Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
moja dva sta do zdaj pila adapitranega, zdaj pa bi rada šla na navadnega. Kako začeti? Ali moram na začetku kaj razredčevat z vodo ali lahko dam kar takega. In še to. Ali naj dam navadnega ali alpskega? sem mislila, da bom v posvetovalnici vprašala, pa jo imamo šele januarja pri naših 14 mesecih
RE: mleko-prehod iz adaptiranega 8.12.2005 10:42:40
usa
Hoj! Jaz moji pupi kašice,ki se delajo z mlekom mešam z navadnim mlekom 3.2.Ga nič ne rečim.Zjutraj in zvečer pa še pije adaptiranega(stara bo 10mes.) LP
RE: mleko-prehod iz adaptiranega 8.12.2005 11:06:43
lucky 111
Baje da je do 2 leta otrokove starosti najboljše navadno mleko (za prekuhat). Priporočajo pa, da ga 3 dni mešaš z vodo 50:50, če je vse ok, pa potem ni treba več.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?