|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prijava župana iz lendave
12.10.2005 8:37:38   
Anonimen
Viv, nič niso novinarji vzeli stavka iz konteksta. Sem poslušala posnetek intervjuja in je čisto razločno povedal svoj "koncept" prednostne liste pri sprejemanju v vrtec. Rekel je pa tudi, ali se vam zdi prav, da se prednostna lista oblikuje po datumih vpisa???!!! Kot da bi bil to največji kriminal, kar je možno. Pa kolikor vem, je povsod tako. Po vseh vrtcih v državi, po drugih evropskih državah in tudi v Ameriki. Zato pa vpisujejo oztroke v razne dejavnosti, še preden se rodijo. Samo tu, v tem kraju, ki mu županuje takle župan, pa naj bi bilo drugače. Ker kriminal se pa tam že ne bo dogajal, ker bo zmagala pravica! Bo že on red naredil med lenimi materami!

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: prijava župana iz lendave
12.10.2005 8:54:13   
viv_
Bottom end - sploh nimajo gužve v vrtcu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: prijava župana iz lendave
12.10.2005 9:00:01   
Anonimen
Kje zdaj ni gužve?

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: prijava župana iz lendave
12.10.2005 9:54:53   
viv_
V Lenartu... on je to hipotetično govoril, mest v vrtcu imajo dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: prijava župana iz lendave
12.10.2005 10:01:23   
Anonimen
Jejhatana.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: prijava župana iz lendave
12.10.2005 10:18:55   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Če smo tako socialni in enakopravni, pa dajmo izenačit še položnice. Zakaj potem moj sine plača vrtec 60.000 na mesec, nekdo pa 5.000? Ali moj morda poje za 55.000 več????
 V naši občini je tako, da se določi plačilni razred plačevanja vrtca glede na dohodke staršev.Kako je pa pri vas pa ne vem, vem pa sigurno, da tvoj sin ni pojedel za 55K več.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: prijava župana iz lendave
6.11.2005 20:30:22   
mik
v mojem primeru sem 20 na čakalni listi pred menoj so vsi ki so nezaposleni poznam 4 primere in jim sploh ni do tega da bi iskali zaposlitev ker dobijo pomoč potem imajo prednost še matere samohranilke poznam 12 primerov ki so to samo na papirju in spet dobivajo pomoč drugače živijo s partnerjem mislim da je župan mislil na otroke takih staršev ki so kao brezposelni in ne živijo skupaj samo na papirju in ti ljudje delajo največjo krivico pravim materam samohranilkam in ljudem ki bi radi delali a ne morejo zaradi bolezni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?