Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 22.11.2005 16:49:59
Naja30
halo moni. 2 dneva me ni bilo in je ful novih debat. moni, se upaj! jaz mislim, da nekaj je na tem in si .
jaz imam pa take tezave, da komaj v sluzbi zdrzim, ker me tako trenuh boli. sem sxe ze narocila G, imam 12.12. upam, da bom zdrzala brez bolniske do takrat.
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 22.11.2005 17:26:58
Monika79
oh boga, izvoli enega in še enega za
Upam, da bo boljše, jaz pa čakam in čakam, pa od nikoder (sploh ne vem če sem vesela ali žalostna) - ker ne vem na čem sem drugače pa mam vedno nek čuden izcedek, pa mlao špikanja, pa malo boleča prsa in vedno povečana temparatura nad 37 stopinj
Pa bom še v petek naredila test, če bo negativen, grem pač drugi teden k G, da me pregleda
Naja pa javi se kaj in nam poročaj kako je biti
lp Moni
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 22.11.2005 19:30:10
Teja K.
Hvala za lepe želje. Žal ne morem poročati o rezultatih, ker mi je test neuspel. Oziroma sem bila verjetno rpeveč živčna in sem naredila napako, tako da ga bom morala ponoviti te dni. verjetno čez vikend Tudi jaz upam na . Želim pa takšen rezultat tudi vsem ostalim, ki si to želite.
Ne smemo pa obupati.... Tudi bomo in imele kmalu .
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 23.11.2005 6:49:55
Naja30
Teja, drzim pesti zate, da bos .
Moni,hvala za lepe besede. mogoce sem zcenela prevec uboga, ampak verjemi, da bom zdrzala. za vse. sem pa imela danes take cudne sanje. o neki zenski, ki je rodila in so ji vzeli otroka. pa da sem s enkrat delala test in je spet bil ! kar nekaj.
lep dan vam zelim vsem skupaj in da vas ne bi ta veter odnesel. :)))
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 23.11.2005 11:25:34
Anonimen
Najhitrejši test je krvni v ZD - navadni HCG in ne beta, ki pove količino hormona (v LJ). Navadni ima samo rezultat 0 ali 1 in je cenejši, pri nas že za 1500 sit. Rezultat maš v pol ure, pokaže pa že v 7 dneh od O. Jaz sem bila tudi ena od firbčnih, pa ne priporočam, ker te bo G samo nadrla. Lahko ga sicer narediš zase, ampak naročila te bo pa šele, ko ti bo cca 4 tedne zamujala.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?