Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
pomoje še ni pripravljen. Je pa res da bomo 9. marca komaj 7 mesecev stari. 
)...če zablokira, samo prilepiš in poskusiš še enkrat...pali
Kdo bi vedel. Samo upam lahko, da bo kmalu minilo...
, je pa bila cela komedija okoli njenih zobkov...jaz sem odkrila teden dni nazaj da ima eno bulico na desni strani zgoraj in sicer dvojka in zraven enke se sveti mala pikica... tašča meni da ona nič ne vidi...jaz zopet da bi itak mogle prvo priti spodnje enke...drugi dan nisem bila več sigurna, sem rekla... prvo morajo priti zgornje enke...( zmedena ko kura
)...
,...no in včeraj ji dam kozarec z vodo in slišim neki čuden zvok
, to ni dobro
ali pa je, bo moj dragi občutil malo še na svoji koži
na znajo dihati pod vodo oz kmalu po rojstvu pozabijo, nebom trdila da Tara zna dihati pod vodo,( ne vrjamem ), samo mi ni jasno zakaj tako blaženo uživa nap. pod tušem ko ji direktno teče po obrazu voda, prav nastavlja se tušu in ga gleda, včeraj pa me preseneti (na bazenu) s tem ko je dvakrat želela ( jokala je drugič, nisem ji pustila) obraz namočit v vodo, oz skoraj celo glavo (sem se ustrašila)