Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
? Ameli, domnevam, da sta se s tvojim
že srečala iz oči v oči? Mi mamo jutr PDP, danes ponoči smo meli lažne popadke. Najprej sm vsa vesela pomislila, joj, gre zares, kako je naš mali že v začetku lepo na cajt prštiman
, od 4.00h zjutraj je šlo na 15, 10 min, dvakrat na 5 min, potem pa adijo ,,popadki''. Itak so bli najbrž prenežni in prekratki (le nekaj sekundic), da bi lahk bli tapravi. Sm potem brala na Pušenjakovem forumu, da takile ,,pripravljalčki'' lahko trajajo cel teden ali pa še več.... Tako sm mojmu
danes ponoči zastonj prišepnila, da sva zadnjikrat sama
. Zdaj bomo pa vidli, al bomo še septembrčki ali pa se bomo prerinili že v oktober....

.
. Če še ne bo kmalu, si bom mogla omislit neka nosila za bauhija, ker se mi zdi, da ga že tam pri kolenih vlačim
.
potem komu pokazat zaradi same plodovnice in srčka? Js sm že v ponedeljek naročena na CTG, ko bom 4 dni čez rok, a bi se morala it prej komu kaj pokazat
(tudi jaz upam, da bo vsaj tehtnica, če že devica ni htel/a bit
). Za zaključek nosečnosti sem pa staknila izcedek in dobila še canesten teblete, tako, da če si danes to vstavim, ne bom vedela, ali je izcedel ali so teblete ali plodovnica
!
. Glede na mnoge izkušnje drugih se mi zdi, da se res veliko
.