mml
|
No jaz se pa "bala", da do 1. decembra niti do 100. strani ne bomo prišle ... ac za dober 1. dan uvajanja v vrtec NL in lonja, ko se bom jaz spravljala v službo, bosta vidve že profesionalki in bosta dober vir nasvetov jana in ac za veliki in zdravi punčki, si predstavljate, da so naši zrasli tam nekej za 25 cm in se poredili za 6 - 7kg v tem letu. Sej če gledam slike, je res razlika, tako vsak dan, se mi zdi pa moja še vedno tak nebogljen piščanec. NL za Elo, da se je dobro odrezla pri zobozdravniku, upam, da tako tudi ostane (mene je namreč vedno groza, ko grem k zobozdravniku, čeprav nimam nikoli česa hujšega za popravit, ampak že samo ropotanje svedra je čisto zadosti, da me začnejo boleti vsi zobje ) šnucika mislim, da so "pametni kužki" več ali manj razprodani, vsaj v Ljubljani jih že nekaj časa nisem videla, pa tudi jana73 ima info, da jih v MB ni nikjer. Tako da poskusi v kakšni spletni trgovini, če jih še imajo. Sicer pa kje si se pa zgubila? Nas čisto zanemarjaš ovčka po zakonu ti pripada celotni letošnji dopust, ne glede na to ali si bila v službi ali ne. Tudi če si na porodniški ali bolniški je tako, možno je, da ti ne pripadajo kakšni dodatni dnevi na izredne pogoje dela, nočno delo in podobno, če tega ne opravljaš. Osnovni dopust pa moraš dobiti v celoti in do konca tekočega leta ga moraš izkoristiti vsaj 10 dni, sicer ti teh 10 dni propade, ostalo pa lahko preneseš v naslednje koledarsko leto. Skratka pozanimaj se v kadrovski službi, sicer se pa obrni na kakšnega "sindikalnega" predstavnika ali kaj podobnega. Držim pesti, da ti vrnejo dopusti Grem, preden mi "očita", da zanemarjam njega in zaradi RR