tiasha77
|
Zdravo ! Polly - moje sožalje. Cebelica Maja in Busybee - hvala za linke s pesmicami, to me že zanima, da se neki naučim, še preden bo shodla:)) Ferrum lek lahko zapira, lahko pa tudi povzroča drisko, čisto odvisno kako reagiraš, v vsakem primeru ga je treba jemat s C vitaminom, da se bolj absorbira, pa blato zna obarvat črno, tko da se ne ustrašit. Operil kapjice niso najboljše, ker ožijo žile in naj bi s tem zmanjšale prekrvavitev po popkovini do , ampka jst mislim, da če jih daješ lokalno (beri v nos) ne bi smelo priti do teh težav, res pa je tudi, da so Benil kapljice malce blažje. Torej če ne gre s fiziološko. potem mogoče vsaj zvečer Benil ali Operil, ampak to le par dni. Vozička še nimava, sva pa začela gledat in mislim, da bova diplomirala na tem področju do avgusta. Danes sem bla v LJ, sem šla pogledat trgovino Kepica v BTC, pa so mel zaprto, ker so ravno dobil svežo robo, tkole v izložbi je zgledala prav lušno, sam ne vem glede cen? Sem si za tolažbo kupila v H&M nekaj navadnih, ful raztegljivih majčk, tko da sem mal boljš volje! Glihkar sem se fino najedla, zdejle moram pa sam še spravit na sprehod, pol pa spat, pa jutr spet v LJ. Lahko noč, pa veliko brc!
|