|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
24.11.2007 8:19:01   
KBM
zvečer pa ko stral iz jasnega - jok + bruhanje + vročina.....grozno!!!

Tko je tudi pri nas bilo!user posted image Bruhali smo 2 dni, potem sva se še midva nalezla tko da je bila kar kriza!Karin je še drisko dobila drugi dan!
Upam, da se kmal pozdravite user posted image

Pa še tukaj čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , kar tko naprejuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
25.11.2007 9:05:42   
Udb
Dobro jutro!
Kako ste?
AKŠ, čestitam za izpite!!

Bolančki se čim hitreje pozdravite!

Mi smo zaenkrat OK. Pretežni del dneva se itak režimo MArcelovim foram. Ostali del smo pa itak  zaposleni 100/h! Kar ne dohajam več.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
25.11.2007 11:54:09   
AKŠ
o hvala Udb - sedaj sem spet mal zagona dobila - tako da grem čez 10 dni še na enega.....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
26.11.2007 8:59:39   
Felicity
AKŠ - Bravo za izpite, kar tako naprej. user posted image

Pri nas je novo to, da naša trmica zvečer noče več zaspat, ko jo dam v posteljico.user posted image
Prej je bilo tako, da sem jo dala v posteljico, spila je kakav, potem še 1x splaknit zobke, jo pokrijem in spi - do jutra.

Sedaj je tako - jo dam v posteljo, spije kakav, se začne slačit iz vreče, skače po posteljici, si poje, kriči, potem pridem, jo spet poležem ji povem pravljico, zapojem uspavanko in ona je spet na nogah in  ful pripoveduje in vriska.
Ko jo dam na "ignore" začne klicat tatkota - pride on pove pravljico jo pusti, ona spet na nogah, ko nima nobenega začne jokat... To lahko traja tudi uro in več...

Včeraj je zaspala šele nekaj pred 23.user posted image

Srčno upam da je samo prehodno, oz. da jo je luna nosila, ker je kar utrudljivo.
Sedaj ko so dnevi tako kratki je manj zunaj, lahko tudi to vpliva, ker se ne toliko utrudi fizičnouser posted image  
Upam da bo danes kaj bolje.

Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 14:20:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3655
27.11.2007 12:14:59   
KBM
Hello!

Mi imamo tudi probleme s spanjemuser posted image
Kadar jo dam popoldan spat, potem ziher noče zvečer celo noč spat, tko da sem že jaz tudi razmišljala, da bomo ukinili spanje popoldan!
Danes se je zbudila ob treh zjutraj in pela pa plesala, pa skakala je iz kuhinje v splanico, kot da je sredi dnevauser posted image
Sedaj sem jo dala spat, samo jo ne bom pustila da spi 3 urce kot ima navado, ampak samo urco in pol, potem bomo šle pa ven in upam, da bo spala potem ponoči!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
27.11.2007 13:59:51   
nana 27
AKŠ, kapo dol..služba, Lea, gospodinjstvo in izpiti user posted image user posted image user posted image  Vidim, da večino oktobrčkov daje spanje user posted image  oz. nespanje. Sem mislila, da se samo nam dogaja user posted image  Pri nas je tudi jok in stok ob spanju čez dan, ampak sem kar vztrajna in zaenkrat gre kljub upiranju. Ponoči ima take burke, da ga damo spat ob 19h in zaspi šele ob 22. uri. Ker se malo sam zamoti, malo pa naju kliče, je problem uspavat Majo user posted image  zato sva mu ves čas "uspavanja" izmenično na razpolago, da ni dretja. Očitno je tudi on to ugotovil in to s pridom izkorišča. Ne glede na količino spanja čez dan ali ponoči se zbuja ob istih urah.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
27.11.2007 14:20:51   
Felicity
Sedaj ko berem, da nas ima večina probleme s spanjem, se že smejem, malo. user posted image user posted image user posted image

Očitno je treba res krajšati popoldansko spanje, ker imajo ti naši otročki toliko energije, da je je za prodajat. Jaz pa pridem iz službe kot izžeta cunja (no hvala bogu ne vsak dan), potem pa še stvari po hiši in ta mala, ki se ji mora stalno nekaj dogajat, ker drugače bi samo risanke gledala. Pa nočem, da bo tako pasivna.

Koliko TV gledajo vaši na dan?

Jaz ji dovolim gledat 2-3 risanke od Pujse pepe, potem pa ji rečem, da jo bodo bolele oči in gre kar sama zapret TV. Zaenkrat.user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
27.11.2007 15:17:01   
KBM
Felicity, Karin gleda eno risanko, samo ne celo, se hitro naveliča, vmes se igra in mal pogleda kdaj pa kdajuser posted image Najbolj zanimive pa so Nodi, Pika Nogavička ali pa Pinguuser posted image

Nana, ali boš nalimala slikco od Maje?user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
27.11.2007 15:54:50   
nana 27
Karin, bom nalimala...samo naštudirat moram "limanje" user posted image  Televizija. Ful je nor na risanko Classical baby od HBO. Jo je mož snel z interneta. Je pa v treh delih - dance, art in music. V risani animaciji nič ne govorijo. Vsak del je dolg 30 minut. V enem delu pa so nekaj minutni izseki - animacije, ki jih povezuje majhen dojenček dirigent (recimo živali plešejo na klasično glasbo, ali pa majhni dojenčki, vozila, kako mala gosenica pozdravlja različne živali na travniku in na koncu iz nje zraste metulj, kako različne živali uspavajo mladičke, kako plešejo svinčniki..animacije pa so povzete iz umetnosti - recimo ob klasični glasbi zvrstijo se stvaritve znanih slikarjev na temo mamica in otrok). Zanimiva zadeva in jo ful priporočam. http://www.hbofamily.com/programs/classical-baby.html Drugače pa je čisto nor na Traktorja Toma. Obvezen ogled zjutraj, ko pride iz vrtca in pred spanjem (po risanko). Všeč mu je pa tudi "risanka" A je to, kjer se zraven ves čas smeje user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 22:46:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3661
28.11.2007 9:42:00   
KBM
Me prav zanima kaj bo še iz tega.

Saj bo vse ok!

Neposredna povezava do sporočila: 3662
28.11.2007 11:21:44   
MojcaG
ojla!!!

mi pa nimamo težav pri dnevnem spanju. čez teden itak spi v vrtcu, čez vikend pa drnjuhamo skupaj. če ne vsi trije, pa midve obvezno.user posted image  mi prav paše. in to je utrujena že okoli 11 - ih, potem spiva dve urci. pol pa dalje akcija. ni šans, da ne bi šla spat, že s tem je po sedmi uri ful zaspana.. spat gre pa ob osmih.

risanke.. mi smo zdaj čist stelebajskani. ko se zjutraj zbudi, pa gre lulat, potem jo pa oblečem in uredim za vrtec, nato pa prižegem telebajske, da me na miru počaka, da se še jaz oblečem. kar mi gre zadnje dneve nekako počasneje od rok. user posted image  tako jih gleda cirka 10 minut, pol pa greva v vrtec. ko ji rečem, da greva, tudi sama ugasne tv.

ko pride z vrtca, je že njena rita parkirana na kavču, kjer se moramo malo pocartlati, potem pa greva z možem jest, liu pa gleda telebajske. nikoli noče z nama kosilati, kar je razumljivo, saj je v vrtcu. po kopanju, pred spanjem pa tudi pride gledat, ampak risanke na računalniku. koliko jih pogleda, je odvisno od njene stopnje utrujenostiuser posted image . ponavadi ne dolgo.

nalin, podobno stanje je pri meni, po bušiju kar dogaja, ampak sem zaprta. no, ampak ravno ta moja "kronična zaprtost mv", ki mi je povzročala težave že prvič, me bo zopet stala cr... mi je ravno včeraj potrdila gin. user posted image  mene pa najbolj to živcira, da bom zato dlje v bolnici. v glavnem, kmalu grem v porodnišnico, pa bomo videli kako in kaj. user posted image  vam bo nana javila, ko bo kaj!

lepo se imejte!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
28.11.2007 12:37:34   
KBM
Mojca, kdaj pa greš v bolnico?

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
28.11.2007 15:56:35   
MojcaG
v ponedeljek. user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
28.11.2007 17:30:20   
KBM
v ponedeljek.

U to je pa kmal, bom mislila nate in držala pesti, da bo čimprej vse za tebojuser posted image

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
   [Brisano sporočilo]
28.11.2007 22:39:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
28.11.2007 23:01:51   
Aja32
Mojca - držimo pesti... O, boš videla kako je spet luštno imeti v rokah malo štručko... user posted image user posted image user posted image

Drugače pa: NAŠA PRINCESKA JE DANES SHODILA!!!! user posted image user posted image user posted image Naredila je sama 15 korakov... user posted image user posted image user posted image Sem čisto blažena. Čez 5 dni bo stara 10 mesecev. Sploh ne morem verjeti, da nama že drugo bitjece hodi brez najine pomoči... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3668
   [Brisano sporočilo]
29.11.2007 9:16:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
29.11.2007 9:34:25   
Felicity
Aja32 - user posted image user posted image user posted image  Naji - za prve korake. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca - Srečno. user posted image

Nalin - želim ti vse dobro & še nekaj tednov bo pa moral počakat vaš Jonas, da vas spozna user posted image

Včeraj je pa moja sestrična rodila drugo hčerko - Sara ji je ime. Rodila je v dveh urcah. user posted image  Prva hčerka pa je isti letnik kot naši, samo majska.

Pa druga sestrična je tudi noseča (ravno tako fantek isti letnik kot naši), rok pa ima enkrat aprila.  Zgleda da je baby boom tudi v naši "širši" družini.
Sedaj nekaj čudno mene gledajo. user posted image   A mi hočejo namignit da sem na vrsti, al kaj?user posted image  
Ampak jaz navijam za mojo starejšo sestro. Ji dam prednost.

No lepo se imejte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3670
29.11.2007 12:40:33   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

aja, sedaj pa hitro še tretjegauser posted image , da bo skoz na rokahuser posted image

sicer pa čestitke hčerkici da tako lepo napredujeuser posted image

Ati ti bil takoj za, samo mami ni... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3671
29.11.2007 13:04:31   
KBM
Aja32, čestitke Naji za prve korakeuser posted image user posted image user posted image Kdaj je pa Luka shodil?

Felicity, Čestitke tvoji sestričniuser posted image Zdaj boš pa res mogla še ti nekaj uštimatuser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
29.11.2007 13:14:38   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: KBM

Aja32, čestitke Naji za prve korakeuser posted image user posted image user posted image Kdaj je pa Luka shodil?

Pri 10. mesecih in 6 dni.. naredil 20 korakov samostojno...user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
30.11.2007 9:24:00   
AKŠ
ojla punce

Aja - čestitam za korake.....

joj men je tko hudo, ker nimam nč časa kej napisat - tale faks mi vzame vs čas - upam da kmal zaklučm...

sem pa danes fulll vesela....verjetno veste, da se vozim vsak dan v službo 63km.....danes pa sem dobila pozitiven odgovor, da me bodo premestili v našo novo poslovalnico, ki pa je od mojega doma oddaljena le 7km!!! fulllll sm vesela - tko da čez dober mesec bom lahko dlje spala.....jupiiii

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
   [Brisano sporočilo]
30.11.2007 9:31:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?