|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 9:58:23   
uniq
Punce drznila sem si odpreti novo temo k sm tm že malo zmedena in je tolko strani da ponavad kako napačno odprem..
Sicer je pa res da se naš čas bliža in mene vedno bolj grabi panika in ne razmišljam nič drugega. Noro.
Počutje je user posted image  k ponoči po 2 ur al več ne spim, ne paše mi nobena poza...poj me pa še user posted image  nekam na rob stisne...zutri sm pa ko da bi me tank povozu in ne vem ali bi šla bruhat ali ne. Se še kateri pojavlja kaka slabost???
Ok ne bom bluzila.
Jest mam tud za bebo že naštimano za domov....tak fin pliš pajacek oranžno opečnate barve z medvedkom..res mehek , kombinezonček mam pa svetlo modre barve. Barva mi nekako ni tolko pomembna glavno da je bebi toplo. Pa še ljudje so zmedeni k ne vejo kaj je..mal sm user posted image  hehe.
Ok drage moje želim vam karseda lep dan...glede na to da je turoben...pa naj vas misel na user posted image  obsije s sončkom....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 11:18:18   
Nannn
Jutrooooooooo user posted image

AlenkaIST ja sej bi prizgala racunalnik ampak sem si mislila da vse spite pa pol nisem...sem bila pa ob 2 in 15 zbujena user posted image  

Jest bom naso pupo oblekla v roza in se cakam da mi prijateljica posodi kombinezoncek...prala se vedno nisem popolnoma nic bom pa ta teden ker mislim da je res ze zadnji cas...ce me pa karkoli prehiti pa itak vem da bodo moji domaci vse pripravili user posted image  pri nas je ful grdo vreme in prav lenoben dan...

Lp Nannn user posted image

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 11:21:49   
renan
Bom pa prva dodala nekaj v novo temo. Stara je že res predolga...

Včeraj sem bila na pregledu in prvem Ctg. Vse je v redu. Popadkov še ni in vse je še zaprto. Tudi mene je strah, da bo moj user posted image pravi velikan, saj je bil že v 30. tednu 1900 g težak. Jaz pa drobna..Bo ga očka na svet spravljal, če bo prevelik...user posted image
Od zdaj naprej imam pregled vsak teden skupaj s ctg. Sem pozabila vprašat, če bo še kakšen UZ..
Ta ctg je pa res tečen. Še dobro, da sva bili dve in sva malo klepetali, drugače bi me kap od polurnega ležanja.
Drugače: isto kot ve, boli pod rebri, ne morem dolgo sedet, brca na desno stran, tako da me včasih kar zvije. Imam pa 14 kg plus. Srečala sem eno, ki ima celo 23+, potem nisem niti tako strašno debela.. Danes imam zadnjič materinsko...kako hitro minevajo dnevi..

Lepo bodite vse in božajte bušije!

Renan PDP: 10.1.2006

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 11:22:18   
MatMaj
Krasno...user posted image

Imamo novo temo. Ne bo treba več tam strani iskat. Juhu... No, jaz sem preživela še en dan. Srčno upam, da bom ostala januarka. Sem ponoči zelo slabo spala, me je trebuh bolel pa trd je bil skoraj celo noč. Zdaj pa ne vem al je to normalno al ne. Pa še zeblo me je. Pa je pri nas toplo. Tudi zokenčki so bili na svojem mestu pa ni pomagalo. Kako pa ste ve preživele noč?
Upam, da boljše kot jaz. Sem vse uredila za malega, pa atiju sem pokazala, kje je pripravljeno za na pot domov. Da ne bo zmeden, ko bo treba po naju prit. Kako so posrečeni ko te sto krat vprašajo isto stvar. Pa takšno zanimanje pokažejo za vse skupaj. Sem res vesela, da je moj. Kako pa vaši dragi? Kako se obnašajo zdaj ko se bliža konec?user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 11:32:01   
Nannn
uuuu se vidi da smo ze doma ker smo skoraj vse januarke online...

A gremo skupaj na en cvek pa na eno diseco user posted image  

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 11:37:25   
LE&TA
Uniq, fajn naslov za novo temo, sej je bil res že čas, k smo pa tko pridne za pisat!!user posted image

Renan, to je pa pogosto vsak teden, kako to? Jst sm zdej pršla iz 4t na 2t, naprej pa ne vem, za ctg pa tud ne vem nič. UZ mi pa vsakič dela, sam mi je težko ležat na hrbtu ker me začne križ bolet. A si na ctg na boku?

Naš user posted image  lih kolca revež!!

MatMaj, tud naš bodoči očka je čist navdušen in komej čaka. najbolj ga fascinirajo pri dojenčkih prstki na nogah, po moje bo stalno s fotoaparatom okoli skakal! so mal prikrajšani za vse te prijetne brcike! Ma jst bi mu včasih kako odstopla!!user posted image


(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 11:44:54   
renan
Tu v Ms je taka praksa, da te zadnji mesec naročajo vsak teden in hkrati imaš ctg. Pri ctg naj bi ležal na hrbtu, ker se tako najbolj fajn beležijo utripi, če ti je slabo se pa lahko obrneš na bok.
Uniq meni je tudi zadnje dva dni ponoči nekaj časa slabo. Sem povedala gin, pa pravi, da sem mogoče kakšno blažjo virozo staknila...Jaz mislim, da to user posted image na neko občutljivo mesto pritiska...

LP

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 11:51:17   
MatMaj
Ja, tudi jaz bi mojemu odstopla kdaj pa kdaj kakšno brciko. Tisto ta močnejšo. Ampak je pa kar prilepljen z rokami in očmi na trebušček kadar sma doma in počivam. Ne more verjet kak to izgleda in kaj le počne se vedno sprašuje.
Jaz pa jutri nastopim z porodniško. Odločbe pa še vedno nisem dobila. Kako dolgo pa to potrebujejo, da uredijo?

Beee, kako grdo vreme, idealno za user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 12:28:24   
tinkamiška
Hoj!

Sem prišla spet mal med vas, čeprav sem mogoče malo bolj dejavna med decemberkami...kaj pa vem zadnje čase imam občutek, da bom kr decemberka.

Jst mam v četrtek drugi CTG, bomo vidli, če bo kaj kazal. Danes je bila zame slaba noč, kr naprej mi je otrdeval trebuh in tudi bolelo me je. Zdej pa spet nič. Mal sem tečna, ker me vse boli in tišči, pa bi se že rada enkrat normalno usedla, pobrala kaj s tal, ulegla na trebuh ali hrbet, sedela,... No sej je še čisto malo.

Danes se maloučim, ker imam jutri v LJ en izpit in upam, da me ne bo kej preveč matralo, da bom lahko dala čimveč od sebe.

Lepo bodite januarčice!!!

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 13:31:09   
uniq
JOJ Bejbe kok ste pridne,
sm bila kr mal presenečena. Dones se počutim ko user posted image . Komi se premikam in stopnice mi res delajo težave. Ste že vse več ali manj doma kaj??? Pa sej zna biti fino...
Drgač pa ko govorite kok so vaši dragi navdušeni...moj ne sodi med njih. Zadnje čase se sprašujem kaj sploh še obstaja med nama razen otrok. Se nekako bl držim sama zase in mu hodim spod nog ker se mi zdi da mu je pogled name nekolko težek. Sicer pa ga po cele dneve ni.
Veselim se že bebe da bom lahko šla malo od hiše...na špancir in mi ne bo za nikogar drugega mar, no ja tu je seveda še moja princesa...ki zna bit tud user posted image .

No ja zej ji grem pa naprej štrikat pulover....lepo se mejte in čuvajte se....

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 13:37:04   
pikica*
Vidim, da imamo novo temo, zato moj odgovor s strae prestavljam kar semuser posted image

Evo, jaz sem še v službi. Ampak že komaj čakam, da zaključim, ker je postalo res naporno. Večino časa sem na terenu pri strankah in enostavno ne zmorem več. Pa še ljudje znajo bit skrajno neuvidevni (npr. prižgejo cigareto, čeprav vidijo, da sem noseča). Potem pa prismrdim domov, kot da sem bila v kakšni zakotni gostilni. Še dobro, da delam samo še nekaj dni (še 5x grem v službouser posted image ).

Vidim, da ste vse že v nizkem štartu. Jaz cotk še nisem prala, ampak se bom tega kmalu lotila. Pa itak moramo še cel kup stvari nabavit. Upajmo, da nas user posted image  ne prehitiuser posted image . Dude imamo (2 silikonski), flaške še nobene (v Ariela bom šla iskat tisto malo od Aventa, ki jo dobiš gratis s kuponom), če bomo pa rabili kaj dodatnega, bo šel pa že user posted image  kupit. Pa itak bo verjetno marsikaj padlo še kot darilo (babici se zdaj pripravljata na nakupe....to bo še pestrouser posted image ). Oblekic nekaj imava, tako da bo za začetek dovolj. Ostalo bomo kupovali po potrebi. Tetra plenic imava 20, kupila sem pa še en paket Babylove plenic iz DM-a. Počasi se stvari nabirajouser posted image .

Naša user posted image  je tudi že čisto nizko, ampak vseeno upam, da bo še malo počakala (vsaj do novega leta). Aktivna je še, najraje pa opleta s tisto svojo rito, tako da trebuh kar valoviuser posted image . Zdaj je pa res še čisto malo. Me kar malo stisne, ko se zavem, da je januar že naslednji mesec.  Katera bo naredila otvoritev?user posted image

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 13:39:50   
pikica*
Moj user posted image  tudi že komaj čaka tole našo pupikouser posted image . Zdaj me že priganja, da spet malo pogledava po knjigi glede popadkov, da bova vedela kako in kaj. Je prav simpatičen, ko ga tako skrbiuser posted image . Drugače pa mislim, da se bo tudi sam kar dobro znašel in pripravil vse stvari, če nas kaj prehiti. Itak ima pa vse sezname napisaneuser posted image . Ja, še malo.......

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 13:41:33   
MatMaj
Otvoritev?
Mogoče kar jaz.... hahauser posted image  Mi je včeraj g rekla, da lahko prej pričakujem, ker je zelo nizko z glavico spuščen... Sem čist happy....user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 14:02:08   
puri
Ja, zdaj je bil pa res že čas za novo temouser posted image

Mene tudi že vse boli, včasih sploh ne morem hoditi, v postelji pa traja celo večnost, da se mi uspe preobrnit na drugo stran. Take bolečine pri prejšnjih dveh nosečnostih nisem nikoli imela, zato tudi jaz pričakujem našega pikca malo prej in zato je tudi pri nas že skoraj vse pripravljeno. Trebuh mi pa tudi non-stop otrdeva, sploh zvečer,....včasih si ti lažni popadki sledijo kar na 10 minut in trajajo skoraj eno uro, potem se pa vse neha. Takrat me kar mal panika zagrabi, da ne gre res že vse skupaj zares, ker tako se je pri meni začel porod pri prvem otročku.
Včeraj sem oprala še zadnji stroj, danes bom pa še zlikala in tako bo vse pripravljeno. Kupiti moram samo še nekaj stvari iz lekarne. Pa kapca za iz porodnišnice mi še manjka,....tudi jaz ne najdem nikjer tako majhneuser posted image ,............kje ste jo pa ve kupile??????
V soboto sem pa tudi jaz kupila v H&M tako luštkan kompletek za iz porodnišnice, da ga kar gledam. Tam imajo res še najboljše stvari!




(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 15:24:13   
LE&TA
Kaj bi vse rade prej rodile? Al bi ble rade pr prvih poročilih v letu 2006???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 16:35:20   
nejca1
Ojla!
O kriza, res se bliža naš mesec. Pa tisti mravljinčki in metuljči, kako bo ... Pa saj bo ... Tako ali drugače user posted image . Danes sem imela pregled in končno UZ po tistem za morfologijo. Naš user posted image  je tudi že obrnjen, vse je ok, za spomin pa smo dobili slikico njegovega premoženja, ki ga ni nič kaj sramežljivo skrival. Bo že po atiju, ker sama sem bolj sramežljive sorte ...user posted image
Dobila sem tudi napotnico za porodnišnico in rešilca ...

Joj, punce, nikjer ne najdem pleničk z odprtino za popekuser posted image  Kakšna pomoč? Dokupit moram še steklenički, pa nekaj kozmetike, pol pa menda bo ...

Danes sem imela malo višji pritisk 80/130, drugače imam 110/115, sestra je to omenila, G pa je rekla, da je vse Ok. No, ja, verjetno bo že vedela.

Kako pa boste ve zdaj na začetku pokrivale malčke? S kovtrčki oziroma dekicami? Vreča bo verjetno primernejša, ko bodo večji, a ne????

Lp, user posted image   

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 16:54:44   
Nannn
Ja res kriza kako gre hitro cas...madonca se malo pa gremo....hahaha user posted image  tud moj user posted image  je tako smesen ker vidim da ga skrbi kako bodo popadki pa kdaj bodo pa ce bom lahko sploh prisla do Postojne user posted image user posted image  punce nic prehitevat gremo raje po vrsti in nic prej v porodnisnice mal vec pocivat pa bo user posted image  jest sem do sedaj pospravljala stanovanje skupaj z mamo in sva dali prat en stroj cunjic za naso user posted image  in seveda spet sem vsako posebej pogledala in se smejala kako bo lepo oblecena....norooooooo kaksen feeling men se kr mesa od teh obcutkov user posted image user posted image  po drugi strani me je pa tako strah poroda da kar bezim z mislimi pred tem user posted image  

Plenicke z luknjo za popek so Fixies za ostale ne vem ker edino te bom uporabljala...pokrivala bom pa z kovtrckom in oblecena bo v kombinezoncek...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 17:14:12   
uniq
Pleničke z luknjico imaš v DM ....sam so čist male za začetek...pa sej popi se hit zaceli.Baje jih pohvalijo jast jih bom sprobala....

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 17:37:00   
meta22
Živjo čveke!

da še jaz dodam svoj prispevek pod novo temo. mislite da bomo zdržale na tej temi do konca? če bomo takšne čveke bomo moralen januarja odpreti kar novo temo.

naš user posted image user posted image  pa je ponoči svojo rito prestavil od leve proti desni strani, tako da me sedaj brsa v levo rebro. tista pekoča bolečina pa se je prestavila na desno stran. malo spremembe. pa se mi je ponoči zdelo da se nekaj dogaja, ker me je kar neprej nekaj budilo.
zjutraj ko se zbudim , pa imam jaz bolečine v medenici, tista jutranja slabost pa je nekako izginila, tako da se sedaj laže spravim iz postelje. kobacam pa se tudi ponoči s tem velikim trebuhom iz ene strani na drugo. če sem dolgo na eni strani me pa boki začnejo ful boleti. tak občutek kot da ti zaspi polovica riti.

sem pa ugotovila, da imamo srečo da je zadnji mesec nosečnosti nam december. ravno sedaj se toliko dogaja, da mislim da nam bo kar hitro minilo in bomo kar hitro zibale naše user posted image .

oprali smo mi že vse, sedaj še samo likamo. pa nekaj malenkosti še je treba kupiti, vendar čakam na denarce od paketa ker je blagajna totalno prazna. sem 'pa zadnjič kupila tetra plenice od kobacaja, pa so totalno zanič. ob robu že vse nitke vemn gredo. kakšne tetra plenice ste kupile ve in kje ? dobro da sem jih vzela samo 10. manjka pa mi še kompletek za domov pa  kombinezonček za ven.

naš ata je tudi celi raznežen. prav vidim ga kako se topi ko boža trebuh in ko se user posted image user posted image  obrača v trebuhu. pa ponavadi ni tak. pa ponosen je tudi da bo dobil sineka, ker ima od prej že eno pupo. čeprav sam pravi da bi on rajši punčko, ga vidim da je ponosen ko drugim razlaga da bo dobil sineka. po tem , kako ravna z svojo hčerkico, ki mu pomeni vse na svetu, pa sem zelo pomirjena in brez skrbi, ker vem da tudi pri najinem user posted image user posted image  ne bo problema. no bomo videli.

pleničke z odprtino za popek pa so fixies, pokrivali bomo pa tudi mi s kovtrčkom.

bodite pridne pa se slišimo(tipkamo)!

lp
meta


(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 19:20:47   
Anonimen
Ojla punce!

Super za novo temo, tam je bilo res že preveč strani!user posted image

Jaz pa že vem za eno januarčico, ki je že rodila, samo kolikor vem, na tem forumu ni sodelovala, ampak na sosednjem (mama.si). Je zbolela za preeklampsijo in so ji morali že 20.11. pod nujno narest carski rez.

Za v pojstlco sva pa midva zaenkrat kupila spalno vrečo, pa še kako dekco bova nabavila, da jo bova še z njo dodatno pokrila.

Opranega in zlikanega nimava še ničesar, tako da Nannn, ne se sekirat, nisi edina.user posted image  Jaz sem tud bolj lene sorte. Pa tud razmišljam, da bi bil ta teden skrajni čas, da se tega lotim.

Nisem pa vam povedala, da hodim na dekompresijo. Jutri imam že četrtič. Saj je kar ok, samo sem pričakovala več. Sem pa rekla, da kolikor nas drago pride to zdravstveno zavarovanje in da mi osnovno krije 10 obiskov tam, jih bom kar izkoristila.user posted image  Pa še fino je, ker kar nekaj brezplačnih revij dobiš tam. Stare "Mame" in stare in celo nova "Super mami".user posted image

Pri rebrih me pa še vedno svinjsko boli. Zdaj me že rebro boli, če ga pritisnem. In se mi bolečina nikamor ne seli, pa še konstantna je, tako da od naše pupe to ziher ni, mislim da bi me brcala in bi zato bolelo. Pa vedno slabše spim zaradi te klinuser posted image  zgage.user posted image

LP

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 19:34:57   
AlenkaIST
Jaz sem danes oprala dva stroja user posted image  in me jutri čaka likanje user posted image . Mi pride katera pomagat??

user posted image  bo spal v pajacku in bo pokrit  s kovterčkom. Vsaj upam. Imam pa pripravljeno tudi dekico. Vreče zaenkrat nisem kupovala.

user posted image  je živčen in samo čaka kdaj ga bom dregnila pod rebra in rekla da je čas... Imam pa trenutno mir saj je pri sosedu kjer nazdravljajo na user posted image  user posted image user posted image user posted image . Je mami rodila 6 dni čez rok.

Tudi mene zanima katera bo naredila prvi korak. Jaz kar nekako upam, da bo na rok...

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 19:51:43   
rija
Madonca ste vse pridneuser posted image user posted image

Jaz mam cotke še na treh različnih mestih, posteljico v škatli, previjalno tudi, pa sobica še ni premalanauser posted image user posted image  upam, da bo jutri.

Edino kar me veseli je to, da me nič ne boli, ne peče, samo malo bolj zadihana sem in končno prespim celo noč, pa tudi zgaga ni več tak huda.
Naš piškotek pa je ful aktiven, še posebej zvečer.
Edino kar upam je, da bo rojen v naslednjem letu...

LP

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 20:01:22   
Anonimen
No, da se še mi malo oglasimo.

Pri nas pa ni večjih težav. Nasprotno, lahko bi rekla, da je celo bolje. Sedaj vsaj spim ponoči. Tako, da je konec tistih ur, ko sem bedela. Včasih tudi po 4 ure nisem spala. Sedaj obvezno 3 x vstanem za na WC in potem zaspim nazaj. Hvala bogu za to, da ne čujem več.

Drugače pa pride včasih dan, ko naša user posted image  sploh noče telovaditi user posted image  . Takrat je bodoča mami čisto out. Jo kar naprej nekaj drezam, da se zbudi in vsaj malo premakne. Tako je bilo včeraj. Danes pa je bila že bolj pridna in sva bolj pridno telovadili. Mi pa včasih podari takšno brco, da me kar zaboli. No, v glavnem, jaz pravim da je važno, da  telovadi, pa čeprav mamico včasih kaj boli.

Je pa tudi pri nas bodoči očka čisto out. Ga je že tako skrbelo, da me je vsak dan spomnil, da moram počasi pripraviti torbo za bolnišnico. In tako sem jo morala, ker bi ga drugače še vedno poslušala. Našo user posted image  pa že kar po imenu kliče in se z njo pogovarja. Upava le, da bo zdržala do januraja pri mamici. Lahko bi se pa naredilo tako, da bodoči očka dobil januarja za rojstni dan prav posebno darilo.

Moramo pa tudi mi še kupiti plenice, pa ne vemo katere bi. Verjento bodo kar Pampers. Pa tudi iz lekarne moramo še prinesti drobnarije. Ostalo je pa vse že pripravljeno. Hvala bogu, da živim pri mami, ki mi je oprala že vse oblekce. No, skoraj vse. Le še ta lep kompletek in pa tetra majčke čakajo na pranje.

Naši user posted image  se pa ravno kolca.

se beremo

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 20:27:00   
Nannn
aja jest sem mislila kako bomo oblekli nase user posted image  ko bomo sli ven user posted image  moja pupa bo ponoci oblecena v pizamico in cez kovtercek pa nogavicke na nogicah spodaj bodi in to je to...mislim da bo dosti... 

LP Nannn

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
6.12.2005 20:31:49   
Nannn
Ej Tasi ti kr izkorist ce imas cas pa hodi na dekompresijo sej sem slisala da skodi glih ne...se prevec jih financiramo...in ne bom se sekirala ce nimam se nic oprano...imam mamo pa mojega user posted image  pa njegovo sestro ki je ze sedaj ful v akciji in mi bodo vse oprali user posted image  ce slucajno kaj prehiti...jutri bom koncno dvignila mojo rito in sla v Tosamo po zlozence pa vlozke pa vatke take in drugacne...je ze pocasi cas user posted image user posted image

Lepo se imejte...

Nannn user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?