Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Paket papirnatih robčkov? Moramo poskusiti. Naš je nor na vse, kar je iz polivinila. Najraje ima vrečko z vato in vrečko s s kruhom. Dobro, da sem ga danes pravi čas pogledala, ker je kljub zaprti vrečki, iz nje spravil vato in jo hotel dati v usta
Tak lump je. Ne boste verjele, kaj mi je uspelo. Za lahko noč sem ga dala v spalno vrečo, zavrtela glasbo in mu začela brat Grdega račka. Z eno roko sem držala knjigo, drugo pa sem imela na njegovem trebuščku. Čisto tiho me je opazoval. No, ko sem videla, da mu je dudka ven padla, sem ga pobožala in je zaspal. Sem si rekla: "Bravo, mami!". Bomo poskusili še jutri do konca prebrat, da vidimo, ali bo spet uspelo. Lepo se imejte in mirno nočko!
.
. A ja pa prve zloge že reče: ba ba ba in če ima dudo v ustih zna reči bjo bjo, al neki takega
. Vsak dan je hujše. In da to ne bi bilo dovolj sem sedaj v 2 mesecih že tretjič bolna. Grlo, malo vročine in čist blahhhhhhh počutje. Vsega imam poln k....ufer. Naj se že hitro na nebu pojavi sonček, da mi bo pomagal se pozdravit. pa da gremo ven.......