|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
8.8.2006 19:02:01   
KBM
Ja drugi teden pridem v nedeljo in bom ostala dol,upam da ne bo s Karin spet kaj narobe!
No upam,da se kaj vidimo!!
Upam tudi da bo Lea zdrava ,da se bomo lahko dobili!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
9.8.2006 7:39:56   
MusiMarusi
Jutro,
mi smo tudi ze zdravi (preboleli šesto bolezen). Joj, sem bila včeraj v vrtcu...koliko bomo plačevali...bi kar jaz doma ostala user posted image .
Drugače je pa zdaj tak dobrovoljček, samo smeje se in igral bi se...opazila pa sem, da me zdaj malce bolj pogreša kot prej. Prej je bilo vseeno če ga je imela babica kakšen dopoldan, ko sem šla pa včeraj po opravkih se ji je pa kar jokal in ko sem prišla se mi je razjokaluser posted image . Tko, da mi je bilo full teško, toda čas vrtca se bliža user posted image
Uživajte na sončku in temperaturah, ki se mi zdijo idealne za sprehodke z user posted image
LP

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
9.8.2006 13:32:55   
KBM
No lepo to,da ste že zdravi,tudi Karin je že zdrava!!
Ja temperatura zunaj je pa res idealna za sprehode,ker ni nič vroče je prav prijetno!!!

Lep dan

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
9.8.2006 17:12:19   
AKŠ
joj sm kr mogla tole napisat, ker se kr ne da spregledat.....hihihi

a ste opazile, kolk mal čvekamo oktoberke? Imamo 57 strani pogovora (sem mislila da je to velik), danes pa sem čist po "nesreč" opazila število strani pri naših naslednicah - novembrkah....one jih imajo že 244!!!! hudo - kakšne čvekice...hihihi

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
9.8.2006 17:53:49   
soncek&luna
ojla punce, evo koncno sem se tut jaz k sebi spravla.... je v soboto moja mami prisla k meni, sem spala potem vso soboto - je tako pasal... dobr, da jo imam, drugac ne vem kako bi tamalga pedenala, ga tut dvignit zjutraj iz posteljice nisem mogla... imela sem visoko temperaturo, kar 39... padla mi je sele v nedeljo, ko smo se spakiral in sli kar k mojim starsem

tamalcek se na sreco ni nic nalezel od mene user posted image , ga "pitam" zdaj z enim multivitaminskim tonikom

imejte se punce in vasi soncki

Mami, pika moja!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
9.8.2006 18:07:06   
KBM
Lepo to,da si se pozdravila,no tvoj sonček je pa videti odporen in tako je tudi pravuser posted image user posted image !!

Lep dan

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
   [Brisano sporočilo]
9.8.2006 19:30:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
9.8.2006 19:57:04   
nana 27
Super je to slišat user posted image user posted image user posted image  Ja, res nismo čvekice. A ni danes luna?   Vsem lep večer!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
9.8.2006 21:10:31   
soncek&luna
res nismo cvekice ja... smo se cisto porazgubile...

nana, luna je bila vceraj user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
10.8.2006 10:35:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ

joj sm kr mogla tole napisat, ker se kr ne da spregledat.....hihihi

a ste opazile, kolk mal čvekamo oktoberke? Imamo 57 strani pogovora (sem mislila da je to velik), danes pa sem čist po "nesreč" opazila število strani pri naših naslednicah - novembrkah....one jih imajo že 244!!!! hudo - kakšne čvekice...hihihi

user posted image user posted image user posted image , dvomim, da nas boste dohitele v zadnjih treh mesecih user posted image user posted image user posted image

Čveka novembrka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
10.8.2006 11:09:43   
Udb
anonimna, zakaj bi vas pa morale v 3 mesecih dohitet? Saj imamo časa še na pretek!! user posted image Al bodo ukinili RR? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
10.8.2006 11:20:35   
nana 27
user posted image user posted image user posted image  Anonimna, ti se kar oglašaj, vas bomo lažje ujele user posted image   A tako je glede lune. Sem napisala, ker Miha nekaj neznansko muči v teh dneh in sploh ne vem, kaj mu je - zobki ali pa kakšna bolezen. V vrtcu smo bili na spoznavnme dnevu. Vzgojiteljica mu je všeč in jo je takoj moral objet. Ko smo prišli v igralnico, se je pa kar za prijateljčki odplazil in naju pustil sama kot dva drekca pekca user posted image  Upam, da bo tudi jeseni tako, ko bo hodil v redno "službo" user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
10.8.2006 11:55:24   
Anonimen
anonimna, zakaj bi vas pa morale v 3 mesecih dohitet? Saj imamo časa še na pretek!! Al bodo ukinili RR?

NE, vendar se bomo potem morale preselit na forum Otrok, Mesečnice in tam se boj prične znova user posted image Pa še mesec prednosti imate user posted image

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
10.8.2006 12:00:16   
nana 27
čakaj anonimna, da krempljčke nabrusimo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
10.8.2006 12:01:31   
NinaŠ
Ah, zadnja anonimna (po pomoti) sem bila jaz.

p.s. user posted image pa imate še en post več

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
10.8.2006 12:27:29   
tincci
No, vam pa še ena novembrka en post da, da boste hitrej dohitele user posted image Itak sem vas za las zgrešila, sem rodila 1. novembra, kul datum, auser posted image

Aja, AKŠ, a se bova midve kej vidle preden greva delat???? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
10.8.2006 13:11:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
10.8.2006 13:46:49   
MusiMarusi
Ojla,
ja mogoče bomo pa imele več časa za čvekat med službenim časom user posted image ...pa bomo takrat vse prehitele!
Včasih berem septemberke, ker sem radovedna kaj se nam bo dogajalo čez mesec in so tudi full pridne za pisat..pa še dobivajo seuser posted image user posted image .
Uživajte, midva sva se prejle napokala za ven..prideva ven pa dež...joooj, kaj me to jezi...saj me nebi tako zelo če nebi vozička vlačla po stopnicah...
Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
10.8.2006 15:19:31   
MojcaG
ojla!!

zakaj je zdaj vse rumeno tu? (a mam jaz zlatenico al kaj?user posted image )

ja, novemberke so res pridne čveke. user posted image

no, tudi liu je čveka, kar naprej čeblja. svojih igrač, ki jih ni malo, se je že tako naveličala, čeprav jih menjujem. in enostavno ne zdrži dolgo doma. tako da smo se šli danes potepati za cel dopoldan in je bila vsa srečna.

mene pa tolk jezi, ker sem bila za prvi informativni sestanek v vrtcu na morju... sploh ne vem, kdaj bo zdaj drugi. upam, da ne takrat, ko gremo spet na morje!user posted image  

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
10.8.2006 15:53:12   
AKŠ
ja tincci....mormo se zment....dej se dons proti večeru slišva - te bom poklicala....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu MojcaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.8.2006 16:01:59   
nana 27
Ja, jaz sem tudi zlatenčna user posted image  Vse je rumeno.Ne vem, ali sem slepa, ampak septembrk 2005 ne najdem. Kam so se skrile? 

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.8.2006 17:07:20   
tincci
AKŠ, jutr nimam časa, grem prodat svoj avto pa po novega user posted image drug teden, dear

Sej novembrke se tud dobivamo, a ve se ne? Ccc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.8.2006 19:26:20   
Udb
tincci, kakšen avto kupuješ? Tudi jaz razmišljam o menjavi twingita.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.8.2006 19:37:19   
tincci
Ibizo, 5 vrat (obvezno!!), 1.6, 100 konjev.... ijuhu user posted image sem mela tud jst včas twingota, zdej mam pa swifta in je absolutno premejhen pa prešvoh.. sem razmišljala o navadni ibizi 1.4 75 konjev, ampak se dobi samo novejši letnik in so že mal preveč za stegnit se.. sem bl škrta pa mi je škoda denar dajat v avte user posted image skratka, moj bo l2000 pa bo 1.2mio, l2003 (ta "švoh"user posted image , 75 konjev) je pa 1.6mio..  za swifta dobim pa 500.. mam še dons čas prespat, če bi se še 400 stegnila pa kupla novejšga.. sam men je 400 jurjev dost denarja, to so že zelo dobre počitnice lohk.. no tko

kaj boš pa ti kupla

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
10.8.2006 19:46:03   
soncek&luna
tincci, ibiza, zakon... jaz sem tudi, ko sem menjala avto hotla ibizo pa sem se potem za clio odlocila, kar pa mi ni zal

kaksna barva te caka... men je ibiza zakon rumene barve

Mami, pika moja!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?