|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 10:10:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kapesanta)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: JULIJ
26.6.2006 10:21:15   
Alisa
Vesnica, tud jaz imam že par dni trd trebuh, in mali se tud bolj malo premika se mi zdi da se bolj samo prekupucava kot brca pa še to manj. A se je tebi ali kateri že trebuh spustil dol? Jaz tega sploh ne porajtam da bi se mi že kaj.

Midva bova šla septembra na morje od 1 do 3 bomo na slo. obali, ker je neka formula na vodi s čolni, pa bi moj rad šol zraven, potem pa gremo za 14 dni še v Pulo, če bo vse uredu z user posted image  in mano, ter seveda vremenom.

Upam da boš našla kake pateke da ti bodo prav, še boljše bi pa bilo če ti noge nehajo odekat. Bom držala pesti za eno in drugo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 10:31:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: JULIJ
26.6.2006 16:40:19   
kapesanta
men je G reku da se mi je že mal spustu - in kaj naj bi to pomenilo? Verjetno je to povezano z mojo odprtostjo.
Drugač pa se tudi moj user posted image  drgač obnaša - manj me razteguje, ampak bolj rit ven moli al pa nogo, roko, mam skuz ene bule ven.
Morči septembra pa če bo user posted image  ok - mamo prikolico na Ugljanu pa bomo sprobal, kako bo (upam da ne bo prevroče v prikolici).
Vesnica24 jaz sem se pa spomnla - ko sem bla še v OŠ sem enkrat naredila sandale - podplat iz kartona, trakci pa iz bombažnih trakov - če daš elastične si pa sploh car (sori ku te hecam - ful si boga - hvalabogu (še?) nimam problemov z zatekanjem...)


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: JULIJ
26.6.2006 17:48:06   
Naty*Taja
Mater ste pridne s pisanjem! Se vidi, da smo vedno manj mobilne in nam bolj paše za rač sedet, kot pa kje okol hodit user posted image  user posted image .
No jaz sem imela pa predvčerajšnjim menda ono vgnezditveno krizo user posted image . Sem namreč cel dan samo pucala, pa likala in zibko sestavljala in delala razpored v spalnici. Bova še kr oba zraven sebe imela, če bo seveda to zlaufalo, ker se mi je pred kratkim tavečji skor zadušil ponoč ko je prek vrgu, pa me je kr panika in sem rekla, da ga še ne dam v svojo sobo!!
No v glavnem zdej imam pa tudi jaz vse pripravljeno in pospravljeno , tak da sam še čakam....
Čestitke onim, ki so že pobegnale in upam, da se bomo potem tudi še kej pisale, ko bomo štručke imele?!
Vesnica, da nimaš ti kake sladkorne, ko ti tak zatekajo noge?! Sej men tudi, sam natikači so mi pa še prav. So pa seveda edina stvar, ki jo še spravim gor user posted image .
Sem se pa tak nasmejala Saša - boš mogla več vaj za sfingtre delat!! Stiskat tamalo, kadarkoli se spomniš, da ti ne bo kr tak teklo user posted image . Bi pa bila taka fora, kot pri Vesni, ki se je fižola najedla. (Sej si bla ti tista, a ne?)
Moj trebuh je tudi kr naprej trd, kaj češ maternica trenira sto na uro, da bo pol hit ven stisnala dete!!
Mene tudi ubija tale vročina, hvalabogu za klimo!! Če je kateri nevzdržno jo povabim na kavico v prijetnem hladu! user posted image
Bo pa hudič v porodnišnici, ker tudi v CE nimajo klim. Valda da zaradi tamalih.
Je zadnjič rodila moja kolegica 14 dni pred rokom in sem bila pri njej - nama vroče ko hudič, mali je bil pa kr hladen!! Tak, da po moje je to vzrok, da nimajo klim ?!user posted image
No tadruga prijateljica je pa že 8 dni čez rok in je tak boga, ogromen trebuh, pa vročina... in malemu se nikamor ne mudi, pa je že nekaj čez 4 kg težak!! Boga, boga. Upam, da me ne doleti kej takega.
Drugače se je pa meni tudi trebuh ful spustu že v 35 tednu in sem misla, da to že kej pomeni, pa me je dohtarca potolažla, da je vse zaprto in ok in da nič ne kaže, da bi bilo kej prej. Mi je pa blo ful hecno, ker se mi je v prvi nosečnosti trebuh spustil šele na porodu, kake pol ure preden je mali ven prilezu in se mi je zato zdej zdelo ful hitro. Tak da to lahko kej pomeni al pa tudi ne.
NO dost mojega nakladanja! Uživajte in čao.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 705
   [Brisano sporočilo]
26.6.2006 21:13:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: JULIJ
26.6.2006 22:39:46   
kapesanta
Vesnica24 - kartona ne glih, lepenke pa kulk češ - ti sam povej dvoslojno, troslojno, mehkejšo, tršo, veliki val, mikroval..... Za posebne vrste pa čim prej povej - lahko probam jutri dobit...
Pa resno : tuhtam glede hladnih obkladkov za tvoje nogice - pa se ne spomnim če so sploh primerni - drugač za otekline naj bi bili? In kva je reku ginekolog glede tvojih ledvičk - a se da kej pomagat al bo boljš šele po porodu?
Pa velikost je pa tud že kr lepa - men pa noče povedat - sestra je mela oba bliz 5kg - upam da se bo moja user posted image  mene usmilla in prej ven pokukala....

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: JULIJ
26.6.2006 22:55:00   
Nely
Čer!

Vesnica24, kr smiliš se mi, ko maš take ogromne tačke. user posted image  Sej ni čudno, če pa nosiš takega korenjaka!!!!!! Veliko počivaj!!! Moj user posted image  je v 35t tehtal 2800 g, tako da me je kr mal strah, da bo tut tak korenjak kot tvoj! Še ideja za šlapne: kaj pa, če bi probala s kakimi takimi, ki se zgoraj zapirajo na ježka in si tistga ježka skoraj čist razpreš?  Če pa še to ne bo pomagalo, si pa kr kake cunje ovij okol, tk ko majo v bolnicah čez čevlje. user posted image  Sem jih dobla na oko, a? user posted image  Zdrži še malo, no! user posted image


Tut v SG nimajo klim, tk da sem mojmu rekla, da morva zdej še mal počakat, da se ohladi. Prej ne grem rodit! user posted image  Moj user posted image  je sicer imel skoz idejo, da bom js dans rodila (ker imava ravno dans obletnico poroke). In me je že zjutraj vprašal, če me kr not pelje, da bom pač rodila. user posted image  In kot zakleto sem imela potem v roku dveh ur kr enih par krčev, tk da sem že mislila, da bo to to. No, eno uro imam še cajta. user posted image  

Pr nas se tut tk rad muva z rito navzgor, da komaj diham. Pol pa da enkrat ritko na levo stran, drugič na desno, včeraj mi je za sekundo pomolil eno nogo nekam prot boku, da sem jo otipala, sam jo je hitro premaknil. Tut pr nas so začele padat stave, kdaj bom rodila. Vsi pravijo, da prej, tut g je rekla, da sem lahk pripravljena vsak dan. user posted image  Tako da samo lavfam do wcja gledat, če se je že kak čep odluščil, kar se mi je dans ponoč tut sanjalo. user posted image  Trebuh se mi je spustil dol v 35t, zdej pa se mi zdi, da je vsak dan nižje. Ko bi še svojo ritko nižje prestavil, bi bila vesela. user posted image

Za morje v jesenskem času nimava nobenih načrtov. user posted image  bo skoraj malo premali, da bi ga vlekla kam nižje po Jadranu, tule višje gor pa mi ni za it. Ka pa vem, bomo videli, kk se bomo navadli in kk bo vse steklo. Čebo vse ok, pa mogoče septembra res gremo kam za kak teden.

Sašaš, ti pa pridno delaj Keglove vaje. Stiskaj mišice, kadarkol se spomniš. Si ne predstavljam, da bi se mi to nardilo nekje sred kake trgovine. user posted image  

Držte se, pa čim hladnejšo noč želim. Js že tk al tk ne spim en mesec in hodim okol ko en prešvican zombi. Jutr se naročim k frizerju, pa da me ostriže na kratko. user posted image  Nočko






(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: JULIJ
27.6.2006 8:18:15   
Naty*Taja
Hojla. Čuj Vesnica, zaka se pa ti tolk braniš it rodit user posted image . Hvalabogu, če bom lahk šla kak teden prej, ker je tisto po roku čakat ful zoprno. Glih zdej čakam na kak klic al pa sporočilo od kolegice, ki boga srota že 9 dni čez rok nosi in je taka kot user posted image , pa user posted image je ful velik, nekje čez 4 kg.
Pa še tele tvoje otekline bi bile manjše!
No v glavnem, upam, da bom kej prej šla, sej ni važno če je vroče - sem včeraj slišala na tv, da bo celo poletje tako, tak da je itak vseen, kdaj gremo v porodnišnico švicat!user posted image

Nely - jaz sem ravno letos študirala, kak bi bilo lažje na morju lani, ko je bil še manjši, letos smo imeli pa samo letanje za njim in nič dopusta!!
Zdej mi je pa že tak vroče, da grem malo počivat.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
27.6.2006 11:42:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: JULIJ
27.6.2006 12:39:16   
Jančika_
Oj, punce! Vroooooče je tu pri nas! Imamo vsaj ventilator - mož je iz meni neznanega razloga proti klimiuser posted image , tako da ni kaj, pač švicamo.

Hvala bogu je Vasji končno padla vročina, tri dni je kuhal na 40 in je bila cela štala. Je pa še vedno crknjen in posledično tečen. No ja, vsaj malo mi bo lažje pri srcu, če bom morala zdajle rodit, včeraj me je še ful skrbelo.

A veste, da me je zdaj nenadoma strah akcije, ki me čakauser posted image . Pa sploh ne vem, a poroda al vsega, kar pride potemuser posted image . No, sej me ni glih ne vem kako hudo strah, ampak mi je pa kr neprijetno. Pa res ne vem, kako to.

Včeraj sem imela pregled pri ginekologinji, ki nadomešča mojega G. Mater, groba je ko sto hudičev, sem mislila, da mi bo mali ven padel od sile. Pa čakala sem ko budala; pri mojem je celo boljše, če pridem 10 minut prej, ker sem takoj na vrsti in vedno sem gotova v max. 20 min,  tu pa sem rabila za vse skupaj 2 uri in poluser posted image . Še dobro, da imajo v ZD klimo, sicer bi se mi spipalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: JULIJ
27.6.2006 13:55:46   
malicki
Hojla čvekice user posted image

še ena ki nima klime in skoraj crkuje v tej vročini user posted image  Na srečo mi danes ni treba kuhat - hvala tašča user posted image .
Zvečer pa se gremo malo ven ohladit, gremo malo na festival Lent pogledat, ker danes špila ena skupina ki bi jo user posted image  rad šel poslušat.

Jaz imam pa še 1 mesec do roka in vas samo berem. Pri meni se še nič ne dogaja, nič mi še ne pritiska navzdol, nobenega otrdevanja, nič špikanja in lažnih popadkov... Edino noge mi zaotekajo, samo ni take krize kot pri Vesnici user posted image  Upam samo da ne bom na koncu samo še jaz tu med julijkami svetila.

Babnce pol ko rodimo se pa preselimo na forum dojenček, pod starši čvekami - julijke 2006.

Sva se pa z user posted image  končno neki pogovarjala o imenih, ker sem rekla, da ne zdržim več, da se mi vsako noč sanja, da sem rodila, midva pa še nisva imela imena.
Za fantka sem jaz dala predlog, za punčko pa on. Je šlo kar hitro - zaenkrat sta na listi Luka in Zala.
Samo jaz itak čutim, da bo fantek in bo moj Luka user posted image

LP


(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: JULIJ
27.6.2006 16:18:11   
ZalaTM
Dan,...

evo mene od ginekologa - CTG - rahli popadki,...najprej pride,...reče,...ah jej nič še ne bo,...pol grem pa noter k njemu pa reče, da naj bom od sobote naprej v pripravljenosti, da se že nekaj kaže.

Delal mi je tudi ultra zvok in baby je postavljen pravilno user posted image , direkt na glavo,...bogi ,...pa tko vroče še povrhu, sej se mu bo čist zvrtelo,...

pol sem ga malo potipala še glede teze user posted image  pa je reku, da glede na neke izračune priblizno 3250g,...

No tako da počakam Julij,...potem pa bomo videli,...hahah,...nazadnje bom pa čez rok rodila,...

nič grem se zdaj malo hladit,...mejte se lepo ,....saj bo kmalu vse ok,...pol pa ja kot je napisala Malicki se bomo preselile na nov forum in izmenjevale nove dogodivščine,....pol bo šele pestro, ko nam bodo naši korenjaki/inje delali preglavice,...ampak bo lepo.


pa pa M.


_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: JULIJ
27.6.2006 17:58:15   
klaja
Prevroč pozdravček še od mene!

Upam, da se bo vsaj malo ohladilo, ker ne zdržim veeeeeč!
Sem bila včeraj na  ctg-ju in je pokazalo da je vse ok. Ko me je sestra priklopla na tisto napravo in me pol pustila v tisti sobi, sem mislila da me bo pobralo. Tako je bilo vroče, sonce je žgalo noter, pa še klime ni tam. Da sem bila potem cela mokra in omotična, ko sem šla ven. Naslednji pregled pa imam komaj 14. julija, ker mojega g do takrat  ni, pri tej ko pa sem bila včeraj, pa je rekla, da me ne bo naročila, ker to ni potrebnouser posted image . Po moje tudi k njemu ne bom rabla it, ali pa tudi, bomo videli.

Vidim, da imajo vaši user posted image ful veliko težo, sami korenjaki,  le moja pupa je kar krepko odzadaj ostala 2400. Pa saj vas boma dobili, če ne prej pa po porodu. Vsi mi pravijo, da je verjetno moj user posted image zelo velik, ker imam tak ogromen trebuh, pa očitno ni tako.
Ja tudi jaz imam težave z zatekanjem, sem si tudi mogla kupit natikače, ker bi drugače  hodla bosa tako kot Vesnica. Samo meni še občasno tudi roke zatečejo, imam  prave loparje, da bi lahko tenis igrala brez vsakega problema.

Drugače pa se še ne pripravljam na odhod v porodnišnico in me še nič ne muči. Se mi zdi, da se sedaj dosti boljše počutim, kot pa v 6. mesecu. Edino za trebuh se mi zdi, da je nekoliko nižje, ker me sploh ne moti več, razen če se kam zaletim.

Zdaj pa grem ven, ker je v dnevni taka soparca, da ne zdržim več, veni vsaj veterček pihlja.

Dijo!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: JULIJ
27.6.2006 18:08:32   
*Neja*
No, prešvican pozdravček še od naju!
 
Danes smo bili pri G (vsi trije, ker nama oči ne pusti več vozit avta), ki je ugotovil naslednje:
- MV še vedno trd,
- še vedno smo neprodušno zaprti,
- CTG več kot odličen (user posted image  utrip enakomeren, kakšnega drugega gibanja ni zaznati).
 
V glavnem sem si zelo želela, da bi me user posted image  začel/-a ravno takrat, ko sem imela CTG brcat ko zmešan/-a, ker se mi je zadnjič dva večera zapored zgodilo, da sem čutila zelo intenzivne gibe, ki jih je spremljala bolečina - in to taka, da sem mislila, da mi bo vse skup ven padlo. No, in user posted image  me je (kot se za otroke spodobi user posted image ) ubogal/-a in je svojo akrobacijsko točko izvedel/-a ravno med CTG-jem. Pač sem hotla vedet, kaj te bolečine pomenijo. Potem mi je pa G pokazal CTG izpis... dolgčas. Črta, ki označuje premikanje maternice popolnoma ravna. Torej se nam še nič ne dogaja. In prav je tako, ker mi pleskarji še vedno delajo, pa ploščice še pridejo položit itd. Aja, pa še to: v treh tednih sem se zredila za celo kilo, noge pa so zadnje dni tako zatečene, da izgledajo tako kot da bi na nogometno žogo nastavil pet njokov (kar naj bi predstavljalo moje prste). In namig G: veliiiiiko tekočine in čim manj (oz. nič) slanega.
 
No, lepo se imejte, čim manj švicajte in ne pozabite, da smo skupaj močne!!!!!!!
 

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: JULIJ
27.6.2006 19:18:39   
Alisa
Čer punce,
Danes sva pa res končala z vso opremo da sva postavila za otročka tko kot sva hotela. Tko da končno imava vse preprano in zloženo kot iz škatlce. Zdaj pa lahko sam še čakava.
Pa ne vrašte kok mi je že cel dan vroooooooooče. Tudi midva nima klime, ampak si zaenkrat pomagava z ventilatorjem in prepihom skozi stanovanje. Dopoldan še nekak zdržim v dnevni popoldan pa se moram kar preselit v kuhinjo, ker tam je edini prostor k je hladen. Imam pa srečo da nama je tašča skuhala za 14 dni in imava lepo zmrznjeno v skrinji in potem sam segrejeva. Itak pa sploh nimam sama nobene ideje kaj bi kuhala ker mi prav nič ne paše razen kakšne ogromne solate.
Neja očitno to da spiješ veliko tekočine res pomaga proti zatekanju nog, ker jaz skoz sam pijem in seveda temu primerno hodim tudi na wc. Pa mi noge še niso zaenkrat nič zaotekle. Slanih stvari pa tko in tko ne jem. Sem glih dons tuhtala kok vode spijem da to sploh ni več normalno. Včerj je šel zvečer moj v trgovino po vodo in je kupil 6 plastenk po 1.5 l in imam danes sam še eno tko da bo moral spet it iskat. Sva pa tuhtala da bi kar tisto napravico kupila ko jo imajo v zdravstvenih domovih za vodo, vendar v Unionu nekaj komplicirajo, da moraš potem naročit vsaj 6 plastenk po 5l, ker se jim ne splača vozit vsako kantico posebejuser posted image .
Zdaj pa bom počakal še kako urco in potem moram malo vn na luft, ker bom kar znorela od te vročine.
Nočka in lepo spančkajte!


(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: JULIJ
28.6.2006 13:49:29   
kapesanta
rezultat današnjega CTG - se vidimo čez tri dni. A katera ve če je zgornji večji graf user posted image  utrip, spodnji pa popadki? Ker če ja, potem sem imela cela 2. Jutri imam spet kontrolo pri G pa bomo videl kako naprej.
Drugač pa se moram mal považit - moj mi je pa kupil prenosno klimo.... in se posledično včeraj cel popoldne trudil spravit cev iz hiše.. V glavnem zdaj že uživam v hladni dnevni, kako bo ko bom morala jt kuhat pa raj ne tuhtam....
Skratka držte se, tiste katerim že dogaja, tiste ki vam še nč, pa uživajte dokler je še vse po starem..

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: JULIJ
28.6.2006 19:21:22   
Jan@
Predrage moje bivše sotrpinke!

Ne vem, če sem prva med julijkami (v bistvu sem sedaj junijka), ki jo je že doletela ta sreča, da je že ugledala svoje malo sončece user posted image . Moram vam povedati, da sem 15.06.2006 ob 8. uri zjutraj povila čudovitega fantka Florijana, ki je bil ob porodu velik 51cm in težak 3250g, kljub temu, da je prišel na svet skoraj 1 mesec prezgodaj.

Skratka sedaj se selim na drug forum, kjer upam, da vas kmalu najdem. user posted image

Želim vam čim lepši in hiter porod in zdravo in zadovoljno dete.

Lp, Jana.

_____________________________

Florijan in Jernej - moja sončka poleg Očija

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: JULIJ
28.6.2006 19:52:57   
Alisa
Jana najprej vse čestitke in veliko užitkov s svojo bebico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jan@)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: JULIJ
28.6.2006 20:02:55   
kapesanta
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  in vse najnaj

_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: JULIJ
28.6.2006 20:10:44   
Nely
O, čestitke! Ste pa fejst prehitevali. user posted image user posted image user posted image
Florijan je pa kr krepek fantič. Lepo se cartlajte!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: JULIJ
28.6.2006 20:36:01   
ZalaTM
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: JULIJ
29.6.2006 11:28:17   
klaja
Čestitke Jani in njenemu Florijanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!


In hvala za lepe želje glede poroda!!

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: JULIJ
29.6.2006 12:19:41   
kapesanta
pregled ni pokazal nič novega - vse še "v pripravljenosti", akcije še nobene. V soboto bom po CTG mogoče izvedela še kaj več, ker bo moj G dežuren in upam da bova še kaj govorila - drugače pa naslednji teden spet na redni pregled.
Preko BC spletne trgovine sem kupila še nekaj stvari, zdaj pa že četrti dan čakam, pa nč. Kam so kej posla....


_____________________________

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: JULIJ
30.6.2006 7:55:34   
Naty*Taja
Ja, kaj je zdej julijke, a ste že vse v porodnišnici al kaj?!
Nas je skor na drugo stran vrglo!
Al ste bile včeraj vse tak prestrašene kot jaz, da sem raj kr vse električno izklopla, ko je tak sekal, da je bil še naš mali čist pri miru in cel prestrašen z velikimi očkami opazoval, kaj hudiča to tak poka!!
Hvalabogu je mimo nas odneslo točo, tak da ni hujšega zaenkrat. Je pa baje po Bistrici vse stolklo in še kje drugje tudi verjetno. Groza.Pa še cel teden obljubljajo nevihte!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Je operativno čiščenje maternice po splavu...
V Sloveniji ženska, ki pri ginekologu izve, da njene nosečnosti ni več, prejme napotnico za tabletke ali operativno čišč...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?