Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
romer king ts plus ali maxi cosi priori xp? 14.10.2005 11:05:09
krauca
po moje ima vsak svoje prednosti: maxi cosi: cena, udobje, lahek romer: 7 nastavitev pasov, kvalitetnejsi pasovi, zmagovalec testov, lazja montaza v avto
RE: romer king ts plus ali maxi cosi priori xp? 14.10.2005 12:20:19
petraz
Mi smo se odločili za avtosedež od maxi cosi-ja in zagotovo povem, da smo zelo zadovoljni z njim. Anže bo v teh dneh napolnih 5.mesecev in že nekaj časa zelo zadovoljno sedi v njem. Kar se tiče montaže,je enostavna, prav tako pa je tudi varen.
RE: romer king ts plus ali maxi cosi priori xp? 14.10.2005 19:23:25
Anonimen
Maxi Cosi je dober avtosedež, Römer pa je zmagovalec vseh testov.
Ker izbiraš med dvema dobrima avtosedežema, se odloči na podlagi tega, kako otrok v sedežu sedi. Midva sva hotela kupi Maxi Cosijevega, pa ga takrat niso imeli na zalogi , zato sva vzela Römerja. Smo zadovoljni.
RE: romer king ts plus ali maxi cosi priori xp? 15.10.2005 21:26:08
Pi-kica 1
Mi imamo pa oba, Roemerja in Maxi cosi,vsakega v enem avtomobilu.Z obema smo zadovoljni in ne vidimo neke razlike v rokovanju. Oba smo kupili, ko sta bila v akciji in dobili v bistvu dva sedeža za ceno enega.