Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Vaš-e/i že jedo vse? Pri nas še nismo poskusili svinjine (pa je verjetno še nekaj časa ne bomo) in kislega zelja. AKŠ, ja prav hecni so, kako nas posnemajo. Tole z vilico je za našega še galaksije daleč
star 2 meseca prav tako iznenada zgubila dedka. Mi niso pustili na pograb, vendar se nisem pustila prepričati. V nebesih imate enega angela varuha več, ki bo bedel nad vami.
Jaz ne vem, kaj naredit. Miha včasih pusti čistit zobke, včasih pa ima usta skupaj zlimana. Na silo se mi zdi, da ne smem, da se mu ne bo ščetkanje uprlo. Poskusila sem že tako, da sem si jaz svoje zobe umivala in se zraven hecala, da naj isto dela še on, ampak ne gre. Kako ste to izpeljale? Sodelavka v službi mi je rekla, da naj ga kar na silo in da se bo že navadil