|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julcki2020
13.12.2019 8:06:04   
Michonne RR
Pozdravljene srečke nosečke user posted image

Izrekamo vam prijetno dobrodošlico na forumu Ringaraja.net user posted image

Iskrene čestitke ob pričakovanju vašega novega družinskega člana user posted image

Dobrodošle ste pri sodelovanju v forumih, tudi v drugih temah, sodelovanju v nagradnih igrah, branju naših objav na spletni strani Ringaraja in podobno.

Ker želimo da se mamice in bodoče mamice med nami počutite kar se da dobro, vam želimo sporočiti še, da smo skorajda 24 ur na dan na voljo za pogovor, lahko nam pišete vprašanja v forume in tudi v zasebna sporočila.

Dobrodošle in prijetno druženje!

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Julcki2020
15.12.2019 18:04:02   
hope2018
Kako steee noseckeeee mojeeeeee.... 😍😍😍😍😍😍 Kaj novegaa??? 


(odgovor članu Michonne RR)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Julcki2020
15.12.2019 19:08:10   
Metka234
Nic posebnega. Jaz se dobro pocutim (trkam), ta vikend sem delala novoletne voscilnice in odstevam dni do praznikov in potem do naslednjega pregleda. Trebuscek pocaaaasi raste, apetit ne pojenja, haha. Ti?


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Julcki2020
15.12.2019 20:46:47   
NatTim
Zdravo!

Še ena julijka tu.. Pričakujemo okoli 20.7.. Ta teden imam prvi pregled. Slabosti počasi venijo, čeprav mi je na momente slabo za popiz... Sem pa že mamica 3.5 letnici, tole pa je moja 3 nosečnost.. Počutje tako tako - skos sm utrujena, samo ležala bi. Bon stop me špika v trebuhu 🙄 slabo spim ponoči.. Jaooo, to so te radosti nosečnosti 😊😂

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Julcki2020
16.12.2019 8:29:45   
Alayne
Živjo NatTim!

Hja jaz tudi dokaj podobno počutje. Je pa ta teden zanimiv, ker mi nobena hrana več ne paše. Dva tedna nazaj sem hotela jest vse, kar sem videla. Zdaj pa smrdi user posted image Tudi prav. Smo pa sedaj večinoma že opravile 2 meseca in upam, da kmalu postane lažje... Da mine vse okoli božiča in lahko praznujemo v miru :)

Hope a res trenušček raste? Ti si zdaj 11. teden? Jaz imam občutek, da je moj tudi ampak bolj kot berem po spletu je verjetno bolj napihjenost in zaprtost kot trebuscek... Ampak prisezem, da se pozna, sploh ker imam bolj malo trebušnih mišic in sem načeloma bolj med suhimi pa potiska ven :D

(odgovor članu NatTim)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Julcki2020
16.12.2019 8:29:58   
hope2018
Dobrodoslaaa🤗🤗
Evoo jaz sem se opogumila in povedala v sluzbi.... Pravijo da mi nic ne morejo obljubiti kar se tice pogodbe... Tako da jaz pricakujem da mi ne bodo podaljsali.... Ampak takoj ko zvem da mi ne bodo grem v bolnisko in se ne vrnem nazaj! 😁 Ce so lahko tako nesramni bom pa se jaz hehehehe....recejo da bodo podaljsali potem omenim nos3cnost in ne morejo nic obljubiti in kao da ni odvisno nic od sefice jajajajaja.... Sam lapajo nekaj v tri dni... Vglavnem.. Menee so glavoboliii nehalii hvala boguuu.... Mi je pa se vedno tu in tam slabo za ****... Hehe ampak ja radosti nosecnosti bomo ze potrpeli...... Odstevam dneve do jutrisnje nuhalneee komaj cakaaam daa vidim bejbijaaa.... Jupiii😍😍😍🙈🙈🙈👶👶👶

(odgovor članu NatTim)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Julcki2020
16.12.2019 8:54:37   
Metka234
Dobrodošla nova nosečka! 😊
Hm, meni se v spodnjem delu trebuha že malo pozna, sicer bi komot lahko rekla da sem se malo zredila okolici. 😄 Saj če sta dva nekje v velikosti 2,5-3 cm je to skupaj nekje 5-6 cm in upam da ni samo povečan apetit haha. No, saj če bo vse ok bom še prehitro okrogla hehe. Še dobro da sem 180 cm. 😅 
Waa Hope držim pesti za nuhalno da se bo čim več videlo 😊 Za službo se pa ne sekirat prevec. Je pa zalostno, da ko si nosec je pomembno samo to in nic drugega.

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Julcki2020
16.12.2019 9:04:44   
hope2018
Diskriminacija in cisto nic drugega..... 🙈🙈 Meni se spodnji del trebuha tudi ze pozna... Ce se pa najem se mi pa zaobli kar celi trebuscek tko da pocasiii se bo ze zacelooo hihihi v sredo vstopam v 12 teden.. Jupiii greee pa zeloo hitrooo tolee.... Ja jaz sem pa 178 hahahahaaa sam to se ne pomeni da ne bove k top.... Hahahahahahahaba


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Julcki2020
16.12.2019 9:19:04   
NatTim
Punce, glede službe... Jaz imam sicer službo že 15 let za nedoločen čas. Ampk se mi je tudi malo izpod časti zdelo ta teden, ko so za napredovanje izbrali nekoga drugega, ki ne more bit noseč in bit odstoten nekaj časa (sodelavec). In mi še šef reče, da sem za to  napredovanje bila v planu jaz, če neb povedala, da sem noseča.. Tako da... Ženske smo kraljice, carice!!!! Za družino "reskiramo" vse!!!! In vedno najebamo 😲😂😂


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Julcki2020
16.12.2019 9:47:55   
Metka234
Joj NatTim, vsaj tiho bi bili. Kako so pa oni prišli na svet in kako bi se počutile njihove žene, hčerke ob tej disktiminaciji. Pri mani nas je sicer kar dovolj ratalo in so že spraševali katera je naslednja. Tudi vodja sta mi napisala da naj pazim nase doma in da naj ne hodim prehitro, da bodo ze, ker si zenske za vedno ocitamo, ce gre kaj narobe. Bi pa spomladi lahko sla kaksno grupo gor, ampak zdaj verjetno ne bom. No, ampak mi to tudi ni tako pomembno. Saj bom lahko se napredovala ce bo sreca in priloznost, saj imamo se vse pred seboj, samo ce bo zdravje.

(odgovor članu NatTim)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Julcki2020
16.12.2019 9:52:12   
Alayne
tudi jaz visoka 178 cm ... bomo pac visoke in okrogle :p

Ma ja, tudi jaz sem imela ravno slab prizor v sluzbi. Kolegica je nekako pomotoma zanosila. Vem nikoli ni ravno pomotoma, ampak je ravno doktorirala in sta se na hitro zabavala preden sta morala gostiti familijo. No ocitno je bilo enkrat dovolj in je zanosila. V sluzbi je sefu povedala takoj, ko je ginekolog potrdil (7. teden) je bilo pa tik pred njenim podpisom nove pogodbe. Sicer za dolocen cas ampak vseeno. So ji izrocili pogodbo in ona pove, ker je feministka in se ji je zdelo fer, da vejo. Vglavnem sef preprosto umakne pogodbo. S tem bi se porodnisko zgubila normalno, ker se steje pac visina place pred porodnisko in ona bi naenkrat ze v 7. tednu ostala brez sluzbe. Vglavnem punca ful mocna gre do kadrovske zbobna vse skupaj. Angazira vse veze, ki jih ima. Njen foter tut neaj pomemben. Urgirajo od zgoraj in so ji morali vrnit pogodbo na mizo. So vseeno ugotovili, da ce je bila prej vredna pogodbe je tudi potem, ko je noseca. Grozno. Ostalim v sluzbi je pa povedala sele v 5. mesecu, ker se ji ze pozna. Ni hotela, da jo obravnavajo kot manj. Aja pa pogodba je na koncu bila le za polovicen cas. Drugo polovico so dali enemu moskemu, ki se brez rezultatov slepa zraven ze leta, ko hodijo zenske na porodnisko. Iskreno tudi, ce ne bi bilo tega moskega tukaj bi enaka shajali ampak ****.

Jaz vglavnem iz enakih razlogov se nisem povedala. Pogodbo imam do septembra, rok je julija. V vsakem primeru me bodo potem obravnavali kot kuzno in ´manj sposobno´.


(odgovor članu NatTim)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Julcki2020
16.12.2019 10:26:39   
hope2018
Mah to je katastrofa res.... Ze odkar sem tle mi obljubljajo pogodbo za nedolocen cas ker sem sposobna itd.... Zdaj se je sefica zamenjala ne recem je ok celo kar se tice odnosov veliko boljsaa kot prejsnja.... Ampakk ce ti reces sefici da prosis da ne povee ostalim sodelavcem za nosecnost ker cakam nuhalno in jim bom po nuhalni to novico sama sporocila.... Zvem da je takoj ze eni sodelavki zblebetala za mojo nosecnosst.... Sicer vem da ta ne bo povedala nikomur ampak vseeno..... To zame ni sefica vredna zaupanja niti malo.... In ze to ko sem omenila da sem noseca je takoj bleda ratalaa in mi povedala da dolocene stvari ki jih je zame imela v planu bo zdaj postavila na stranski tir ker ne ve kaj bo z menoj z mojo pogodbo.... Ma daj kar nekaj nakladaa men se je resnicno zamal zdelo... Kot da ona nikoli ni bila nosecaa in takoj sem rekla da ce mi ne podaljsajo ne bo konc sveta zarad njih... In me je kar debelo gledala... In rece ja seveda ne bo.... In sem tudi lepo povedala da zelim vsaj mesec prej vedeti na cem sem.. Takoj da mi rece da ne podaljsa grem v bolniako in se ne vracam nazaj.... Niso ne prvi ne zadnji na svetu... Tako daa meni se zdi to vse skupaj za lase privleceno... In zelo podlo.... Ampak meni je najbolj pomemben otrok! Za katerega sem se trudila 4 leta in sedaj mi nobena sluzbaa ne bo tega veselja odvzela... Ko jih j.... 🤣🤣🤣🤣🤣


(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Julcki2020
17.12.2019 11:28:42   
hope2018
Daness pa nuhalnaaaa😍😍😍😍😍 kdaj mate ve preglede??? 


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Julcki2020
17.12.2019 13:32:56   
Metka234
Šele čez tri tedne, 7.1. nuhalna (in verjetno Nifty), pa potem 9.1. kontrola pri moji G. Se mi zdi tako dolgo do tam ... 😅 Jaz bi kar preskočila ene 6 mesecev in imela ob sebi škratka, tako komaj čakam. 

Mam pa še eno vprašanje. Spomnim se, da sem nekje brala, da je treba v službo pri meni prinesti potrdilo o nosečnosti, da ti pač prilagodijo delovno mesto če je treba itd. A morda veste kako to zgleda? To verjetno moja G napiše ali je dovolj prva stran materinske knjižice - čeprav moja krvna skupina jih nič ne briga 😊

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Julcki2020
17.12.2019 18:02:28   
hope2018
Saj bo kmaluuu januar tu.... Amm... Za potrdilo ti napise tvoja ginekologinja tako da ji lahko poves..... Meni je takoj na prvemu pregledu rekla ce mi da to potrdilo pa sem rekla da ne ker pac v sluzbi se ne vedo in pac ne potrebujem tega... To je ponavadi za tiste ki imajo v sluzbii teskoo delo pa da jim dajo lazje ja... 


(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Julcki2020
17.12.2019 18:06:21   
Metka234
Ok hvala. 😊 Bom ji rekla naslednjič, ker če bo vse ok mam namen it po novem letu delat. Upam da bo vse ok. Saj verjetno se mi bo že poznalo čez 3 tedne, ne bom mogla skrivat. Ne vem sploh ce rabim to, bom vprašala tajnico. Škodi verjetno ne. 😄 


(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Julcki2020
19.12.2019 10:18:11   
NatTim
Dan dan!!

Se javim malo.. Danes je bil prvi pregled. Srček je bil, vse ok, velikost ploda je čisto v piko 9 tednom in 4 dnem,kolikor sem noseča 😊 sem vesela, bo verjetno prišlo za mano. Nekako sem se bolj pripravljala na to, da ne bo srčka (ne pazim se veliko, ker se zaradi službe in 3,5 letnice ne morem), ful sem imela krče zadnjih par tednov.. Ampk ja, očitno je bejbi že borec 😂😂 vesela!!! 

(odgovor članu hope2018)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Julcki2020
19.12.2019 11:12:19   
Metka234
Super, bravo! 😉 Smo nekje tam tam glede na trajanje. Kdaj greš na nuhalno, po novem letu? Se že kaj pozna trebušček? 😉

(odgovor članu NatTim)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Julcki2020
19.12.2019 17:26:18   
Alayne
Čestitke vsem za dobre rezultate user posted image

Jaz imam šele v ponedeljek prvi pregled... odštevam dneve...

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Julcki2020
19.12.2019 21:16:50   
Koka555
Živijo punce, se vam pridružim. Sem v 12 tednu noseča z dvojčki 🤗. V ponedeljek imam nuhalno, sem že rahlo panična, to je moja prva nosečnost. Kako se kaj počutite? Meni še nikoli ni bilo slabo zjutraj, vedno v popoldanskih urah, do večera, vcadih me drži do polnoči. Utrujena sem, nimam niti kanček energije v sebi 😭. Vsem vam iz srca želim lepo in brezbrižno nosečnost, držite pesti za mene 🥰


(odgovor članu Alayne)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Julcki2020
19.12.2019 21:24:40   
Metka234
Živjo, še ena z dvojčki. Super! 😊 Se ti že kaj pozna? Jaz vsak teden zvem za novo nosečko med bivšimi sošolkami/znankami ... 😉 To bo baby boom 2020. 

(odgovor članu Koka555)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Julcki2020
19.12.2019 21:42:29   
Koka555
O Metka, zdaj vidim da si ti tudi 💞. Zjutraj mi se malenkost vidi trebuh, zvečer pa kot da sem v 5 mesecu, vendar napihnjenost. Zadnji pregled sem imela v 9 tednu, pred tem še dva ultrazvoka. Kaj pa ti? Imam nekakšen izcedek bolj prozorne barve brez vonja ter špikanje v spodnjem delu trebuha, ginekolog pravi vse je to normalno. Pri tebi tudi kaj takega?

Prav mi paše z kom pocvekati, vesele novice še nikomur nisma povedala.🤫

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Julcki2020
20.12.2019 5:03:56   
Metka234
Jaz imam zaibljen trebuh ze malo - zjutraj malo, zvecer precej. Bo pa jutri 10t. Jaz zadnje 3 tedne bolj kot ne samo pocivam (zaradi izcedka na zacetku) in nimam nekih simptomov (trkam), ampak upam da bo ok tudi ce grem nazaj v sluzbo, ker doma se mi ze fuzla :) je pa rekla G da po 20. tednu grejo skor vse z dvojcki na bolnisko. Mene vmes med pregledi prav malo skrbi ali je še vedno vse ok, ali rasteta itd. U dobra sta da nista nikomur se povedala, jaz sem starsen svojim in se lahko z njimi malo o tem pogovarjam. 

(odgovor članu Koka555)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Julcki2020
20.12.2019 11:56:25   
Koka555
Uh imamo iste skrbi, jaz sem mislila da preteravam 🤭. Te včasih grem brati forume, pa naletim slabe izkušnje in samo študiram, sploh ne vem kako sem zdržala do zdaj od prejšnjega pregleda ki je bil 25. 11.

Jaz sem od prvega dne v bolniški, razmere v podjetju so nemogoče, mobing, pritiski, težko delo, delam vse vikende, praznike... Na nogah sem najmanj 12 ur na dan, tak da me niti malo vest ne peče ker ne delam. Delodajalcu sem rekla da me nekaj časa ne bo, koliko pa še ne vem. Ti je prva nosečnost? 

(odgovor članu Metka234)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Julcki2020
20.12.2019 13:32:01   
Metka234
Jaa, forumi so najslabša zadeva. Ker v vsakem simptomu lahko najdeš nekaj nevarnega. Si moram včas prav rečt da se moram prepustit in zaupat da bi vse ok. Se mi zdi da manj ko veš o zadevah, boljše je in manj kompliciraš 😊 Je pa moja prva ja. Sva si želela vedno 2 otroka, tako da mogoče bo to to. Ampak nikoli ne reci nikoli. 😊 Samo da bo vse ok. Pa pri tebi, je prva? Aha, ja če so take razmere je potem res boljše bit v miru doma. Jaz vseeno upam da bom še lahko delala. No bomo vidl, samo da bosta zdravo rastla. A ti je zdravnica napisala da lahko kam greš - v trgovino vsaj itd.? Kje imaš nuhalno? 

(odgovor članu Koka555)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?