Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 21:44:12
mehurčica
Par mesecev pred zanositvijo: 51-52kg Zanositev: 55kg Porod: 70kg En teden po porodu: 62kg Eno leto po porodu-nihanje: 58-60kg Eno leto in pol po porodu: 50kg ---> dieta + športna aktivnost od pomladi oz. začetka poletja
Tudi jaz sem mislila, da ne bom dosegla več svojih kil. Ampak ko se nisem več mogla gledat v ogledalo, mi ni preostalo drugega, kot VZTRAJAT pri dieti. Samo voljo moraš imeti pa bo šlo vse dol.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:02:18
malika
Pred prvo nosečnostjo 58 kg, rodit šla s 74 kg, 3 mesece po porodu prišla na 55 kg in tako vztrajala do druge nosečnosti, zredila sem se za 20 kg(rodit šla s 75), zdaj 2 meseca po porodu imam 58 kg.
Diete nobene, športne aktivnosti: previjanje, dojenje, kopanje, dirke za večjim, pucanje,....
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:17:56
janč
pri prvem plus 12 kg pri drugem samo 2, ker sem prve 4 mesece zgubila 7 kg. sedaj ko sem tretjič noseča v šestih mesecih nisem pridobila še nobenega od prvega poroda so mi še do sedaj ostali vsi kg. ŽALOSTNOOOO
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:45:23
Maxica
Pred zanositvijo 62kg, rodit sem šla s 73kg, iz porodnišnice sem prišla s 66kg, sedaj jih imam pa 60. Recept-dojenje, dojenje in še enkrat dojenje, pa doooolgiiii sprehodi z vozičkom.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:45:30
Jessy
zredila sem se za 22 kg, iz porodnišnice prišla z 14 kg minusa in zdaj mi jih je ostalo še 6. Sem pa 2 meseca po porodu. Dojim in upam, da jih bo Neja popapcala.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:55:27
lan
pred zanositvijo 55kg pred porodom 67kg (pridelala 12kg) po porodu -7kg,se pravi iz porodnisnice sla z okroglimi 60kg zdaj,skoraj dve leti po porodu,se giblje tam od 55kg do 57kg. ZADOVOLJNA
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 1.10.2005 3:36:04
KODA
Prva nosečnost 8kg.Ni jih bilo težko dobiti dol.Druga pa 20.Katastrofa.Posledice so še danes vidne,3leta po porodu.Še 5kg mi je ostalo,pa se jih ne morem nikakor znebiti.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 1.10.2005 7:55:22
miševi
Med prvo nosečnostjo sem se zredila 12 kg. Dva tedna po porodu sem prišla na naulo in izgubila še 6 kg. V drugi nosečnosti sem se zredila 15 kg. 14 dni po porodu sem izgubila vse, pa še 1 kg zraven .
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 1.10.2005 8:10:58
Anonimen
Pred prvo nosečnostjo sem tehtala 50 kg, na dan poroda sem tehtala 58 kg. Ko sem šla po štirih dneh iz porodnišnice, sem imela 52 kg, dodatna 2 kg pa sta izginila v enem mesecu. Res pa je, da nisem dojila. Pred zdajšnjo zanositvijo sem tehtala 48 kg, sedaj, v 6. mesecu, pa imam 55 kg. Očitno mi gre na bolje...
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 5.10.2005 8:55:26
anamia
pred zanositvijo:73 kg pri treh mesecih nosečnosti:66 kg ob porodu:85 kg po porodu:76 kg po petih mesecih:69 kg
Izguba kilogramov zaradi dojenja, otrok z alergijo (nič mlečnega, nič z jajci,...). Jem pa vse ostalo, sprehodi-tudi ob slabem vrmenu (v kengurujčku) in seveda večerne aktivnosti... Ma, ne skrbi saj prihaja zima in je dobro imeti malo zalog...
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 5.10.2005 13:25:24
SashaB
na začetku 62 kg pred porodom 76 kg po treh mesecih 66 kg
Tudi mene matrajo še tile 4 kg... Sicer se nisem še kaj dosti s telovadbo ukvarala, razen vsemogočne hoje, pa bi verjetno bilo dobro počasi kaj začeti.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 5.10.2005 13:43:56
Dejča
Pred nosečnostjo 51 kg, do poroda pridelala 14 kg +, že deset dni po porodu 11 kg minusa, zdaj imam še kak kg odveč, vendar polno dojim in se mi zdi čisto OK.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?