Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
, stanovanje pa kot iz revije pospravljeno. Meni to nikoli ne uspe, sploh zdaj, ko mi capinka že pridno 'pomaga' pospravljati...

! V službi - 8 ur premalo, radi bi celga človeka 24 ur na dan. Pridem domov izžeta. Ampak potem se začne pa nov šiht - kuhanje kosila itd. Tudi jaz se šele zvečer lotim gospodinjstva. Na pomoč babic pa ne računam. Že to je dovolj, da mi pazijo ta malo. Gospodinjstvo je pa moja stvar. V izdatno pomoč so mi pa moji ljubčki - pomivalni stroj, pralni stroj in sušilni stroj
Dopoldne ga pazim jaz,se pravi,da doma bolj malo postorim,ker moram bit(to zahteva)čisto njemu na razpolago.Ko se vsi vrnejo domov je na vrsti kosilo,pa pospravljanje posode.Popoldan sem že tako zanič,da mi ne gre več nič od rok,samo živciram se ko se oziram po bajti in povsod vidim razmetano,moči za pospravit pa nimam.Pa še fržmaga se mi,ker vem,da če pospravim bo čez čas spet po starem.
( ena ura gospodinjskega dela 1500- nadura 2500
)