sand
|
Hojla, naša mala princeska (2,5l) ima hude napade trme in to ne glede na čas, podnevi ali ponoči.Danes je bilo zares hudo,ko sem jo prišla iskat v vrtec in je čist ven padla.Najprej sem jo hotla potolažit lepo,pa ni šlo, brcala, vpila itd.Po 15 min kričanju, da ne gre nikamor, sem stvar prijela v svoje roke in jo na silo oblekla, bolj na trdo, neuspešno.Meni je pot tekel po celem telesu, vzgojiteljica je ostala brez besed, (v vrtcu je mala namreč ful pridna).Zraven sem imela še našega najmlajšega (9m), tko da sem bila res čist down.Šele po tem, ko so meni nehote solze tekle po licih, je mala vidla da neki ne štima in sva se oblekli in lahko odšli. Mene je kr groza k začutim, da se bo začelo, jest je ne morem sploh ukrotit v teh trmastih trenutkih.Vsi govorijo sej bo minil, to je zaradi vrtca, pa spet zaradi malega.Jest pa upam, da obstaja urok s katerim stvar vsaj malo omiliš,LEPO PROSIM ZA NASVET. Med njima ne delam razlik, čeprav smo se princeski povsem posvetili, ko je mali prišel na svet,mislim da mora ona vedeti da smo družina in da spadamo skupaj. Hvala za nasvet!Lp Sand
|