje? Kaksen pregled spet na vidiku, ali moras dlje cakat? Se ti ze kaj pozna? 😊



Ewita jaz sem se narocila po prvem pregledu v 9t :) mislim da se ne mudi toliko :)



Liri meni tudi niso dali materinske knjizice ko sem bila prvic, pa je bilo tudi malo manj kot 7t. So me narocili spet cez 2 tedna in sem takrat dobila. Enako je bilo receno da je prezgodaj, premalo.. Ocitno mora bit bol na ziher. Je pa malo smotan obcutek. Ampak saj bo vse ok 😊 


(odgovor članu Liri)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Oktober 2019
8.3.2019 10:17:23   
zalaa
Pozdravljene vse 😁😁 hm pa joj ne vem ali sem premalo panik ali kaj, tudi mi imamo rezervirane pocitnice na otoku, naceloma nisem mislila odpovedat, no je pa res da gremo ze bolj zgodaj poleti. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Oktober 2019
12.3.2019 11:35:28   
naty1989
Ella

Sem ti že večkrat mislila pisat, samo se vedno pozabila. Ja zdaj je nuhalna mimo. Ti jo boš že skoraj imela? Naslednji torek - danes teden imam pregled pri G...potem pa moram čakat do morfologije še kar en lep čas. Zdaj sem že 14 t in 6 dni, skoraj 15 teden. Je pa super zaenkrat, nimam večjih težav, hvala bogu tudi jaz lahko rečem od 1 do 10 na lestvici če bi ocenjevala bi bila 2 ali celo 1. Tako da res presenetljivo dobro vse poteka. Ampak pravim zaenkrat in trkam na les da bo še tako naprej. 

Ti želim še naprej lepo nosečnost in veliko sreče na nuhalni 🙏👏👍 . 

(odgovor članu zalaa)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Oktober 2019
12.3.2019 11:37:01   
naty1989
Ella

Aja pozna se pa že mogoče čisto malo. Vejo pa že v glavnem vsi domači za veselo novico. Naj traja še naprej tako stanje 🙏👌 . 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Oktober 2019
12.3.2019 12:28:19   
Ella221118
Naty super :) Ja jaz jo imam naslednji ponedeljek :) Pa še Nifty zraven. Če mi bodo tudi tam dali datum za september, se vam verjetno kar pridružim pri septembrkah:)
Sem pa včeraj dobila končno tudi Angel sounds in prvič poslušala srčeek user posted image . Ga je bilo kar težko najt, ampak na koncu je uspelo :) user posted image Me je zelo pomirilo in zdaj bova počasi povedala domačim. Sva že parkrat imela v planu, pa je vedno prišlo kaj vmes. Pri vama so veseli doma? :) Kako je dober občutek ko se koncno vse odvija v pravo smer :))

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Oktober 2019
12.3.2019 13:16:16   
aksi
Evo, se javljam malo še jaz...Prejšnji teden smo bili na dopustu, smo smučali in nisem imela časa za računalnikom sedeti user posted image
Čestitke vsem za preglede user posted image
Pri meni nič novega, slabo mi ni, sem pa zaspanaa in štorasta, da je joj...Nuhalno imam 25.3., takrat bova potem tudi ostalim povedala. V trebuščku me je kar lepo napihnilo, pa me noben od domačih ne upa uprašat, če sem se zredila user posted image
Ostale ste že povedale?

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Oktober 2019
12.3.2019 14:06:23   
Ninelle
jooj aksi, zavidam smučanje! Jaz se kar nisem spravila v januarju, potem pa potrditvi N si pa kar nisem upala, pa tudi kar slabo mi je bilo + utrujenost sta terjala svoje.

Midva sva po prvem pregledu družini + najožjim prijateljem. Ostalim in v službi pa po nuhalni, ki jo imam čez 14 dni.

(odgovor članu aksi)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Oktober 2019
14.3.2019 10:23:30   
AnejaB
Pozdravljenje punce - bodoče mamice! 


Po 5 letih neuspeha (4 neuspešni iui, 1 spontani imn nosečnosti, 1 neuspešnem ivf in sedaj uspešen ivf-icsi postopek), sva končno noseča. 😍 😀🤰Za mano je prvi uz na kliniki za neplodnost, ki je potrdil, da plodek raste ima utrip in da je vse vredu. Sedaj čakam na prvi pregled pri svoji ginekologinji v četrtek 21.3. Noseča sem 7 tednov in 3 dni.
Trenutno se ukvarjam s hudimi slabostmi, hvalabogu bruham še ne. Kako se spopadate s slabostmi, kaj vam pomaga? 🤢Zanima me še ali si je katera kupila angel sound za poslušanje plodovnega utripa, kje in koliko stane, saj razmišljam, da bi si ga nabavila.
Uživajte še naprej in lep dan želim! 😉

(odgovor članu Ninelle)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Oktober 2019
14.3.2019 15:03:12   
naty1989
Ella

No super, če se nam boš pridružila. Te bomo lepo sprejele medse 👍 . Ja pri nama so zelo veseli vsi. Niso mogli vrjet,haha, da je te zdaj res ratalo. Tašča je bila tako vesela da ji je kr na jok šlo, pa še objela me je. Pa sploh se veseli in pravi ko bi le bila punčka. To bo prva, ker ima že 2 vnuka. Mi že kvačka odejico in copatke pa oblačilca,haha. Je rekla da ima tako barvo za odejico, da bo mogla bit punčka,haha. Drugače je pa super občutek, ko na pregledu ali ultrazboku izveš da je vse ok. Ah olajšanje. Lepo bodi še naprej 😊

(odgovor članu AnejaB)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Oktober 2019
14.3.2019 15:26:42   
Katiys
Pozdravljene😊tudi jaz se vam bom pridružila, po svojih izračunih naj bi jmela nekje okoli 25.10 rok...jutri bo začetek 8. tedna😁  naslednji teden v torek imam prvi pregled, joojjj komaj že čakam, upam, da bo vse ok🙃 bo pa to prvi mali 🌞. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Oktober 2019
14.3.2019 18:17:57   
anneboleyn
Se bo sčasoma ustanovilo skupino na fb, oktobrke 2019? Ali to ni več v navadi? 


(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?