SNOBRA
|
Naša Neli (punčke so res v manjšini, kar se tiče oktobrčkov) res še ne sedi samostojno, tako kot Filip na stolčku (glej slikico nazaj), ampak če jo malo podložim, pa gre, vsaj za hranjenje.... Mimo grede, danes smo uvajali polento, še sedaj drgnem polento iz tal in vseh igrač, ki jih je imela zraven, da ne govorimo, da sem jo mogla skoraj skopati po hranjenju,... hahaha, .... spoznavamo nove okuse z usti in tudi s prsti.... Včasih se po obroku še podojimo, včasih ne, ker raje spije malo vode in ima potem dovolj. Tudi naša je zelo živahna tako, da smo ležalniček že pospravili , vendar se veliko časa zamoti sama, na tleh (igralna blazina), da jaz lahko kar nekaj postorim po stanovanju..... Sedaj ko imamo pa stolček pa jo posadim v njega, jo dam v kuhinjo in skupaj zelo naglas ob petju skuhava kosilo za očkota. Imam srečo, da moj mož dosti dela doma in da jo ob delu lahko tudi malo počuva, če je seveda razpoložena, da se igra sama. Moža maksimalno vključujem v nego in vsakodnevno ukvarjanje z otrokom, od previjanja do hranjenja, zabavanja.....Tako, da jaz se ne morem pritoževat o pomanjkanju časa, je pa res, da ga, če ga imam raje zapravim zase kot pa za pospravljanje .... vsak dan se odpravim laufat, saj moram sedaj malo priti v formo po porodu, če hočem še kakšen maraton prelaufat, pa še tiste dve kilce, ki sta mi ostale od poroda moram skurt. Čas pa se najde tudi za kaj drugega, no res pa je da včasih, pa niti za kosilo nima časa in tako kar nahitro kaj skup vržem in še to ob spremljavi joka naše Neli. Drugače pa moram povedati, da smo bili za vikend na zelo lepem izletu v Benetkah, kjer smo se potikali po kanalih in uličicah mesta na vodi. Zelo lepo, priporočam, kljub stopnicam na vsakem mostu, ki jih ni malo smo se prav lepo imeli in sprehodili z vozičkom, pojedli kosilo v restavraciji na prostem in tudi parkrat previli našo Neli v straniščih po mestu, ki imajo tudi previjalnice. Skratka čudovito! Tele tablete za zobke mi pa noben ni omenil!? Verjetno so aktualne potem ko dobijo zobke, mi jih pa še nimamo tako, da nič ne vemo o tem...... Tudi mi imamo termometer za ušeska in moram rečt da je res super, enostavna uporaba in hitra meritev.... Čestitke MusiMarusi!
|