Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Vam kar zavidam punce, da si lahko z vašimi
privoščite kakšen izhod. Ah ja uspavanje..meni na srečo zaspi na flaški. Prej ga utrudim, da je komaj še pokonci. Vsak dan zaspi malo čez 19. uro. Je imel obdobje, ko sem ga pustila dreti, a le en dan, saj se mu je uspelo pobruhati. Od takrat ga vedno uspavam, ko je že čisto utrujen ali pa v naročju. Če ne gre nič od naštetega, vklopim glasbo, da se še malo sam s seboj pogovarja in sedim zraven, vendar ga ne gledam in ko se zmatra s telovadbo, mu dam v usta flaško in zaspi. AKŠ, ful lepe trenirkice. Se ti javim na ZS. V ponedeljek grem pogledat še v Hofferja trenirkice, ki bodo po 2.500 (tam nekje). Nalin, kako prav imaš - starševstvo tudi boli.
, pri ribici samo odpirava in zapirava usta.. pa dober dan reče zelo lepo: daaan! tudi kretnje je začela oponašati: nese igračo ali karkoli k ušesu, ko rečem halo halo, ipd.. seveda sem ponosna ko šus!
v vrtec ali jih že kaj uvajate na njihov dnevni red....jaz sem klicala kdaj imajo kosilo in tko in sem bila presenečena, da imajo kosilo že ob 11h
Tko, da bova se mal uvajala na ta red že doma da tam ne bo prehudo.