Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
? Jaz se bojim, da malo pretiravam, ker od kar sem doma, vedno najdem kaj za delat (namesto, da bi počivala) res, da nimam rizične
preselila v novo hišo in bolje, da ti ne naštevam, koliko čiščenja je bilo potrebnega.. malo mi je sicer pomagala mama, ampak večino sem sama ribala in prala, drgnila, se vesila po elementih... In sedaj sva že 2 meseca v hiši in je vedno za sesat, oprat po tleh, spucat kopalnico... No skratka, fizično delam veliko bolj kot prej (pred
Sedaj ko si želim počitka in zvečer, ko sem že fanj zmartrana (zjutraj v službo, popoldne opravki...) se pa še lotim čiščenja.Sama sebi se zdim malo zmešana
. Drugi dan pa vse boli, hrbet, noge in utrujena sem kot
.
(malo preveč kil, trebuh mi že zadeva...). Lep pozdrav.
, tako ga je naučila že njegova mama....predznanje torej ima, jaz ga ps še malo usmerjam v moje načine...največja pohvala pa pade ker je priden za LIKANJE IN OBEŠANJE PERILA....no vidite jaz pa sem tako prosta da drsam do bleščanja sanitarije in kuhinjo...
le kako bi s svojimi trebuščki zdej nazaj splezale
bi blo prav zanimiv videt
. Pa če sedim z malo dvignjenimi nogami - potem me
tako brca v medeničnem rpedelu, da je groza.
, trebuha je pa tudi že kar nekaj. Ko grem po stopnicah pa sopiham kot lokomotiva
. Brce čutim že kar dolgo časa, res prijeten občutek.