|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 36 [37] 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARČICE
4.12.2005 9:00:56   
Nyah*
Ja nemsis, to je touser posted image user posted image , pri nas se to dogaja predvsem zvecer, je pa tak hecno prijeten obcutek. Prav fajn je aneuser posted image .

Uzivajte soncno nedeljo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: JANUARČICE
4.12.2005 10:17:08   
LE&TA
Nemsis, tud meni ni blo jasno najprej kaj je to, ampak naši user posted image  močno kolcajo, tud večkrat na dan. Brez straha!!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: JANUARČICE
4.12.2005 10:32:43   
Anonimen
Nyah in LE&TA hvala za info. Saj se mi je zdelo, da je to to. Ker tako enakomerno se pa ne bi premikala ali brcala. Sem pa ugotovila, da največkrat kolca, kadar jaz sedim. Verjetno ji položaj takrat ne odgovarja - jo mogoče preveč stisnem s svojim velikim trebuhom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: JANUARČICE
4.12.2005 19:30:05   
renan
Nekaj na temo dud: Jaz sem sicer tudi kupila 2 nukovi silikonski, a so nam na materinski zabičali, da naj nikar ne dajemo dude, dokler se user posted image ne naučijo sesanja. Baje, da ves prvi mesec...

Joj, kako me pod rebri boli. Zvečer se tudi komaj obrnem z boka na bok. Pa še zadnje čase mi paše le na levem boku ležat, potem me pa vse boli na tej strani...
Ampak samo še mesec dni in bo mimouser posted image

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 9:40:15   
AlenkaIST
user posted image  Dobro jutro

Vreme je takoooo krasno.....  Koliko pa vas mora še v službo hodit?

Vem za dve, ki imata manj kot mesec dni user posted image . Tudi midve z Nannn se priključiva v soboto user posted image . Jaz si res ne morem predstvaljati kako naprej. Zadnjič sem imela idejo, da bi user posted image  dala kar nazaj. Ali pa di bi ga nekdo na hitro ven vzel. Mal sem bluzila. Verjetno bom do konca še kakšno pametno pogruntala.
user posted image user posted image user posted image

Sem si pa pripravila stvari (v grobem) za na pot user posted image  , user posted image  pa ima zdaj dve dudiki (silikon + latex) ter dve flaški Avent (dobila) in Nuk (kupila).



_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 9:47:53   
Nyah*
Jutro!

Tudi mene boli pod rebri, sploh ce čihnem ali zakasljamuser posted image . Ja , mas prov, bo kmalu mimo, se dober mesec, potem bomo pa svoje user posted image  stsinile k sebi, komaj cakamuser posted image user posted image .

Drugace sem ok, pa ostale?

Snezi, dezuje, huh, kaksna grozna zimauser posted image .

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 12:03:51   
MatMaj
Dober dan...user posted image

Jaz pa sem ravno prišla iz pregleda. Imam same lepe informacije ampak me malo strašijo. Vam povem zakaj.
Točno pred tremi tedni sem imela kontrolo in takrat je naš korenjakuser posted image tehtal okoli 1,800. Danes po treh tednih pa ima že 2,750. Glede na to, da še imam 4 tedne časa in če bom prišla do konca bo imel okrog 4 kg. In z glavico je že precej nizko, tako, da lahko vsak čas pričakujemo, da se nam bo pridružil. Pa še to, da mi je pritisnil na živec na desni strani in sem začela med hojo klecat. Kar naenkrat me zgrabi takšna bolečina, da se moram oprijet, da ne padem. Sem si kar mislila, da se je že spustil, ampak ne pa da je TAKO nizko. Kar precej...ta beseda je bila večkrat povdarjena. Torej danes ko pridem domov, prvo pakiramo za mamicouser posted image , potem pa kar za našo štručkouser posted image user posted image .

Kar žarim od veselja, pa sploh ne vem zakaj.user posted image
Naenkrat se veselim poroda. Včeraj sem pa se še kar malo bala. Da ne govorim o tem, da mi je začel otrdevat trebušček. In to vse zdaj v zadnjih dveh dneh.

Pa ve kako ste kaj? Kaj se novega dogaja?

LPuser posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 12:15:26   
tinkamiška
Hoj!

MatMaj mogoče se boš pa pridružila decemberkamuser posted image  Pri meni se tudi nekaj že dogaja, bomo vidli kako bo v četrtek, ko imam spet CTG...

Drugače nič posebnega, veliko počivam, ker mi trebuh kr naprej otrdeva, pa bi vseeno rada dočakala, svoj rok, ki je konec decembera. Če bo pa prej pa tudi vredu, bom vsaj končno lahko polubčkala svojo punčkouser posted image

Pupa je veliko bolj mirna, kot je bila, nič več sunkovitih brc, le tu in tam lahko vidim in otipam nekaj špičastega(verjetno kakšno koleno ali peta)user posted image  Velkokrat imam njeno ritko samo na eni strani in moj trebuh zgleda čisto zdeformiran. Je pa pridna in ponoči spi.

Zgaga je veliko boljše, peče samo, če se preveč najem, slabosti je tudi manj, le težko počepam in se dvigujem iz postelje ali kavča. Zadnjič sem imela zatečene noge, no pa se do zdaj ni ponovilo.

Toliko o najuuser posted image


Lepo bodite!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 12:28:55   
Nannn
Dannnnn user posted image

Uf kaksen dan lenoben in ravno taprav da polezujem in lenarim...bom sla popoldan se malo ven...me kar malo strasite z vasimi user posted image  in da nekatere ze pakirate za porodnisnico user posted image  kar strah me je vsega in se sedaj ne dojemam da bo kmalu napocil cas da gremo v porodnisnico...uf me je kar groza...jest se oprano nimam kaj sele da bi ze pakirala user posted image ....imam pa obcutek tudi jaz da se je moja pupa ze kar dol spustila in da me ne pece vec zgaga in ne bolijo tako mocno rebra kot prej...to mi ze pove da je bolj dol...so pa zadnjic sodelavke tudi potrdile da imam kar nizko trebuscek...mi pa par dni ze zateguje kozo okoli popka in se skoz mazem da ne bi bilo kaksnih strij saj se se v zadnjem mesecu lahko kaksna pojavi... sem pa danes spala do 11 ker sem bila ful utrujena od vikenda ker sem se potepala skoraj po celi SLO user posted image  treba se malo izkoristit user posted image  in skoraj celo noc nisem spala ker so me spodnji del nog bolele za p..... user posted image

Lepo se imejte kljub grdemu vremenu

Nannn user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 12:35:13   
MatMaj
Ja, tudi moj trebušček je bolj deformiran kot pa da bi izgledal normalno, lepo okroglo. Vedno imam na desni strani ritko na levo pa me z rokico dreza. Tako, da imam na desni veliko bunko na levi pa je bolj ploščat. Se kar nasmejim, samo kaj ko pa takouser posted image boli. Upam skoraj 100% trdit, da bo letošnji in ne bo več dolgo čakal. Se čiso drugače vse skupaj čuti. Čisto se je vse spremenilo.

Koliko so pa vaši kaj težki? A, to sem pa pozabila povedat. Sem bila pridna in sem dobila samo 0,75kg. Niti za celo kilo se nisem zredila. Me je sestra kar pohvalila. Sicer pa kako se naj redim če mi mali vse pokrade pa se on rediuser posted image user posted image user posted image ...

Hvala bogu, da so zdravi, a ne?
Glede flašk in dud pa vidim, da imamo približno enako pripravljeno in tudi jaz mislim samo dudiko prekuhat in jo vzet s sabo. Če jo bomo sploh potrebovali.
Kje pa lahko kupim samo škatlico za dudo? Je nisem v nobeni trgovini zasledila.



Lepo pozdravljene....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 12:56:33   
Nannn
MatMaj povsod v trgovinah imas skatlice za dudo roza in plave barve in kot vidim je ful prirocna...jest sem jo kupila v BabyCentru imajo jo pa tudi v Mercator centru stane pa okoli 750 sit...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 13:05:54   
MatMaj
Nannn, hvala. Me je prej ravno moja mama klicala, da je v baby centru pa sem kar njo prosila naj tam vpraša, ker jaz nisem našla. Te babice so čisto čez les. Pokliče takrat, ko je že kupila. En dan v tednu je po novem shoping dan, ampak samo za vnuka.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa to ni slabo, saj me marsikaj spomni, da mi manjka. Mene namreč zelo jezi spomin odkar semuser posted image . Komaj si zapomnim dve stvari kadar grem v trgovino, medtem ko prej sploh nisem rabla razmišljat o kakšnem spisku. Sem samo doma pogledala kaj je manjkalo in je že bilo v glavi vse zapisano.

Upam, da se mi to povrne potem....user posted image


Lp

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 13:34:31   
LE&TA
Ojla pupe!

Pr meni ni nč posebnega, zjutrej me je trebuh ful bolel, zgleda da se širimo, pa spodej sem  parkrat začutla ostro bolečino.
Kolk je pa dela s tem mazanjem, začnem pri hemeroidih, presredek, trebuh, bradavice! Še dobro da sem doma!!

Dans sm šla s sosedo na user posted image , sem mela ful željo že par dni. Je res nisem že dolgo pila!!

Mi smo včeri mal šlogali z verižico in je pokazalo na user posted image ! Bomo vidli če bo držalo! Bi pa kar počakala na januar! Sem si pa lih prej toaletno torbo spakirala, počasi se bom mal prpravla!! Sej ne da bi rada že kam šla!!user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 14:59:32   
pinka1
Hojla!

Jaz sem ta vikend začela cotke sortirat in zlagat, pa prat, kje je še likanje. Imam občutek, da mi bo tole dosti časa vzelo.

Drugače pa dnevi letijo in v soboto sva z možem šla malo v kino in med ljudi, da izkoristiva dokler še lahko, ker verjetno potem kar nekaj časa nikamor ne bova hodila.

Danes sem oddala papirje na CSD in zdaj čakam še samo odločbe.

Moram povedat, da mi paše bit doma in je kar fajn, da imam pred porodniško še malo bolniške, ker se mi zdi, da me je zadnje dni kr močno začel ovirat trebuh in nasploh vse - se zdim sama sebi kr malo okorna in počasna.

Jutri začnem z materinsko šolo. v četrtek pa komaj čakam UZ, da spet vidimo našega korenjaka.

Lep dan!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 18:25:45   
alenkica
Ojla januarčice. A ste za to, da bi odprle nov forum, ker ta im aže ful preveč strani, na primer Samo še en mesec!!!

Mene počasi grabi panika. Bojim se, da ne bom znala dobro skrbet za najinega user posted image . Drugič pa komaj čakam, da bi ga prejela v naročje in ga pestvala. Glede cunjic, me čaka še čisto vse, oprali smo jih že poleti, zdaj mi jihbo sestrivca že zlikala, ampak ona hodiv službo in še nima časa.

Kam boste dale spat svoje user posted image , ko se bodo rodili? v posteljico ali v košarico. moja mama je bolj za to, da bi spal v košarici,jaz pa bi jo raje imela v sprejemnici, spal pa bi v posteljici. Kaj se vam zdi bolje?

Počasi bom šla dokupit še kar mi manjka, in to ne več dosti, še dobro, kajti rabimo ogromno stvari!

Prejšnji teden sem bila na pregledu. Mali ježe lepo obrnjen z glavčko navzdol in čaka, da pride ven. Brca pa kot zmešan, zdi se mi, da mi bo razneslo trebuh.

do sedaj sem se zredila kar 15 kg, ampak sem bila prej ful suha. Me je kar malo groza kdaj bomo vse te kile pokurili.

Lepo se imejte. Še dobro da sem doma, ko pa samo dežuje. Sem prav prisiljena, da lenarim user posted image .

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 18:38:45   
meta22
Hojla čveke!

Če ste že pri stekleničkah: kupili bomo dve in sicer Aventovi_-eno večjo za mleko in eno manjšo za čajček. če pa ne bomo nucali pa imam polno prijateljic ki še mislijo imeti otročke, pa bomo z veseljem posodili. dude pa imamo že NUK-ove (enon silikonsko in eno latex). naš user posted image user posted image  pa se bo odločil katero bo uporabljal. če jo sploh bo. sterilizirala pa še jih nisem. ste pa dale dobro idejo za tiste škatlice. pa spomnila sem se da je od kolegice dete imelo še tisto vrvico, da duda ne odfrči kam na tla. bomo nabavli.

tudi mi kolcamo. obvezno zjutraj in zvečer. kaki dan tudi zmes. je pa to tak čuden občutek. pa celi trebuh se mi takrat enakomerno ziblje. se mi kar smili naš user posted image user posted image  ko mora kolcati. tudi to bo tisto, kar bom verjetno pogrešala ko trebuščka ne bo več.

rebra še me sedaj nenormalno bolijo. sedaj tudi tisti položaj ne pomaga več, ki je prej omilil bolečino. trebuh pa tudi kar veselo otrdeva. v četrtek moram v laboratorij dat kri in vodo. drugi teden bomo pa na pregledu potem zvedeli rezultate. me prav zanima. čeprav se počutim super, me zanima če je vse OK. Sem namreč slabokrvna in jem tabletke, pa me zanima če je pomagalo. pa če sem se rešila tistih nadležnih bakterij, pa .... skratka upam da je vse v redu.

mojo nabiranje kilogramov pa se je nekako ustavilo pri 11+! kak dan nekaj gramov več, kak dan celo manj. je pa mi trebušček zrasel za 4 cm od zadnjega merjenja pred 14 dnevi. se pravi da naš medvedek lepo rase. me zanima če lahko G ugotovi kg otroka brez UZ? mene zelo zanima, pa UZ več ne bom imela.

jaz imam tudi tak občutek, da bom prej rodila. sicer se mi zdi, da imajo ta občutek vse nosečke. kak dan me je strah poroda in vsega kar me čaka, kak dan pa že komaj čakam da vidim user posted image user posted image  in da zaživim novo življenje. ponavadi me obdaja strah, ko sem sama in veliko razmišljam kako bo.  ko pa prebiram tale forum in klepetam z vami in berem poste tudi drugih nosečk, pa kar zažarim in pokam od sreče. kar ne morem verjet da smo prišle že tako daleč. evo spet ta občutek sreče. punce še en mesec pa bomo MAMICE!!! uf, sory. sem se kar malo raznežila.
me pa zelo zanima, katera med nami bo prva. kaj če bi naredile izjemo in bi res šle vse lepo po vrsti!user posted image  mislim da bi bile kar prve na tem forumu, ki bi vse na rok rodile.

no še mamo mesec časa, da se zmenimo.

pridne bodite pa se slišimo(tipkamo)!

LP
meta

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 18:51:47   
meta22
Aja, pa pozabla sem vam zaželeti veselo miklavževanje danes. tiste ki ste bile pridne (to smo ble kar vse) želim čim več čokoladnih user posted image , tistih ta porednih pa tako ni med nami ne?

čao
meta

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 19:57:10   
Anonimen
Ojla punce

Tudi naša user posted image  je bila danes zelo mirna. Me je bilo že strah, da ne bom naštela tistih 10 gibov. No, pa sem jih vseeno. Res pa je, da ni bilo brc, ampak se je bolj obračala in mi delala hribčke in dolince po trebuhu. Samo, da je bilo nekaj. Drugače bi itak me panika že grabila.

Smo pa bili danes v Arielu in smo nakupili še zadnje drobnarije (tetra majčke, kozmetiko, še nekaj rezervnih bodijev in pa še kakšno stvar za mamico). Bodoča babica pa je zopet častila en kompletek. Verjetno bomo kar tega porabili za odhod iz bolnišnice.

Drugače pa tudi mene zanima koliko je naša user posted image  že velika in težka. Pa seveda, če je še vedno obrnjena na glavo. Do sedaj je bila na vseh UZ obrnjena z glavco navzdol. Upam, da je še vedno. Sicer pa ne vem, če bom lahko izprosila še en UZ. Do sedaj sem imela samo tistega na začetku, nuhalno in pa morfologijo. Bi bila prav vesela, če bi mi naredili še enega.

Sicer pa grem naslednji ponedeljek na CTG (če bom seveda našo pupo čutila ves teden). Drugače bom morala na CTG še prej.

Torbo za bolnišnico pa imam na pol spakirano tudi jaz. Manjkajo samo še tiste drobnarije, ki jih še potrebujem (mobitel, zdr. kartica, materinska).

No, se beremo

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: JANUARČICE
5.12.2005 22:45:15   
Nannn
Cer user posted image

No mal prehitro sem rekla da me zgaga vec ne daje user posted image  ravno sedaj so se spet pojavile tezave z zgago...prihaja spet cas za spanje jest pa se sama ne vem kaj mi bo prinesla noc...ali bom lahko spala ali bom spet bedela...LE&TA se dobiva tukaj ob 2 user posted image  in pa vse tiste ki ne morejo spati...

Punce a imate ve kaksno dobro idejo in predvsem prirocno za nase user posted image  in nas da nam olajsa vse te trenutke z nasimi user posted image  kot primer kaj je se dobro imeti pa se do sedaj nismo spomnile?

LP Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: JANUARČICE
6.12.2005 2:39:32   
AlenkaIST
Nannn, sicer ene pol urce zamujam, pa vseeno. Kje si? A spiš? user posted image

Čez dan sem se maloz bivšo spdelavko po H&M sprehajala. Sem dobila tako fletne cotke! Kompletek, body, štumfke, čeveljčke, medvedka, pajaca za spat,... To je pa tako, če je ženska že v letih pa še nima vnukov user posted image .

Se tipkamo proti jutru............

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: JANUARČICE
6.12.2005 9:29:49   
LE&TA
Ponoči u luft gledate, zdej pa nikjer nobene!!
Tud jst sm včeri zaključla s cunjicami oz. mama, mi je kupla še pajacka za iz bolnice, iz volne, ma ful cartkan, pa copatke, pa dekco. Tko da zdej mam vse in se bom počasi tud spakirala, pol pa še čakam!! Mi bomo šli ven iz bolnice v beš barvi, ker itak ne vemo kaj bo!

Še en deževen dan! Uživajte!user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: JANUARČICE
6.12.2005 9:50:29   
AlenkaIST
user posted image  jutro !

Sem že spet tuki! Imam pa danes na dnevnem planu pranje. Grem kar takoj eno rundo not dat user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: JANUARČICE
6.12.2005 10:00:15   
uniq
Punce...
odpra sm novo temo, pa sej niste hude kaj...mal sm že zbegana od teh 37 strani. Sploh smo pa mi najbolj pridne ...dosegle smo že skor 1000 objav...tko da prisrčno vabljene na novo temo...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: JANUARČICE
6.12.2005 10:33:37   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image user posted image  uniq, tko se dela!

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: JANUARČICE
6.12.2005 11:13:32   
Nannn
 
aja?kje nova tema?

user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 36 [37] 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 36 [37] 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?