Eca
|
Da se še malo mi javimo... Mama ima počitnice in uživamo 100 na uro. Dva dneva smo bili pri mojih starših, ostale dneve pa smo in bomo ostali kar doma. Naš Markec je v tem tednu pokazal kar nekaj novih "podvigov", recimo včeraj se je prvič prekotalil za 360 stopinj, ko sva jedla cvetačo je na koncu rekel bljek , kljub temu pa je vse pojedel. Igrava se tudi štetje prstov in on tudi šteje - kaže s prstki ena, dva,...do pet. Zraven seveda veselo čeblja. Glede hrane smo preizkusili še pire krompir, jabolko z marelico (kašica) pa mislim, da je dobil drisko, danes pa jabolka s cimetom . Korenček je dobil samo enkrat pa ni bil navdušen . Jutri bomo pa poiskusili še z brokolijem. Med hranjenjem ga posadim v stolček za hranjenje. Opažam, da mu sedenje dela še malo težav. Vsak večer dobi tudi rižolino, vendar noče prespati cele noči - kot je to počel 2 meseca. Zbuja se na 2 ure in hoče jesti. Sedaj bom poskusila s pretlačenim rižem in mlekom - menda je to bolj nasitno. Sicer pa opažam, da čez dan bolj slabo je, ker je okolica preveč zanimiva, potem pa mora ponoči nadoknaditi. Markec bo star 6.1. 2006 6mesecev in ima 7,1kg in je velik 70cm. Če utegnem danes, dam še v album eno fotko našega božička - sem sama zašila oblekco - da se pohvalim. Tretje cepljenje smo že imeli pred božičem, naslednjo posvetovalnico pa imamo šele aprila. Tako moje Julije, sem se razpisala za 2 meseca nazaj, pa za 2 vnaprej.... Če bom le utegnila, se bom z veseljem udeležila tudi kakšne kavice, da vas vidim še v živo. Lepo praznujte še preostale dni in želim vam vse lepo in čim več skupnih trenutkov z vašimi sončki v novem letu 2006. Eca
|