Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ali ima katera seznam, katerim živilom se je potrebno prve tedne izogibati, če dojiš. Jaz sem prvič dobila list v materinski, pa ne vem, kje ga imam. Vem, za stročnice, kis, čokolado, sveže sadje. Kaj sem pozabila omeniti?
Mislim da nisi nič izpustila. Meni je patronažna rekla naj jem vse razen gob školjk, stročnic. Poskusi če pa bo imel težave potem pač tisto hrano opusti. Jaz sem jedla tudi čokolado pa nisem imela nobenih težav.
jaz tudi jem čokolado (še nisem slišala, da je ne bi smela), pa mali nima nič proti - če jo imaš rada poskusi, morda bo pa šlo skozi . jedla sem pa tudi že jabolka pa sveže korenje ... sem nekje prebrala, da lahko ješ vse, a v zmernih količinah.
pozdravček
Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud) ----------------------------- Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120
Jagode, oreščki, morski sadeži zaradi alergij ves čas nosečnosti.
Svinjina, zelenjava ki napenja, mleko in mlečni izdelki, kis, začimbe pa zaradi krčev, ampak le na začetku. Probaj jesti v zmernih količinah, pa boš videla reakcijo. Če so problemi pa izločiš za nekaj časa.
Pa citruse se tudi naj ne bi jedlo, pa gaziranih pijač tudi ne pilo! Drgač pa stročnice, zelje...kar napenja, pa hrana, ki je alergen (čokolada, oreščki, jagode, morski sadeži, breskve, paradišnik, kumare...), pa pretirano začinjene hrane tudi ne...