Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 21:44:12
mehurčica
Par mesecev pred zanositvijo: 51-52kg Zanositev: 55kg Porod: 70kg En teden po porodu: 62kg Eno leto po porodu-nihanje: 58-60kg Eno leto in pol po porodu: 50kg ---> dieta + športna aktivnost od pomladi oz. začetka poletja
Tudi jaz sem mislila, da ne bom dosegla več svojih kil. Ampak ko se nisem več mogla gledat v ogledalo, mi ni preostalo drugega, kot VZTRAJAT pri dieti. Samo voljo moraš imeti pa bo šlo vse dol.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:02:18
malika
Pred prvo nosečnostjo 58 kg, rodit šla s 74 kg, 3 mesece po porodu prišla na 55 kg in tako vztrajala do druge nosečnosti, zredila sem se za 20 kg(rodit šla s 75), zdaj 2 meseca po porodu imam 58 kg.
Diete nobene, športne aktivnosti: previjanje, dojenje, kopanje, dirke za večjim, pucanje,....
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:17:56
janč
pri prvem plus 12 kg pri drugem samo 2, ker sem prve 4 mesece zgubila 7 kg. sedaj ko sem tretjič noseča v šestih mesecih nisem pridobila še nobenega od prvega poroda so mi še do sedaj ostali vsi kg. ŽALOSTNOOOO
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:45:23
Maxica
Pred zanositvijo 62kg, rodit sem šla s 73kg, iz porodnišnice sem prišla s 66kg, sedaj jih imam pa 60. Recept-dojenje, dojenje in še enkrat dojenje, pa doooolgiiii sprehodi z vozičkom.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:45:30
Jessy
zredila sem se za 22 kg, iz porodnišnice prišla z 14 kg minusa in zdaj mi jih je ostalo še 6. Sem pa 2 meseca po porodu. Dojim in upam, da jih bo Neja popapcala.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 30.9.2005 22:55:27
lan
pred zanositvijo 55kg pred porodom 67kg (pridelala 12kg) po porodu -7kg,se pravi iz porodnisnice sla z okroglimi 60kg zdaj,skoraj dve leti po porodu,se giblje tam od 55kg do 57kg. ZADOVOLJNA
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 1.10.2005 3:36:04
KODA
Prva nosečnost 8kg.Ni jih bilo težko dobiti dol.Druga pa 20.Katastrofa.Posledice so še danes vidne,3leta po porodu.Še 5kg mi je ostalo,pa se jih ne morem nikakor znebiti.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 1.10.2005 7:55:22
miševi
Med prvo nosečnostjo sem se zredila 12 kg. Dva tedna po porodu sem prišla na naulo in izgubila še 6 kg. V drugi nosečnosti sem se zredila 15 kg. 14 dni po porodu sem izgubila vse, pa še 1 kg zraven .
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 1.10.2005 8:10:58
Anonimen
Pred prvo nosečnostjo sem tehtala 50 kg, na dan poroda sem tehtala 58 kg. Ko sem šla po štirih dneh iz porodnišnice, sem imela 52 kg, dodatna 2 kg pa sta izginila v enem mesecu. Res pa je, da nisem dojila. Pred zdajšnjo zanositvijo sem tehtala 48 kg, sedaj, v 6. mesecu, pa imam 55 kg. Očitno mi gre na bolje...
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 5.10.2005 8:55:26
anamia
pred zanositvijo:73 kg pri treh mesecih nosečnosti:66 kg ob porodu:85 kg po porodu:76 kg po petih mesecih:69 kg
Izguba kilogramov zaradi dojenja, otrok z alergijo (nič mlečnega, nič z jajci,...). Jem pa vse ostalo, sprehodi-tudi ob slabem vrmenu (v kengurujčku) in seveda večerne aktivnosti... Ma, ne skrbi saj prihaja zima in je dobro imeti malo zalog...
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 5.10.2005 13:25:24
SashaB
na začetku 62 kg pred porodom 76 kg po treh mesecih 66 kg
Tudi mene matrajo še tile 4 kg... Sicer se nisem še kaj dosti s telovadbo ukvarala, razen vsemogočne hoje, pa bi verjetno bilo dobro počasi kaj začeti.
RE: kilogrami --- vprašanje za mamite 5.10.2005 13:43:56
Dejča
Pred nosečnostjo 51 kg, do poroda pridelala 14 kg +, že deset dni po porodu 11 kg minusa, zdaj imam še kak kg odveč, vendar polno dojim in se mi zdi čisto OK.