|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
30.6.2006 12:12:01   
nana 27
Sonček, HVALA! komaj čakam, da gremo v Pikapolonico, da ga nabavimo. Sem gledala tudi tega, ki ga prodajajo preko Neckermannovega kataloga http://www.grabner-sports.at/index.php?id=550&L=2

(odgovor članu sonček*)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
30.6.2006 12:17:24   
nana 27
Sonček, je to ta obroč? http://www.pikapolonica.com/shop/

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
30.6.2006 13:26:21   
Udb
Marcel je danes prvič kakal v KAHLICO!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem mogla verjet! Sem pa ujela  pravi trenutek.user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
30.6.2006 13:32:01   
nana 27
Res? Ful dobro user posted image user posted image user posted image  Kako ti je uspelo oz. mu je uspelo user posted image  ?       

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
30.6.2006 14:08:58   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Res? Ful dobro user posted image user posted image user posted image  Kako ti je uspelo oz. mu je uspelo user posted image  ?       
user posted image user posted image user posted image Ja, šla sva na wc, posedla sem ga na kahlico in potem sva se igrala in čakala. Ene 5 min. In očitno ga je ravno mudilo!user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
1.7.2006 15:34:31   
sabinke
Vidim, da vsi že pridno papate. Bila bi vesela, če bi Melita hotela jesti razne linote, pa ponavadi vse ven pljuva. Frutolino ji moram zmešati s kakšnim svežim sadjem, da kaj poje, keksolino pa kar midva pojeva user posted image . Bom poskusila, če ji bo všeč čokolino. Sicer pa ugotavljam, da ima raje "slane" okuse kot pa sladke. Keksi ji sploh ne dišijo, pa sem poskusila že kar nekaj vrst. Še najraje ima kar navaden kruh.

Vsak dan hodimo na plažo, okoli šestih, ker je prej prevroče. Sedi v plitvini, jaz jo držim preko pasu, ona pa veselo čofota. Če pa greva malo globlje, se ustraši ... Je pa gola, brez kakšnih plavalnih plenic, da se vsaj na plaži malo prezrači rita.    

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
1.7.2006 21:28:19   
sonček*
Oj!

Nana 27 ja to je ta obroč, oprosti, ker sem malo pozna. Smo ga danes v snoviku sprobali in je bilo super! Ful je uživala, pa še za tiste roče se lahko drži pa nazaj se naslon pa se nč ne prekucne, pa še 3 ventilčke ima za napihnt, ampak mi smo samo enga pa je blo čist dost. No sedaj pa sladko spančkauser posted image .  Za jutr pa želim vsem lepo nedeljo!

Udb vama z Marcelom pa čestitkeuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.7.2006 9:11:10   
nana 27
Sonček, dobra ideja za Snovik. Bomo šli pogledat. user posted image   

(odgovor članu sonček*)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
   [Brisano sporočilo]
2.7.2006 10:04:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
3.7.2006 7:44:37   
MusiMarusi
Jutro,
pri nas pa jemo takole:
ob 7h stekleničko mleka 230ml. Aptamil 2
ob 10-11h sadna malica, včasih s skuto, jogurtom
ob 14-15 kosilo, največkrat zelenjava, pire, riž
ob 18h kakšna skutica, piškotek
ob 20h spet steklenička mleka in spanje.
Berem, da ste ve te stekleničke mleka že kar opustile in nadomestile z raznimi čokolinoti?user posted image
So to user posted image dobro prenesli (spijo brez problema)??
Uživajte v dnevu, saj zgleda da ne bo prevroč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
3.7.2006 9:09:19   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: MusiMarusi

Berem, da ste ve te stekleničke mleka že kar opustile in nadomestile z raznimi čokolinoti?user posted image
So to user posted image dobro prenesli (spijo brez problema)??

Mi imamo stekleničko samo še zvečer. Normalono prenesel.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
3.7.2006 21:17:45   
soncek&luna
ojla,
da se se mi2 mal oglasiva.. .moj skrat je "pridelal" prvo busko... konkretno na desni strani cela... se je dvignil pri stolu, se mu je tako dobro zdel, pol mu je pa moci v rokah zmanjkal in se je sesedel ter direkt v nogo stola priletel... boscek... na sreco sem ga hitro pomirila pa tudi buska ga pol ni bolela.. sam zgleda pa mal strasljivo

mi2 imava tut se flasko v obtoku in sicer zjutraj (vendar ne vedno) ter zvecer obvezno, samo mal zgosceno s kaksnimi kosmici

moram pa vam povedat, da je res tak dobrovoljcek, stalno in vsakemu se smeji.. malce slabe volje je samo kadar je lacen ali pa zaspan... zdej ima obdobja, ko se nekam zagleda in se zacne kar na glas smejat, npr. medvedku na tleh, ribicam na hladilniku, ce slucajno tv gleda, listkom na drevesu.. pravi hecko je

njegova najljubsa igraca je trenutno 1,5l prazna plasticna flasa cockte user posted image

toliko zaenkrat

Mami, pika moja!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
3.7.2006 22:27:06   
MojcaG
čer...

kako ste oktobrčice?

sonček&luna, na takele buške se moramo pa kar navaditi, se sezona odpira. user posted image  tudi Liu kar naprej vstaja, prav išče oporo, karkoli. in je prav smešna ko stoji, saj deluje kot da bi se ga malo nacukala.user posted image

tudi ona je pravi dobrovoljček, nasmejana, dovzetna za vsako malenkost,.. seveda ko pa je zaspana ali lačna, pa ni zafrkancije. takrat pa zahteva svoje in ponavadi zeloo glasno. in zna se zelo razjeziti, če ji vzamem kakšno neprimerno igračo iz rok. pa ne z jokom. zagodrnja kot bi pesek zarenčal. user posted image

tako kot mi je zavrnila zizo mesece nazaj, je zdaj zavrnila tudi dudo (nima pojma kaj naj z njo, saj nič ne priteče ven), in tudi flaško sprejme samo za uspavanje. drugače pa hoče piti iz kozarca, in to je ona mene naučila, ne jaz nje. kar naenkrat je nekega dne začela protestirati in je gledala mene, ko pijem sok. in to tako dolgo, dokler ji nisem še njej ponudila in je kar začela piti. seveda se ji je malce zaletevalo od začetka, zdaj pa prav lepo pije.

ko sliši glasbo, začne "plesati".. prav posrečena je in neverjetno hitro se razvija. vsaj meni se tako zdi.

kopa se zelo zelo rada, smo bili na morju in je prav uživala.

imam pa vprašanje za vse, ki že imate zobeke: mi imamo zdaj dva, spodaj enkici. ven sta pokukala v razmaku enega tedna. kdaj pa naj zdaj pričakujem ostale?

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
4.7.2006 11:52:58   
sonček*
MojcaG  mi smo dobili spodnji enkici konec aprila in še sedaj nimamo drugih zobkov, že dober mesec se vidijo črtice spodnjih dvojkic in zgornjih enkic ampak ni še nič ven pokukalo, tko da je najbrž čist odvisno od vsakega posameznika, lahko da bodo drugi zobki kmalu pokukali ali pa šele čez mesev dva.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
   [Brisano sporočilo]
4.7.2006 12:51:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
   [Brisano sporočilo]
4.7.2006 12:53:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.7.2006 17:55:00   
MojcaG
nalin, kaj niste praznovali na 22.6 osem mesecev? in ne sedem? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1267
   [Brisano sporočilo]
4.7.2006 18:02:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.7.2006 21:31:43   
nana 27
Ja hitro gre čas..še malo pa bomo devet mesecev dopolnili user posted image  Nalin, kdaj pa bo Žan šel v vrtec? Bo začel s septembrom?  Miha bo začel septembra in bo v skupini Sončkov. V skupini bodo otroci od enega do treh let. Upam, da se bo hito navadil na novo okolje. Ja, še malo več kot mesec in pol pa bo šel v svojo prvo službo user posted image user posted image user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 1269
   [Brisano sporočilo]
4.7.2006 22:49:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
4.7.2006 22:57:22   
nana 27
O, Nalin, super user posted image  Mene tudi dajejo mešani občutki.  Res je problem dobiti varstvo, tako da super, da ste dobili prostor. Midva zdaj zbirava "solato", ki jo je treba k vlogi priložit.   

Neposredna povezava do sporočila: 1271
   [Brisano sporočilo]
5.7.2006 9:36:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
6.7.2006 8:16:24   
nana 27
Punce, kje ste?? Že na morju? Mi se vsak dan zjutraj potepamo. Veliko se igrava, kuhava.. v bistvu Miha daje psihološko podporo user posted image   Bili smo na kopanju v Bernardinu v Portorožu, in sicer v notranjih bazenih z morsko vodo, in je ful užival. Bil je tudi v bazenih za ta velike. Moram rečt, da je bilo super, čeprav je bil le enodnevni izlet. Če katera ne bo vedela, kam naj gre, je to super ideja za kakšen dan. Bazen odprejo že ob sedmih zjutraj in je do okrog 10h praktično čisto prazen. Čistijo ga pa vsak večer po kopanju. Vmes sva se sprehajala po sončku, da se je posušil. Po kopanju je še malo pojedel in takoj zaspal.  Žal smo bili brez obroča, ampak včeraj sem pa v Pikapolonici kupila obroč do 11 kg za 1.890 SIT in ga bomo uporabili že naslednji teden, ko bomo verjetno spet šli na izlet user posted image    

Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
6.7.2006 11:11:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.7.2006 13:47:49   
sabinke
Pozdravljene!

Upajmo, da bo tudi na našem koncu kaj deževalo, ker je neznosno ... Čez vikend pa naj bo kar lepo vreme, če se boste prišle namakat user posted image .

Moja ljubica gre že po vseh štirih in to kar hitro, pa tudi ob kavču in stolih se dviguje. Tudi ona je našla eno buško, in sicer se je pred mojimi očimi zvrnila preko 5 cm visoke stopnice naravnost na bučko user posted image .

Za vas pa imam dve vprašanji; na eno je že deloma odgovorila sonček & luna: Kaj spravlja vaše user posted image v smeh (da se smejijo na glas)?
Melita se reži ob igricah ku-ku, skrivanju, če jo pokrivam čez glavo in sprašujem, kje je melita, če si dam jaz kaj na glavo (npr. njeno pižamo), če kdo kiha ali se zelo pači ... Na splošno pa je prava dobrovoljka.

Mi lahko zaupate kakšen PREPROST recept za kosilo (meso in zelenjava)?
Moja ima zelo rada to juhico: na olivnem olju prepražim na majhne kocke zrezano bučko, korenček in krompirček, potem počasi zalivam z vodo, da se duši in skuha do mehkega. Na koncu dodam sirček ali kislo smetano, včasih tudi zelo drobno narezano konjsko ali telečjo hrenovko. Pa dober tek!

< Sporočilo je popravil sabinke -- 7.7.2006 13:49:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
DOGODKI za OTROKE v AVGUSTU 2025
Pripravili smo izbor dogodkov za otroke, ki se bodo odvijali v avgustu – kulturne delavnice, ustvarjalni tabori, počitni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?