Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

) sem pa zelo zaskrbljena. pri nas doma vzgajamo v nenasilniškem duhu in me resno skrbi, kako se bo tamala znašla v takem okolju. krivci? hja, po mojem je največ krivo ožje okolje (beri: družina), potem pa šele širša okolica. verjamem, da v šoli učiteljice nimajo več kaj dosti za naredit. otroci rabijo dosledno vzgojo in včasih tudi malo tršo roko (pa ne mislim na tepež, daleč od tega). mislim na odločno, nepopustljivo in nepodkupovalno vzgojo. veliko pogovora (prej, ker potem je že prepozno) in še enkrat doslednost. samo, kdo pa ima dandanes še čas za to? in tako so otroci večinoma prepuščeni televizorju, računalniku in igriščem. starši jih peljejo rajši v nakupovalni center kot v naravo. v takih družinah je dostikrat prisoten še kak alkohol ali nasilje in vzorci se kopirajo... krog je sklenjen.