Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Ja, strešico ima, prav tako pa ima tudi torbo. Sicer bolj majhna (bolj kot kak kuferček), ampak meni je čisto všeč. Sicer pa dobiš zraven tudi prevleko za dež, ampak vprašanje koliko je uporabna. Midva sva dala za Buzz-a 62.000 sit, ampak je bilo to avgusta, ko je bil v akciji v Baby centru. Takrat sva bila še malce v dvomih, ker se nama je zdelo prehitro, poleg tega pa je moj
trdil, da bo itak po koncu akcije cena ostala tako nizka. Še dobro, da sem vztrajala pri svojem, poleg tega sva pa potem vprašala še v trgovini in so rekli, da se bo cena zopet dvignila. In tako sva ga šla kupit čisto zadnji dan akcije. Tipično za naju 
pri nas se je tudi zgodila ljubezen na prvi pogled, ceprav smo potem se razglablali okoli speedija in celo sli v trgovino odleceni kupiti speedija, na kar so tam (turbo limac-zg). imeli samo svetlo modre.in sva imela razlog pripeljati buzza.yupi.
večino časa buden, najraj razgraja zvečer ko bi jst rada spala in zgodej zjutrej. Upam da pol ne bo tko!
Ampak boljše preventiva kot kurativa mar ne? Bleda pa si z mano vred verjetno zaradi tega, ker si večino časa noter in počivaš.
privoščil največ cunj, sva pa dobila nekaj tudi za
. Sedaj me čaka samo še pospravljanje. A kaj ko se mi ne da. Sploh se ne morem spraviti zraven. Hvala bogu, da ima
, vedno težje se preobračam v postelji in sedaj me že nekaj časa zelo bolijo noge. Če sedim na tleh ali pa ležim, se velikokrat pojavi zelo huda bolečina, ko hočem vstati (od bokov, pa potem navzdol po nogah). Včeraj sem sedela na tleh in ko sem hotela vstati, nisem mogla, ker me je tako močno bolelo. Trudila sem se kar ene 10 minut in končno mi je uspelo, da sem počepnila, nato pa spet kar nekaj minut, da se mi je uspelo vzravnati
. Sploh ne vem, kaj je to. Bom pa naslednjič omenila G. Mogoče mi pikec pritiska na kakšen živec ali kaj podobnega.
, ampak jih bom mogla sedaj malo bolj redno začet delat, vsaj 1x na dan.
ja tako je ne bom se sekirala...pijem pa vsak dan sumece tablete Magnesol ker me na momente zagrabi tudi kaksen krc in rahlo zatekam...vceraj sva bili z AlenkoIST tudi prvi dan v materinski soli in vam povem da nisem zvedela nic novega edino slike porodov sem se ustrasila in zvecer razmisljala samo o tem kako je mene strahhhhhh rodit