|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
1.12.2006 15:43:41   
kofetek2010
Helou!

Mi2 sva preživeli posvetovalnico, zgleda, da našo Elo merjenje in tehtanje ful boli, ker je tulila kot zmešana. user posted image
statistika:
9.900 g
79 cm
Nosek mal zabasan, drugače pa vse OK, cepljena bo pri 15m user posted image

danes za spremembo bolj telegrafsko sporočilo user posted image

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
1.12.2006 15:45:01   
kofetek2010
user posted image  mi je uspelo novo stran odpret user posted image  

zgleda, da so pozabili na nas, ker novemberke so že sred novembra opozorili, da jih bodo prestavili na drug podforum user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
1.12.2006 16:48:31   
Nana Liza
Midve sva prejle prišle od zobozdravnika. Bilo ji je ful lepo, saj je šla k sestri kar v naročje.Dobila je medvedka in eno žvalco za prilepit na steno. Če bo šlo tako naprej,  bo kar u redu. Zunaj je bila pa punčka stara 3 leta pa tako user posted image . Se mi je kar smilila.
Ima pa 6 zob. Tisti dvojki še vedno ne štejeta, pa sem mislila, da sta že ven prišli.

jana73- jest sem pa mislila, da cepijo pri 1 letu. Meni so rekli, da naj pokličem enkrat januarja.

ac-tudi pri nas  se Ela zbuja. Sja toliko ji ne teče z noska več, ampak ni še čisto ok.  So pa hitro  Sari nastavili žličko.user posted image

lonja-  se bova lahko skupaj tolažile v pon., čeprav se pri nas v službi začen veseli december in je že v pon. napovedano slavje. Preje bi takoj šla v službo, zdaj ko je trebe mi pa ne diši prav preveč.

ovčka- upam, da ti uspe pridobiti kakšen teden letošnjega dopusta.

NL

Neposredna povezava do sporočila: 2728
1.12.2006 17:16:01   
mml
No jaz se pa "bala", da do 1. decembra niti do 100. strani ne bomo prišle user posted image ...

ac user posted image user posted image user posted image  za dober 1. dan uvajanja v vrtec

NL in lonja, ko se bom jaz spravljala v službo, bosta vidve že profesionalki in bosta dober vir nasvetov user posted image

jana in acuser posted image   za veliki in zdravi punčki, si predstavljate, da so naši user posted image  zrasli tam nekej za 25 cm in se poredili za 6 - 7kg v tem letu. Sej če gledam slike, je res razlika, tako vsak dan, se mi zdi pa moja user posted image  še vedno tak nebogljen piščanec.

NL user posted image  za Elo, da se je dobro odrezla pri zobozdravniku, upam, da tako tudi ostane (mene je namreč vedno groza, ko grem k zobozdravniku, čeprav nimam nikoli česa hujšega za popravit, ampak že samo ropotanje svedra je čisto zadosti, da me začnejo boleti vsi zobje user posted image )

šnucika mislim, da so "pametni kužki" več ali manj razprodani, vsaj v Ljubljani jih že nekaj časa nisem videla, pa tudi jana73 ima info, da jih v MB ni nikjer. Tako da poskusi v kakšni spletni trgovini, če jih še imajo. Sicer pa kje si se pa zgubila? Nas čisto zanemarjaš user posted image

ovčka po zakonu ti pripada celotni letošnji dopust, ne glede na to ali si bila v službi ali ne. Tudi če si na porodniški ali bolniški je tako, možno je, da ti ne pripadajo kakšni dodatni dnevi na izredne pogoje dela, nočno delo in podobno, če tega ne opravljaš. Osnovni dopust pa moraš dobiti v celoti in do konca tekočega leta ga moraš izkoristiti vsaj 10 dni, sicer ti teh 10 dni propade, ostalo pa lahko preneseš v naslednje koledarsko leto. Skratka pozanimaj se v kadrovski službi, sicer se pa obrni na kakšnega "sindikalnega" predstavnika ali kaj podobnega. Držim pesti, da ti vrnejo dopusti

Grem, preden mi user posted image  "očita", da zanemarjam njega in user posted image  zaradi RR user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
1.12.2006 18:42:36   
HIMH
HALO SLAVLJENKI NAJ VAMA BO TA TORTICA Z SVEČKO NAJSLAJŠA V ŽIVLENJU KER SEDAJ STA PA ŽE PRAVI DAMICI.ZA VAJU VAMA HANA PRILAGA user posted image ZA MAMICI PA user posted image .
Ela ti ko že obvladaš vse boš mogla prit z mamico malo iz obale, da pokažeš še svojim prijatelčkom kako se stvarem služi sedaj ko si že velika puncauser posted image  pa tud par flanc las nam lahko prešvercaš iz ITA.

No decemberske čveke vse nas počasi čaka pihanje 1 svečke tako, da mejte se radi in se dosti cartajte.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
1.12.2006 20:08:34   
Izabela_
Ema in Zara, 1. decembra je že skoraj konec in mogoče že spita, pa vseeno iskrene čestitke za 1. rojstni dan, seveda tudi mamicama!

Nana Liza, nam je pediatrinja rekla, da najraje cepi med 13. in 15. mesecem, da najbolje prenesejo, le če gre v vrtec, mora biti pač prej. Matevž bo zdaj cepljen konec januarja, če bo 1. 2. začel vrtec, drugače pa bomo še prestavili na kasneje.

Arielca, super pesmica! Mogoče si jo še jaz sposodim, če dovoliš!

Skoraj bi pozabila: kljub bolezni je Matevž včeraj sam prehodil svoje prve 3 metre, danes pa je s tem poskušal nadaljevati. Zelo mu je smešno in se smeji na ves glas zraven user posted image , midva z možem pa ga loviva, da ne bi padel na nos (potem pa jokal user posted image ). Čestitamo tudi Eli za prve korake!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
1.12.2006 20:59:52   
Strawberrie Cherrie
No, lanske decembrčice se počasi poslavljate ali kako?user posted image Sem vas občasno malo brala, da vidim kaj vse me čeka z mojim razgrajačem user posted image user posted image - kar počne zadnje čase v trebuhu je res NOROuser posted image user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
1.12.2006 21:30:41   
lonja
london_paris, glede na tvoj PDP, sva bili ravno eno leto narazen in povem ti, da je tudi silvestrovanje v porodnišnici nekaj posebnega. Smo lani dobile celo šampanjec, pa naši dragi user posted image  so lahko zraven prišli silvestrovat ob 23.30.

Skratka, uživaj še teh nekaj dni. Ene v ponedeljek odhajamo že v službo....user posted image user posted image .

lonja user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
1.12.2006 21:43:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
2.12.2006 5:26:32   
Yasminka
Vsa najboljše in najlepše Emi in Zari za 1. rojstni dan.

user posted image

Ema in Y

Neposredna povezava do sporočila: 2735
2.12.2006 8:16:05   
Valeri

Ema, Zara
user posted image  za prvo svečko.

Maj & mami Valeri

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.12.2006 9:31:30   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Joj sem čisto pozabila na vas.user posted image

A mi lahko do konca vikenda na zs sporočite skupno odločitev, ali vašo temo prestavim, ali pa boste na  forumu: čvekamo o naših otrocih, odprle novo temo?

LP, Nalin

jaz sem za to da PRESTAVIŠ TEMO user posted image  
saj bomo tako imele vse na enem kupu user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.12.2006 9:36:01   
arielca
Se strinjam z jano73 user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.12.2006 9:52:21   
kofetek2010
arielca - hvala za verz user posted image  na netu sem pa našla samo takšne v ednini, ki so res za prvo svečko user posted image  no, itak sem sama spesnila in poslala... problem je bil, ker sem morala napisat v dvojini, ker bosta moja otročka v MB skupaj praznovala user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem za prve korake, le pogumno user posted image

v LJ je pravkar pokukal sonček user posted image  
zgleda, da bo lepa sobota in jo je treba izkoristit user posted image  torej se je treba oblečt in gospoda očeta zbudit, ki še kr drnjoha user posted image  

lep vikend in uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
   [Brisano sporočilo]
2.12.2006 9:54:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2740
2.12.2006 10:32:40   
Nana Liza
Nalin, se strinjam z jano73.user posted image
NL.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
2.12.2006 11:59:42   
Kofi
Jaz se tut strinjam, da ostane vse v enem kosu....

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
2.12.2006 16:37:36   
mml
Jaz sem tudi za to, da ostane tole čvekanje v enem kosu, smo se ravno lepo razčvekale user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
2.12.2006 17:10:58   
XXYY
Jaz se tudi pod vsemi podpišem in se strinjam, da se ta tema cela premakne.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
2.12.2006 17:12:54   
ac
Tudi jaz.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
2.12.2006 17:27:13   
kofetek2010
sem ravnokar poslala Nalin našo odločitev - tko, da če bo katera proti... je prepozna user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
   RE: DeCeMbRkE 2005
2.12.2006 18:21:45   
kofetek2010
ku-ku user posted image

tukaj smo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
2.12.2006 19:09:17   
XXYY
A smo že tukaj user posted image  .

Lara zdaj papca večerjo z atijem - vanilijev pudnig. Jaz se pa rihtam in grem na službeno žurko, ki jo imamo. Upam, da bo dobro. Bomo videli. Sploh me nič ne vleče na zabavo, sam so me ene par sodelavk pregovorile, da naj grem. No, pa bomo videli.

Nč, lepo se imejte in se slišimo še kaj na novi strani.

Neposredna povezava do sporočila: 2748
2.12.2006 20:36:08   
cuma
Čau punce!

Tako, preživeli smo 2/3 rojstnega dneva, zadnja tretjina pa nas čaka jutri user posted image ! Ema me je zelo presenetila, saj se je tako včeraj (prijatelji in vrstniki) kot danes (večinoma odrasli in nekaj večjih otrok) ful igrala, tekala sem in tja, se veselila daril in, ko je imela vsega zadosti, odkorakala v svojo sobico. Večkrat je sicer prišla do mene ali tatija ter se pocartala, a se ni nič bala in je zelo dobro prenesla gnečo po hiši user posted image . Sicer smo tako naredili, da je popoldansko spanje odspala zunaj v vozičku in se potem spočita vrnila nazaj na žurko, gostje pa so se tudi do njene večerje že odpravili domov, tako, da je šla v miru spančkat.

Vidim, da smo se uspešno preselile na drug forum, jaz bom pa iz navade najbrž še kar nekaj časa klikala na forum dojenček user posted image . No, razen, če se bom še kaki drugi temi pridružila user posted image .

Utrinka iz žurk user posted image :

user posted image

user posted image

ŠE ENKRAT HVALA VSEM ZA ČESTITKE user posted image

Lepo se imejte!
Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 2.12.2006 20:53:36 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.12.2006 20:36:17   
mml
Sploh ne vem, kako se bom navadla, da moram zdej z miško kliknit levo v sredini (froum "otrok") in ne skrajno desno zgoraj ("dojenček") user posted image , sem imela že čisti avtomatizem zjutraj preden sem Manco rešila iz postelje in pižame...no ja kakorkoli že...naslednjih nekaj leto bomo tukaj user posted image , tako da se bom že navadila.

Smo bili v CP in je Manca ugotovila, da ji je tam zelo všeč, ker je veliko prostora in se da lepo hodit, ne pa tako kot doma, kjer je en kup sten, vogalov in nepotrebnega pohištva user posted image . Skratka hodila je kot velika in ji je bilo prav super, skoraj ni hotela nehat. Je pa zjutraj uspela najt eno polico in jo pobliže pogledat z obrazom...ima prav grdo modrico pod desnim očesom user posted image  in to ravno pred jutrišnjim družinskim srečanjem, da bodo ja vsi spet spraševali, kaj sva počela z otrokom user posted image . Kot da jo nalašč spotikam in potiskam v robove...

Danes je tudi sicer malo zboljen urnik, ker je Manca mrknila v vozičku ob 12, ko smo uživali na soncu in je po tem spala od 16.45 do 18., tako da upam, da ne bo predolgo vnoč žurala z Brundo v postelji user posted image  

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.