Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .  , al pa vsaj pomladanskega! Ocitno bo poletni, seveda ce bo slo vse bp! Verjetno sem prva avgustovka!
 , al pa vsaj pomladanskega! Ocitno bo poletni, seveda ce bo slo vse bp! Verjetno sem prva avgustovka! 
			 ki jo jaz slabo prenašam,pozimi se je treba pa raznih virusov paziti.
 ki jo jaz slabo prenašam,pozimi se je treba pa raznih virusov paziti. No roditi spomladi je super,ker se že lahko mirno sprehajaš z malčkom.
  No roditi spomladi je super,ker se že lahko mirno sprehajaš z malčkom. 

in zadnja stvar na katero sem pomislila je, kdaj bo rojen.
  in zadnja stvar na katero sem pomislila je, kdaj bo rojen.   

ugotovil recept, kaj narediti če si npr. želiš otroka septembra. Delaš otroka v januarju, če ne uspe, se za eno leto zaščitiš in naslednji januar ponoviš vajo. Samo ne vem, če bi komu ustrezalo tako dolgo čakati?!
   ugotovil recept, kaj narediti če si npr. želiš otroka septembra. Delaš otroka v januarju, če ne uspe, se za eno leto zaščitiš in naslednji januar ponoviš vajo. Samo ne vem, če bi komu ustrezalo tako dolgo čakati?!