|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANE ali Peg Perego?
19.1.2006 8:58:58   
DrejcDrejc
Ne vem, zakaj bi morala te slike skrivat - saj si jih še z napisi opremila! Pohvalno!
Danes ga gremo malo sprobat, me prav zanima, če bo možek ugotovil, kako to v moj avto spravit.

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JANE ali Peg Perego?
22.1.2006 17:17:01   
MajaPRO
Ojla!

Tudi jaz sem odkrila vašo debato o Jane slalom in vam lahko  malo svetujem (čeprav že imate vozičke kupljene, pa vseeno...). Jaz sem z njim ful zadovoljna. Moj user posted image se je rodil sredi avgusta, lupinico Matrix smo uporabljali 3 mesece (na vozičku). Novembra pa se je ful ohladilo, oblačili smo ga v pajaca, zrasel je tudi kot konoplja in v tej košarici mu je postalo malo pretesno, tako da smo ga dali v športni voziček. Lupinico zdaj uporabljamo izključno kot avtosedež. Glede na to, da ročaja ne moreš obrniti v nasprotno smer, je močno sonce (v poletnih mesecih) lahko kar problem. Sem en čas plenico na košaro obešala, pa mi jo je veter kar naprej odpihoval (se ne da lepo pritrdit na streho lupinice), potem pa sem v BC kupila rdeče-siv senčnik od vozička PP pliko 3 in super paše na elipsast okvir vozička (+barva je ustrezna).
Sicer je voziček zelo vodljiv zaradi sprednjega premičnega kolesa, z njim lahko greš po neasfaltiranih terenih. Pa še za rolanje je mega (imam tudi eno fotko na rolerjih v albumu).
Ko smo kupovali ta voziček, sem imela Fiat Punto (3-vratni). V prtljažnik sem ga spravila tako, da sem odstranila zadnjo polico, voziček pa postavila pokonci - na kolesa (koles ni potrebno sneti).
Mislim, da letnik 2006 ni vreden 40 tisočakov več.

Pa prijetne sprehode želim...

                                     Maja

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JANE ali Peg Perego?
23.1.2006 11:27:54   
DrejcDrejc
No, pa smo se mi tudi odločili. Moj dragi je naredil doktorat iz zlaganja vozička v Megana coupeja in presenetljivo - ja, se ga da spravit noter, v prtljažnik sicer na knap, ampak gre (Quinniji trikolesniki niso šli not niti pod razno), potem se da tudi na zadnji sedež, tak da maš podrtega in ga samo malo ven gleda iz prtljažnika, ampak meni je še najbolj všeč, da ga preprosto pred prvi sedež postavim - najmanj truda in dela. Tako da ja - že stoji doma, rdeč Jane in meni je prav všeč. O uporabnosti pa čez nekaj mesecev user posted image
Je pa res, da novi model nima nič posebno drugačnega za svojih 155 tisočakov ... Če še katera razmišlja o nakupu, naj se zagrebe še ta mesec, ko odprodajajo zadnje zaloge lanskega modela Slalom Matrix po ugodnih 97 čukov.

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JANE ali Peg Perego?
25.1.2006 9:00:06   
_clea_
Punce, tale vaša debata mi je zlo prav prišla, čeprav še kar točno ne vem kaj bi se odločila..user posted image user posted image  po svoje me mika tale slalom matrix...ampak a je globoka košara zraven kot je tle v ponudbi  user posted image ali je ni oz. je tko kt je na spodnji sliki ali to ni isto?




SISTEM MATRIX


Sistem Matrix vključuje voziček SLALOM ter avtosedež-košaro MATRIX (MATIRX je revolucionaren in inovativen avtosedež v skupini 0+, ki je hkrati tudi globoka košara. Ima 4 položaje hrbtnega naslona. Skupina 0: ležeči položaj, Skupina 0+: polležeči položaj od 0 do 130 stopinj (Redna cena: 138.500,00 SIT)user posted image
 
Mi bomo imeli poletnega otročka,pa ne vem a pride v poštev košara oz. rada bi imela na začetku otroka v čist ležečem položaju...A mi lahk kaj svetujete iz lastnih izkušenj?
 
hvalauser posted image user posted image




(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JANE ali Peg Perego?
25.1.2006 10:16:22   
_clea_
Že vem, že vem....mal pozno  mi je ukopl ampak mi je user posted image user posted image user posted image user posted image bravo jst!!

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JANE ali Peg Perego?
26.1.2006 9:23:14   
balaena
Bom kar tukaj napisala, da ne odpiram nove teme...
Mi smo našega slaloma (čeprav mu v bistvu rečemo ferari - ker je rdeč in tako hiter, seveda) opremili tudi za zimske razmere. Kako, si lahko pogledate v albumu. Je pa res super in priporočam vsem, ki radi hodite po naravi. Se zares dobro obnese. Kar ne morem prehvaliti.

lp,b

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JANE ali Peg Perego?
26.1.2006 10:01:00   
_clea_
Včeraj sva naročila voziček in ga danes dobiva po pošti iz Ptuja.Poštnina je 600sit, v 8 dneh pa možnost vračila z vračilom kupnine. 
Če se še katera zanima za jane voziček vam kopiram,kar so mi odpisali:

"PIKAPOLONICE MARIBOR 2
NA ZALOGI IMAMO VOZIČEK STAR MODEL SLALOM-MATRIX PO 96.950,00 SIT V
NASLEDNJIH BARVAH
F99-MODRO-BEŽ
V ORANŽNI BARVI JIH DOBIMO NASLEDNJI TEDEN IN TRENUTNO NA ZALOGI JE ŠE CEL
TEMNO MODER Z BELIMI PIKICAMI.
RAZLIKA MED NOVIM IN STARIM JE TA, DA NA STAREM MORAJO BITI DODATNO NASTAVKI
ZA PRITRDITEV KOŠARE MATRIX PRI NOVIH PA TO NI POTREBNO. V OSNOVI STA PA
POPOLNOMA ENAKA."

lpuser posted image user posted image

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JANE ali Peg Perego?
28.1.2006 16:53:20   
eya
V Pikapolonici v Kamniku so še v četrtek imeli tri stare modele od Jane, vse v modro-bež kombinaciji. No, mi smo danes enega odpeljali...
In nama je ful všeč, res je lepo vodljiv in lahek!
Pa prodajalka je ful prijazna, nama je dvakrat vse sestavila in razstavila.
Lp!

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu _clea_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JANE ali Peg Perego?
1.2.2006 13:36:29   
BarbikaB
Se moram še jaz pohvaliti - od prejšnjega tedna smo ponosni lastniki oranžnega Jane Matrixa (lanski model).
Zelo prijazno so nam ga zrihtali v Kranju (od kje so ga dobili, ne vem, so klicali po celi Sloveniji) - smo bili kar tečni, da modrega pa nočemo (ker si je mami pač to zabila v glavo in se ni pustila prepričati v kaj drugega).
In v dnevni sobi je res kul - sem ga en krog okrog postelje že peljala user posted image .

Več o praktičnih izkušnjah pa po aprilu mesecu......

Hvala vsem lastnicam Slalom+Matrix kombinacije za njihove nasvete.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JANE ali Peg Perego?
3.2.2006 18:12:04   
Linča
no, tud jaz sem se včeraj kar v trgovini odločila za ta voziček, čeprav sem šla nekaj drzugega spraševat user posted image ...a ni ta sivo-oranžna (pravzaprav barva lososa user posted image ) ful odštekana???

dobimo ga drug teden...pa mislim, da bomo zelooo zadovoljni!!!

pa še tak mimogrede...od vseh teh baby centrov, pa arielov (vsaj v mb) so prodajalke v pikapolonici prave diplomirane svetovalke za vozičke...vejo, kaj prodajajo in še ful so prijazne...res, vse pohvale!!!

< Sporočilo je popravil Linča -- 3.2.2006 18:20:38 >

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: JANE ali Peg Perego?
6.2.2006 10:50:30   
Evina
Zivio

Tudi sama sem lastnica oranžnega vozicka slalom - matrix. Mala je stara slabe tri mesece, zato sem zacela razmisljat, da jo bom pocasi zacela vozit v avtomobilu v sedecu - ne vec v kosari. Pa me zanima, ce se tale matrix da vozit v obeh straneh - vsmeri voznje in v obratni smeri.

Drugace sem s tem vozickom zelo zadovoljna. Res se ga da enostavno voziti in obračati. Kar pa se tiče nastavkov za košaro: Jaz jih ne uporabljam. Enostavno položim matrix košaro na spuščen športni del vozička in je problem rešen. - mislim da ne more pasti dol. Probajte.

Lep pozdrav

(odgovor članu Linča)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JANE ali Peg Perego?
6.2.2006 11:19:02   
BarbikaB
Evina - ne gre v smeri vožnje. Matrix je namenjen 0 in 0+ kategoriji, ki še ne sme sedeti v smeri vožnje. Do takrat, ko bo smel sedtei, bo pa za Matrixa že prevelik in bo treba kupiti avtosedež

Kakšne so sicer vaše izkušnje s prevažanjem v ležečem položaju? Ali katera ve - ali obstaja sploh še kak sedež, kjer lahko dete leži prečno na smer vožnje? Večkrat se sprašujem, čeprav zgleda tako fajn, da bo ležal na ravnem, ali je to varen položaj za otroka - ali mu v primeru trka glavica in zgornji del telesa ne zaniha preveč v prečni smeri, ali je tisti trak na ježka zadosti, da zadrži otroka?user posted image

Otroku po moje je udobno, mi je pa v avto predvsem pomembno, da je maksimalno varno (kolikor se pač da take male piškotke zaščititi). Kaj pravite?

(odgovor članu Evina)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: JANE ali Peg Perego?
6.2.2006 12:26:30   
pebi
Meni so že v trgovini, kjer sem kupila voziček Jane, odsvetovali vožnjo v ležečem položaju, ker ni dovolj varno, čeprav res zgleda fajn.

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JANE ali Peg Perego?
7.2.2006 8:52:06   
DrejcDrejc
Kolikor vem, se da Matrix uporabljati v avtu na dva načina - v vodoravni legi se ga pripne drugače kot pa potem, ko naslon dvigneš v sedeči in potem Matrix uporabljaš kot čisto normalni avtosedež. Vsaj tako so mene poučili, o praktični izvedbi pa več spomladi... Navodila za uporabo matrixa pa so menda skrita v plastičnem žepku na spodnji strani - sem ravno izvedela in moram doma prečekirat.

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu pebi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JANE ali Peg Perego?
7.2.2006 8:52:08   
Neža81
Dan!

Sicer še nisem srečka nosečka, čakam pa na IVF. Kolegica je kupila vouziček Jane sistem matrix in dala zan ugodno 125000. Zelo dober in lep voziček. Jaz pa sem pred mesecem šla malo v pikapoolonico in so imeli za isti voziček za 96000. Takoj sem ga kupla!!! Zdaj še samo čakamo na user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

Voziček JANE je res praktičen in lahko vodljiv.

Neža

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JANE ali Peg Perego?
17.2.2006 17:41:04   
aja
Tina, kje sta ga pa kupila? A ima tudi rocno bremzo in amortizerje na kolesih?
Hvala za odgovor,
Aja

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JANE ali Peg Perego?
17.2.2006 17:49:16   
aja
Sem do konca prebrala tale forum in ze dobila vse odgovore :-))
Aja

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JANE ali Peg Perego?
14.3.2006 20:55:16   
lily25
Kupila sem vozicek Jane sistem matrix za 96.000.
Uporabljati ga se ne morem, ga bomo cez nekaj mesecev, vendar sem zelo zadovoljna.

Vse ki ga se hocete kupiti, ga imajo se v MB in na Ptuju (v pikapolonici).

Lepo nosecnost vsem!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JANE ali Peg Perego?
14.3.2006 21:36:49   
Pi@
Po novem jih imajo tudi v Sparu...

_____________________________

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

(odgovor članu lily25)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JANE ali Peg Perego?
15.3.2006 8:24:54   
hanita
Jane matrix je super, vendar če rodiš pozimi malo pretesen za moje pojme. Jaz sem rodila poleti in je bilo ok, če bomo imeli pa drugega otroka pozimi ali jeseni bo verjetno treba zamenjat košaro. 

(odgovor članu Pi@)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JANE ali Peg Perego?
15.3.2006 11:11:49   
Dadi




user posted image






 
 
 
VOZIČEK CARRERA PRO MATRIX

Izjemni voziček Carrera pro proizvajalca Jane je športni štirikolesnik z aluminijastim ogrodjem in tehta le 8,5kg.. Vrljiva kolesa, počivalnik za otroške nožice, pettočkovni varnostni pas, popolnoma snemljivi hrbtni naslon, nastavljiv ročaj so prednosti, ki voziček uvrščajo med vrhunske. V ogrodju vozička je vgrajen sistem pro fix , ki nudi enostavno in hitro nameščanje avtosedeža z eno roko in onemogoča napačne namestitve sedeža na ogrodje, saj mehanizem zaskoči le ob pravilni namestitvi. Carrera v zloženem položaju zavzame zelo malo prostora (39 x 36 x 91), zato omogoča lahko rokovanje in shranjevanje, primeren za vsak prtljažnik. Avtosedež Matrix pro je revolucionaren sedež v skupini 0+, ki edini nudi nastavitev hrbtnega naslona v štiri položaje, tudi popolnoma ležeče. Idealna kombinacija vozička Carrera pro in avtosedeža Matrix pro je namenjena sprehodom po svežem zraku, kako tudi potovanjem v avtomobilu. Z nakupom sistema torej dobite vse: voziček, košaro in avtosedež. Kaj še potrebujete za popolni sprehod po svežem zraku in potešitev otrokove radovednosti? Le še lepo vreme!

Cena artikla : 99990.00 SIT
417.25 EUR



Kaj pravite na tale voziček glede na to, da se na majhno zloži in je kasneje uporaben kot marela?  Jaz sem kupila eno veliko štirikolesno kišto, ki gre v avto ampak zasede cel prtljažnik. Čeprav imamo tukaj tak teren da so nam velika kolesa prav prišla, bi se raje odločila za tegale.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JANE ali Peg Perego?
15.3.2006 20:22:19   
hanita
Jaz mam točno takega in kot pravim je super, samo košara je za pozimi pretesna, če otroka oblečeš v pajacka ne more rok niti premaknit, če pa je kak 4 kilski dojenček pa sploh ,tako,da tiste ki imate PDP v mrzlih mesecih dobro premislite.

Če bi pa še enkrat kupovala bi vzela trikolesnika, samo v Italiji je bil takrat 600 eur,pri nas jih še niso prodajali, in se mi je cena zdela res malo pretirana.





(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JANE ali Peg Perego?
23.3.2006 10:25:35   
Tejcha
V Šparu imajo  vozičke JANE po 96.950.  Pa še na 18 obrokov ga lahk vzameš, če je slučajn kriza, :)

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JANE ali Peg Perego?
23.3.2006 11:22:23   
asso
Naj ga še jaz pohvalim, ki ga uporabljamo že dobro leto (sicer prvi model).
Košaro (ne matrix) smo uporabljali od novembra, pa skoraj do maja, avtosedež malo dlje in sam športni del tudi danes.
Ohranjen je še dobro, čeprav je sprobal vse možne terene, jaz pravim, da imamo jeepa.

Čeprav sem jaz dve leti nazaj zanj dala kar 160.000,00 SIT mi ni žal niti za tolar.  V poštev bo prišel pa celo še drugemu user posted image .

Lp

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JANE ali Peg Perego?
1.4.2006 18:54:31   
Anonimen
Tudi mi smo skorajjjjj kupili voziček Jane, le ta novejši model. Zanima me, ali je res ta voziček pretesen za npr. pozimi ? Namreč mi bomo imeliuser posted image  konec septembra, pa me malo skrbi, da ga recimo januarja ne bom več mogla voziti v košari !!! Torej, koliko to zares drži ??? Ker potem je zares smešno da take vozičke sploh delajo......

Hvala vsem za odgovor !

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?