Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Dobro jutro, sporočam vam, da se je nama včeraj (20. nov) ob 21.23 rodil sin Andraž. Ob rojstvu je tehtal 3.850 g in meril 54 cm. Mamica se počuti O.K., očka pa utrujeno, zato gre zdaj spat. Lep pozdrav, Gregor.
Spet komi dojamem... vse gre tko hitr... še včeri sva se pogovarjale o zanositvi, dons pa v naročju že pestvaš svojga sinka... men gre kr na jok. Ampak zato, ker sm tok vesela zaaateeee!!!!!
RE: wawa - še ena novembrka manj 21.11.2005 12:38:30
žužu
čestitke!!! jaz sem pa že razmišljala, kateri fantek je novi, je zjutraj povedal po radiu, da jih je bilo tokrat v postojni šest in da gre eden v naše kraje!
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?