Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Hm... Namreč, se odločam, da bi našemu malčku počasi kupila kahlico. Ja, saj vem, da je še ful prezgodaj in itak ne bo haska..a tk za foro, sem mislila, da bi ga posadila gor za 5 minut. Pa sem videla, da obstajajo glasbene kahlice od fisher price. Ima katera? Kako se obnese? Je ok, se splača dat mal več denarja, al naj kar eno navadno izberem? Ta ima tudi nastavek za WC, ki pride v poštev kasneje, se mi zdi. Hvala za mnenja. LP
RE: Ima ketera glasbeno kahlico? 14.10.2005 21:04:16
KODA
Mi imamo glasbeno kahlico.(smo jo imeli-ker sta že razmontirala gumb za žvižganje).Takoj sta ga uničila.Drugače je pa sama kahlica zelo praktična in stabilna.Dobro se jo da očistiti,ker se spodnji del vzame ven.Pa še pokrov ima.Naš jo je dobil za rojstni dan. dosti bolj jim je zanimiva kot navadna.
RE: Ima ketera glasbeno kahlico? 14.10.2005 21:10:38
Anonimen
Ko bo zrel za kahlo oz. za biti brez plenic se bo podleal ali za najbilžji lešnik ali pa v glasbeno kahlico Zdaj če imaš kaj preveč denarja, ga raje deponiraj za kakšno bolj pametno stvar ali pa ga nakaži na moj račun
RE: Ima ketera glasbeno kahlico? 15.10.2005 9:52:33
Anonimen
Jaz je ne bi kupovala. Nekje sem prebrala, da se fantki glasbe, ko začnejo lulat, prestrašijo in potem ne morejo lulat? Kakorkoli že, kot je rekla Al bina, škoda denarja za njo. Raje kupi wc nastavek in kahlico posebej, mislim, da te bo to prišlo ceneje.