|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Analni sex
20.10.2005 19:36:47   
Anonimen
Meni se, kadar uspe, trga od užitka.Je pa res, da včasih enostavno ne gre in boli ko sam user posted image .In kadar je tako, me kar mine do vsega, tako zna včasih bolet.Zakaj ne vem, ker vedno začneva previdno in počasi, jaz vedno povem koliko lahko in do kam.In pol, ko je enkrat not, je pa noro od užitka, včasih paše še bolj kot v tamalo, sploh, če se še po ščegiju zraven dražim.
Je pa vseeno res, da prakticirava to bolj redko in pol ko se odločiva za je noro...

(odgovor članu lucios)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Analni sex
26.10.2005 12:51:11   
cute_devil
Boli ali pa ne boli..to je sedaj uprašanjeuser posted image ..mislm da je dost odvisno od tega, kolk si partnerja zaupata..ker morš bit pri tem zlooo sproščen..in seveda, če partnerju ne zaupaš..sproščen ne morš bit..sicer sm probala, in morm reč, da je prvič kar bolelo..drugič pa je blo super..sprostila sem se..in se prepustila užitkom..seveda pa skoraj da ne gre brez lubrikanta..user posted image

_____________________________

Love is in the air...everytime i look around...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Analni sex
26.10.2005 13:01:42   
puncica
Ja smo probal večkrat in enkrat boli enkrat ne, je pa res predpriprave so pomembne. 

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Analni sex
26.10.2005 13:38:23   
mehurčica
Jap, sproščenost....pa potreben morš bit-seveda.user posted image Tudi mene je prvič bolelo in nisem upala celo leto še probat. Drugič je spet bolelo. Pol pa sem se sčasoma sprostila in je ZAKON! Saj ne sexava vsakič analno. Pač, ko mi je. Je pa seveda večji užitek, če veš, da je črevo prazno.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Analni sex
26.10.2005 21:36:24   
Anonimen
100 let nazaj sem imela enega fanta,ki me je ves čas nagovarjal k temu pa mi ni blo lih fajn...
Potem,ko že dolgo nisva bla več skupaj sem ugotovila,da je peder.So mu bli bolj všeč dečki,pa je hotel,da bi tudi pri naju zgledalo nekako tako...
S sedanjim pa ne prakticirava tega.Nama ne paše.

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Analni sex
28.10.2005 2:37:53   
Anonimen
S sedajšnjim partnerjem tega še nisva poskusila, sva pa prej, vsak posebej. Kako je bilo? Strinjam se z vsemi tistimi, ki so napisali, da je predigra nujno potrebna in da če je prava (z obeh strani), potem je tudi užitek pravi (za oba). Kakšnega hudega razmišljanja o vsakem gibu ali dejanju posebej naj pri seksu tako ali tako ne bi bilo, ampak naj bi se prepustilo akciji. In tisti, ki se odločijo za analni seks, tako ali tako vedo, kako stvar fizično poteka, tako, da tudi to ne bi smel biti problem. Razumem psihične zavore pred tem, ampak če jih premagaš in poskusiš na pravi način, večinoma ni bilo še nikomur žal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Analni sex
30.10.2005 8:13:54   
tanaja*
Sem že poskusila, pa me zadržujejo predsodkiuser posted image . Ampak, če kdo uživa v tem... zakaj pa neuser posted image ?

_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Analni sex
30.10.2005 21:32:25   
bunkica
prakticirava.........in je uh in ah užitekuser posted image user posted image user posted image ....

_____________________________

Življenje je lepo,če ga živiš!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Analni sex
3.11.2005 12:52:22   
tijana
tudi mene ful boli. sva probala že eno trikrat pa ni šlo. poznam pa eno, ki se ji meša od užitka. tudi jaz bi rada probala a me je zdaj že strah. glede na poskuse ki niso uspeli. mogoče bom pa kdaj še.

(odgovor članu bunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Analni sex
16.11.2005 21:56:35   
Anonimen
Včeraj sva z mojim partnerjem probala analca, in povem vam, da sem doživela božanski orgazem!!
Bila sem sproščena do maksimuma, z dolgo predigro in seveda ljubeznijo...
Edino moj partner se je mal potožil, da mu je bilo na žačetku mal čudno, pol pa je tko not padu!!
Je pa res, da morš bit zelo sproščen in met razčiščene pojme al bi al ne bi...to je touser posted image

(odgovor članu tijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Analni sex
19.12.2010 5:58:22   
leja1
Analni sex je neki najlepšega. Prvič sem se bala toda... prvič v življenju sen doživela ORGAZEM. Ja prvič, niti z masturbacijo nikoli nisem. Nisva mela lubrikanta, pa seje spomnil na labelo, tudi za njega je bilo prvič. Počasi me je pripravu in da počasi dajal noter, jaz pa sem si jo božala. Bila sva v pasjem, kar najbolj paše. Od takrat naprej ga večkrat uporabljava. Žal mije da me je bilo strah in nisem prej probala. Res da na začetku prvič boli, toda se navadiš in je lepa bolečina, še posebej ko ti pride. Fanta je treba zadovolit, jaz mu ga 2x do 3x na dan povlečem in pustim da mi spusti da obraz. On tako uživa v tem da tudi jaz. Povlečem mu ga kadar najmanj pričakuje, v avtu za racunal, v vcju pri starših v parku interšparu merkatorju,..... kjerkoli mi pade na misel. In vem da me ne bo nikoli prevaral, ker ga zadovolim. To je zgodba stara 3000 let in več, da moški rabijo sex, in če ga ni doma ga bo dobil kjerkoli, verjemite dost je takih ki bi dale takoj. N ajbolj uživa ko mi lahko spusti na obraz, vidim mu v očeh da je v nebesih, ali pa odprem usta in mi šprida notri, potem mu pokažem spermo na jeziku ij lo požrem, ter ga dam še malo v usta in se igram z malim korenjakom. Punce to je edini 100x način da zadržiste moškega, analni on oralni, s tem da analnega počnev bol poredko, cirka na teden ali 10 dni, oralca pa 2 do 3x na dan. To je splošno dokazano da tako obdržiš moškega tudi ko maš 50 let, ker 20 letnice tega ne obvljadajo, ti pa siv tem času tvojega dragega spoznala in veš kaj rabi. Dovolj zdaj o oralnem, tu pišemo o analnem. Prvič res boli, toda potrpite. Jaz sem imela probleme z notranjimi hemeroidi, ki pa so čez čas IZGINILI, doktor me je po pregledu prašal direkt ali sexam analmo, s sramoto sem prikimala, ter mi je rekel da to me je pozdravl ter da tudi on z njegoženo!!! Si mislite kaj mi je rekel!! Torej če nimate lubrikanta ali kreme dajte probat z labelom kot jaz, mogoče pomaga, ter stisnite zobe prvih par kret, se splača ker dobiš ORGAZEM!!!!!! Jaz sem ga in to je WWWWOOOOOWWWW!!!!
lp Punce pa pazite da zadovolite fante ker čene grejo drugam. Torej anala na 10 dni, vaginala vsak dan ali 2 ter orala 2 do 3x na dan. Itak če ga dobro povlečete mu pride v minuti, haha, edino kar je da smoreš spermo pojest (meni nislaba) ali si jo obrisat z obraza.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Analni sex
19.12.2010 7:34:28   
mateyka
Punce pa pazite da zadovolite fante ker čene grejo drugam. Torej anala na 10 dni, vaginala vsak dan ali 2 ter orala 2 do 3x na dan. Itak če ga dobro povlečete mu pride v minuti, haha, edino kar je da smoreš spermo pojest (meni nislaba) ali si jo obrisat z obraza.


najlepša hvala za recept. a se lahko pritožim, če mi ne rata po receptu? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leja1)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Analni sex
19.12.2010 9:38:28   
Colt
Lejo za precednico user posted image To bo oseba na precedniškem mestu, z najbolj čisto kožo na obrazu, v zgodovini Slovenije user posted image

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Analni sex
19.12.2010 11:32:48   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Lejo za precednico user posted image To bo oseba na precedniškem mestu, z najbolj čisto kožo na obrazu, v zgodovini Slovenije user posted image
Colti a tebe pa danes malo meče, da na spolnosti sodeluješ?user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Analni sex
19.12.2010 11:59:47   
Colt
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Analni sex
19.12.2010 12:01:21   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mate pa hud minus zunaj, pri tebi pa segreto ozračje user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Analni sex
19.12.2010 13:32:51   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Lejo za precednico user posted image To bo oseba na precedniškem mestu, z najbolj čisto kožo na obrazu, v zgodovini Slovenije user posted image

Mislim, da bi bila tale Leja lahko kvečjemu predsednik .user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Analni sex
22.12.2010 9:27:17   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: leja1

Analni sex je neki najlepšega. Prvič sem se bala toda... prvič v življenju sen doživela ORGAZEM. Ja prvič, niti z masturbacijo nikoli nisem. Nisva mela lubrikanta, pa seje spomnil na labelo, tudi za njega je bilo prvič.


A je potrebna kakšna določena barva, okus ali velja katerikoli tip. Mislim, vem, da so "med" malo bolj mastne, pa me zanima ali so tiste druge ustrezne.


 Počasi me je pripravu in da počasi dajal noter, jaz pa sem si jo božala. Bila sva v pasjem, kar najbolj paše. Od takrat naprej ga večkrat uporabljava. Žal mije da me je bilo strah in nisem prej probala. Res da na začetku prvič boli, toda se navadiš in je lepa bolečina, še posebej ko ti pride. Fanta je treba zadovolit, jaz mu ga 2x do 3x na dan povlečem in pustim da mi spusti da obraz. On tako uživa v tem da tudi jaz. Povlečem mu ga kadar najmanj pričakuje, v avtu za racunal, v vcju pri starših v parku interšparu merkatorju,..... kjerkoli mi pade na misel.
 

Seveda se strinjam, resnično je treba. Najmanj pričakuje še najbolj takrat ko je v dogi stajlu z drugo, upam da gkede tega nimaš nekih pomislekov. A to potem pri starših izkoristiš trenutek njihove nepozornosti, kao med kosilom ti pade žlica na tla pa jo hodiš pod mizo pobirat. Verjetno da mati ne kuhajo tako dobro, pa si je potrebno okus začinit z dodatnimi beljakovinami. Kako pa je to z Lidlom, Hoferjem, Eurospinom, pa še na Tuš smo pozabili, tudi v teh trgovinah imajo pogosto akcije, po mojem mnenju škoda, da ne bi bila takrat soudeležena. Al` so te angažirali, da delaš reklamo???





In vem da me ne bo nikoli prevaral, ker ga zadovolim. To je zgodba stara 3000 let in več, da moški rabijo sex, in če ga ni doma ga bo dobil kjerkoli, verjemite dost je takih ki bi dale takoj.


Točno toliko kolikor je poteklo od katerega že dne, ko je Bog ustvaril sebi podobno opico.

N ajbolj uživa ko mi lahko spusti na obraz, vidim mu v očeh da je v nebesih, ali pa odprem usta in mi šprida notri, potem mu pokažem spermo na jeziku ij lo požrem, ter ga dam še malo v usta in se igram z malim korenjakom. Punce to je edini 100x način da zadržiste moškega, analni on oralni, s tem da analnega počnev bol poredko, cirka na teden ali 10 dni, oralca pa 2 do 3x na dan. To je splošno dokazano da tako obdržiš moškega tudi ko maš 50 let, ker 20 letnice tega ne obvljadajo, ti pa siv tem času tvojega dragega spoznala in veš kaj rabi. Dovolj zdaj o oralnem, tu pišemo o analnem. Prvič res boli, toda potrpite. Jaz sem imela probleme z notranjimi hemeroidi, ki pa so čez čas IZGINILI, doktor me je po pregledu prašal direkt ali sexam analmo, s sramoto sem prikimala, ter mi je rekel da to me je pozdravl ter da tudi on z njegoženo!!! Si mislite kaj mi je rekel!! Torej če nimate lubrikanta ali kreme dajte probat z labelom kot jaz, mogoče pomaga, ter stisnite zobe prvih par kret, se splača ker dobiš ORGAZEM!!!!!! Jaz sem ga in to je WWWWOOOOOWWWW!!!!
lp Punce pa pazite da zadovolite fante ker čene grejo drugam. Torej anala na 10 dni, vaginala vsak dan ali 2 ter orala 2 do 3x na dan. Itak če ga dobro povlečete mu pride v minuti, haha, edino kar je da smoreš spermo pojest (meni nislaba) ali si jo obrisat z obraza.
LP


Za nameček pa še ena žličica vegete.

(odgovor članu leja1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Analni sex
22.12.2010 10:54:52   
picola1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Adijo pamet.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Analni sex
22.12.2010 18:52:28   
emalina
Moj pravi, da sploh ne loči več odprtinic... zarine kamor mu je najbližje in meni je povsod všeč. Je pa res, če te dobi malo nepripravljeno, takrat malo zaboli ali pa če navali pregloboko... a je uvideven in posluša kaj se dogaja z mano... Še recept na splošno... če ne gre notri, se mora ženska napeti enako kot kadar kaka... potem bo šlo lažje.

< Sporočilo je popravil emalina -- 22.12.2010 18:53:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Analni sex
2.2.2011 0:00:27   
Anonimen
Pri nama je bilo pa tako...on je analo izvajal samo enkrat in še takrat mu je ženska dobesedno po steni krampala, hehe. Pa potem nista več. Jaz sem v bistvu že imela izkušnje. Vse je v zaupanju...opazovanju, kaj se dogaja s partnerjem oz. partnerico med sexom.

Všeč mi je bilo, da sem ga naučila nekaj novega....glede na njegove izkušnje je bil ful zakompleksan glede anale, ni vedel točno, kako se spravit k stvari. Najina prva anala je bila nenormalno nežna...je bil res previden in uvideven. Ko sva se cartala po samem sexu, pa sem mu le prišepnila na uho..."Veš, super si bil, morva to večkrat izvajat." Hehe, je bil celi blažen...no, potem pa sem še dodala...."Drugič ne rabiš bit tko nežn, mam rada tud mal bolj hard varijanto, veš...". Pol je bil pa spet "ready" za rundo 2, hehe. user posted image


(odgovor članu emalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Analni sex
2.2.2011 0:05:44   
Anonimen
Jst sm mela ful dolgo časa probleme s hemoroidi po porodu...nisem jih mogla pozdravit z ničemer. Ko sva se po porodu spet spravila k sexu, je bilo super, samo anale mu nisem pustila zaradi hemoroidov....normalno! Pa sva pred tem redno prakticirala analo, oba ful uživala. No, pa me je enkrat le prepričal, da bi spet analno, kljub mojim težavicam tam zadaj.
Bilo je super, pa še hemoroide mi je pocajtal, hehe. Super!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Analni sex
2.2.2011 15:47:32   
mojamura
leja1 polepšala si mi dan. hvala hahahahahahaha


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu leja1)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Analni sex
5.2.2011 11:12:45   
baybiT
Midva z mojim izvajava analni sex bolj poredko. Res moram biti ful sproščena, pravo ozračje mora biti in podobno. Si pa ne znam predstavljati, kako bi bilo, če ne bi uporabljala lubrikanta. V sex shop mi je neredno iti, zato ga kupim kar preko interneta. Zadnje čase najraje obiščem http://www.redshop.si ker jih imajo tam kar precej.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Analni sex
5.2.2011 11:23:29   
PeggyBundy
Jaz sem se celo enkrat opogumila in nekaj naročila v tem red shopu, pa sem bila zelo razočarana nad dobljenim. Nikoli več ne bom kupovala v red shopu.

(odgovor članu baybiT)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?