Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ima po vrhu glavice nekaj temenc. Prosim za nasvet, kako naj jih odpravim. Naj povem še to, da ima zelo goste laske in ne pusti, da bi jih sčesala. 
... mala ima ful goste in že kar kaka 2cm dolge laske in polno teh temenc in takih drobnih rumenkastih krastic. Jaz sem že čisto obupana ker ta
sploh noče dol, zgleda pa itak ful grozno. Sem jo namazala z mandljevim oljem po glavi in pustila to kako uro gor, nato sem ji z mehko zobno ščetko nežno masirala lasišče in je zgledalo, da gre ful dol ... no potem sem celo glavico namilila zo ono peno proti temencam od Mustele in na koncu sprala glavico in jo sfrotirkala in razčesala ... cel postopek smo že parkrat ponovili in ni skoraj nič bolje
. To da bi ji pa z nohti dol praskala pa skor ni šans, ker čisto ponori ... že ščetkanje jo čisto razdraži. Aja, pa a je možno, da ima temenca tudi po obrveh, a so temenca samo po lasišču?
... vseeno pa upam, da čim prej minejo, ker drugače lahko bankrotiram na tejle Mustellini kremi
.