|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
21.2.2007 16:54:44   
Valeri
Popravljam nedopustno napako iz včerajšnjega javljanja;
nisem pohvalila vseh prekrasotnih maškorc in njihovih mamic, ki so jih tko lepo naštimale. user posted image user posted image user posted image

Tako, napaka popravljena, zdaj pa se treba it igrat, mali mi je prinesel že kup igrač.user posted image

user posted image  tudi za vaše pohvale.

Ja, Cuma, res je bolj med velikimi, mu redko kdo pripiše samo eno leto. user posted image

lp, Valeri

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
21.2.2007 19:32:26   
HIMH
Punce najprej hvala a danes ŽAL SPET NI ŠLO jih je fullll popadalo no grem pa komot na skijanje in pol hop ponovno če pa mi nebo šlo še sedaj bom pa V...... obesla nekam.

Nič grem se žulit z pikico

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
21.2.2007 21:01:32   
HIMH
Ej punce sem ful fuč a se moram potožit jaz sem čisto aut zaradi tega smotanega izpita kr nemorem verjet da so tak kruti in dobesedno iščejo neznanje samo da te lahko fliknejo če pa že pisnega dela ne narediš pa kaj več kot dober dan in nasvidenje že nimaš časa rečt. Jezi me ker sem se vse te dni res fulll učila in vse kaj spada zraven pol te še pa pustijo celi dan tak v negotovosti. In še za cca 150 evrov bom lažja ko jih že tak nima viška.

Nebom vas več otrujala grem spat sva same in upam, da mi mala zaspi ker nevem če bom sposobna še dolgo bedet.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
21.2.2007 22:43:14   
cuma
Himh: Glavo pokonci puncauser posted image ! Bo pa naslednjič šlo! Štajerke ste ja trmaste user posted image !!! Lepo se naspi, jutri ti bo lažje user posted image !

Lahko noč!

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
22.2.2007 7:45:44   
Kofi
Kako mi zadiši....user posted image , ki je na mizi še ni!!!! Samo, bo pa zdaj zdaj! user posted image

Himh...glavno, da greš smučat user posted image  Jaz sem pa tak fejst držala pesti, da mam prav modre roke! Eno user posted image  zate! Saj bo moglo pa naslednjič bit...mogoče pa čakajo na tiste eurčke...da boš ti lažja, oni pa mal težji! Pol pa ziher narediš. tko to gre...potolaži se...user posted image

Mah...grem kr delat...
Aja...še vedno sem v adidaskih user posted image  Nimam cajta it po trgovinah...zdaj je čas za pomerjanje poročnih oblek user posted image  Ujej...sem vedla, da bojo tu težave..pa mi prijateljice niso verjele...no včeraj pa se je ena sama prepričala, ker je šla poleg...user posted image ...hihihi..saj bo...vztrajam user posted image

Papa...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
22.2.2007 7:46:45   
Kofi
user posted image Bino, vidim te! user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
22.2.2007 7:48:45   
nenni
Hvala vsem za user posted image .

Nenni

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
22.2.2007 8:06:06   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

pegica1: user posted image jaz, tudi tebe user posted image . Sem brala tvoje sporočilo pa sem se spomnila na film Nevestin oče, ko se je nevesta poročila v adidaskah user posted image . Obleko boš pa že našla, naj se ti ne mudi. Še vedno si jo lahko daš delat. user posted image

HIMH: vem kako izgledajo ti izpiti. Njim je pisni del čez vse. Sploh ne razuejo, da so nekateri bolj verbalni tipi. Ti kar na smučanje potem bo pa vse  lažje. Kar pa se evrov tiče- loto je rešitev user posted image .

cuma:
ti kar hodi na sprehode po Izoli, mogoče ti pa kakšna nončka sama ponudi stanovanje user posted image . user posted image user posted image user posted image za žabico. A trenira za obisk na barju? user posted image

nenni:
user posted image ti se nam kar pridruži, saj so naše debate precej raznolike.

jana73: user posted image user posted image user posted image za nakup. A so ti dali kakšno 0 stran user posted image ?

arielca: kako počitnice? Kdaj pride Brinina sobica?

pajaca: tudi meni so posteljnine iz IKEa ful dobre. Sva jih letos še dokupila user posted image .

Včeraj sva šla na morfologijo. In rezultat: dobili bomo dojenčka user posted image . No, šalo na stran. Otroček je kar velik in zelo zelo nizko. Še nižje kot je bila Bina. Sedi po turško na mehkem kupu popkovnice in se praska po čelu. Skratka, skriva se. Sem bila kar malo žalostna, ker sem si želela zvedet kaj je. Sicer se je pa tudi Bina igrala take skrivalniceuser posted image . No, mogoče bomo zvedli čez deset tednov, drugače pa julija.  Saj ni tako daleč. A ne? user posted image

Bina sedi za mizo in riše (pisa, pisa) sem pa opazila, da kljub temu, da ima vsaj dvanajst različnih barv, skoraj vedno izbere modro. Sletlo ali temno. Ji je čisto vseeno. user posted image   A se vaši tudi vedno odločijo za iste barve? Mogoče pa riše morje user posted image .

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
22.2.2007 8:31:49   
cuma
Dobro jutro user posted image !!!

Bino: Ema se je tudi skrivala ... Vprašaj Bino, mogoče pa ona ve? Ji je dojenček povedal na uho, ko je spala na tebi user posted image !
Sigurno riše morje...sej veš, kaj to pomeni a ne? user posted image

Včeraj sem na forumu user posted image  dobila nasvet, naj dam Emici navaden stolček in mizico...da je ni treba dvigovati na stolček za hranjenje. Jaz pa imam občutek, da bi ona kar odpeketala med eno žlico in drugo...user posted image  Kaj mislite? No, v vrtcu najbrž sedijo prav na takih...ali ne? user posted image

pegica1: jaz sem se poročila kar v maturantski obleki...pa še trebušček sem imela (6.mesec user posted image ). V srednji šoli so pri nas vse babe kupovale obleke v TS, meni pa ni bilo nič všeč... Zato sem brskala po revijah in priredila eno obleko svojim "potrebam" in okusu. Bele čevlje pa sem našla v trgovini za neveste user posted image  . Moji prvi čevlji z "visoko peto" user posted image  - še dobro, da sem imela s sabo bulerje user posted image (na maturantskem mislim). Nad obleko so bili vsi navdušeni, čeprav je čisto enostavna, pa še izredno komot user posted image .

Mml: upam, da te niso preveč zbrusili....pomahala pa sem ti... a si me vidla?user posted image

< Sporočilo je popravil cuma -- 22.2.2007 8:32:23 >

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
22.2.2007 9:26:42   
lonja
Jutroooooo,

danes sem se ti Cuma želela pridružit pri user posted image , pa sem jo zgleda zamudila.

HIMH, ne sekiraj se, ta izpit boš sigurno naredila, tolaži se s tem, da boš tako vsaj Ljubljano dodobra spoznala. En user posted image  zate, pa lupčka za Hano!

Bino, čestitke za nagajivo pikico user posted image ! S tisto ceno hiše si nas pa res vse čisto zbegala. Toliko in še malo zraven sva dala midva mesec nazaj samo za parcelo, pa še ta ni v Ljubljani.

NR, upam, da ti teden brez user posted image  hitro mineva, jutr bo pa tako že doma, a ne? Pobožaj bušija!

Mml, upam, da te niso preveč matrali. Še dobr, da ima človek samo 32 zob ali celo kakšnega manj.

Jana73, čestitam za nakup smučarske opreme. Full uživaj na smučanju, naredi kak zavoj še zame.

Nenni, pozdravljena med nami user posted image !

Dobila sem službo, ki pa ne vem, ali jo naj sprejmem. Pogoji so sicer full dobri, a so mi vsi tam preveč prijazni in vsi govorijo, kako pri njih vse štima in oh in sploh. Sumljivo, sumljivo, vsaj meni...

Lep dan vsem skupaj!

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
22.2.2007 9:33:12   
Pajaca
HOJLA!

Evo danes imamo v službi žurko ob preselitvi. Zdaj je treba še vse zrihtat, pol pa bodo prišli obiski.... ma je šef povedal, da bo povprečna starost 60 let, tko dauser posted image  kaj naj jaz z njimi počnem?? Ampak imamo celo nogo pršuta, pa ful ene hrane naročene.... zdele bom mogla počas mal pomagat pri pripravah (ko da to ne počnemo že cel teden).

Cuma... ja v vrtcu lepo sedijo za mizico in jejo kosilo. Ampak tam sedi 15 otrok za mizicam in vsi lepo jejo kosilo. Doma pa??? Nam po moje ne bi ratalo, čim bi se za silo najedu bi začel letati okoli. Ampak Pajacek itak sam zleze na trip trapa, tako da z dvigovanjem ni problema. Tako da probaj najprej za malo mizico, ali pa nabavi trip trap, po moje ji bo uspelo not zlezt??

Šibam pomagat..... danes bom dolgo v službi....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
22.2.2007 9:38:34   
kofetek2010
juuuutroooo!

bino - vse 0 so ostale user posted image  še dobro, da je nimam na računu user posted image  
Eli so bolj všeč rdeče, oranžne in zelene barvice, a ne kaže pretiranega veselja do čečkanja user posted image  
glevno, da je z novim user posted image  vse OK, zdaj itak že je kar je... user posted image

cuma - v jaslicah otročki sedijo na majhnih stolčkih in če se spomnim našega mulca je bil ful priden za mizo (še roke je držal pod mizo dokler ni dobil za jest user posted image  ) - Ela v restavracijah večkrat sedi kar za mizo, ker nimajo povsod stolčkov za hranjenje (ja, nimam nekega extra časa za kuhanje, priznam user posted image ) in dokler je hrana v igri je pridna, potem pa šššcccc in jo že lovimo user posted image  

HIMH - škoda, da ti ni uspelo... bo pač naslednjič, a ne?! user posted image

Pegica1 - da te potolažim... poročila sem se v hlačnem kostimu user posted image  

mml - sorry še enkrat, da nisem prav čas vidla SMS user posted image

danes me čaka že pakiranje, no vsaj na kup moram znosit stvari, pa za zlikat še imam user posted image   obožujem pakiranje user posted image   nas že vidim, da bomo kot kaki Turki... nabasani, da ne bomo ven vidli user posted image  

samo še smučarskih sončnih očal nisem dobila user posted image   bom šla popoldan pogledat še v Iglu, mogoče imajo tam kakšna zame in za Elo user posted image

bodite pridne, grem delat user posted image

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
22.2.2007 9:52:22   
mml
Jutro...sem bila že pridna in imam 15 minut zase in za RR user posted image

cuma sem te videla in sem ti mahala, Manca je pa Emi pošiljala lupčke user posted image . Kar se mizice in stola za Emo tiče...pojma nimam...pri nas se sigurno ne bi obneslo, ker bi Manca po ene 3 do 4 žlicah lepo vstala in šla počet kaj bolj zanimivega kot je hrana user posted image

bino super, da je z dojenčkom vse OK user posted image user posted image user posted image , so pa že od vsega začetka lumpi in počnejo stvari takrat in tako kot se njim zdi user posted image . Sicer pa tako kot praviš...julij je že čisto blizu user posted image . Manca trenutno rajši riše po magnetni "piši-briši" tabli, ker se nad barvicami zjeziuser posted image , ker se črte ne poznajo zadosti user posted image . Zdnič je bila tako žalostna zaradi tega, da sva barvice in papir kar pospravila. Barvice drži namreč čisto na vrhu in po tem seveda ne more močno pritisnit, pomagat si pa tudi ne dovoli user posted image .

lonja super, da si dobila službo user posted image , mogoče je pa res tako super, nekatere službe so v resnici super in se v kolektivu res dobro razumejo...kaj pa vem, jaz bi na tvojem mestu verjetno službo vzela, v najslabšem priemru lahko, če ti ne bo všeč, pač spet začneš iskat novo službo...sedaj si tako ali tako že profi user posted image

HIMH ne se prehudo sekirat, ti kar lepo uživaj na smučanju in povsem odklopi študij, po tem pa pač spet veselo za knjige

pegica kaj pa če si daš poročno obleko delat? Včasih je to dosti lažja varianta user posted image , sploh če imaš v glavi kaj točno želiš, v takšnem primeru je po mojem kar težko najti ta pravo obleko.

jana Manca sporoča Eli, da jo pogreša in da ji zavida prihajajoče zimske radosti user posted image

arielca a tako intenzivno počitnikuješ, da še za RR nimaš časa user posted image . Ja ja sej vem, tudi od RR si je treba odpočiti user posted image

Kar se pa mojega obiska zobozdravnika tiče...je bilo boljše kot sem računala...najprej je rekel, da je vse OK (smajlikimujepadelkamenodsrca) in da bo pač ker sem že tam zamenjal eno plombo, ki je malo počena.....no po tem je pa pod plombo našel sekundarni karies (kar koli že to pač je user posted image ) in je vrtal in praskal, da sem že mislila, da bo sveder pogledal ven skozi čeljust user posted image , ampak bolelo je pa čisto malo, samo na koncu skoraj nisem več mogla zapret ust user posted image . Skratka sedaj imam mir vsaj za eno leto...jupiiii.

Grem delat...do srede moram pripravit 2 uri redavanj za študente in še en polurni seminar user posted image , zraven pa seveda še vse ostale dnevne obveznosti. Pojma nimam a sem na porodniški postala čisto nesposobna ali imam samo veliko dela user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
22.2.2007 9:53:52   
HIMH
BINO ej si ti ziher, da nisi bla kje v Turčiji na dopusto ko sta naredla user posted image  al pa je mel kak Turk prste vmes če ti tak lepo na mehkem po turško sedi. No upam pa , da se kmalu obrne na glavico ker če bo vztrajala ali vztrajal ti slabo kaže.
Ej se hecam.
Ja pol si ti tudi delala ta izpit al kdo drug ej oni res dajo samo na pisni del no je pa kolegica prišla na zagovor in jo je tam ena babura matrala cca 30 min poslala ven in potem nazaj not in ji je rekla ja bo treba še malo do drugič predelat in tako je blo enih 14x pri njih.
Očitno jim gre res samo za denar baje dobi komisija cca 25 evr po glavi za cca 2 uri dela in v sku. nas je po 17 kom. Skratka no coment.
Je pa tudi svinjarija znanka je končala upravni faks in ji niso ničesar priznali je prejšni teden nekaj naredla v MB da je mela včeraj majn.Mogoče se tud jaz pozanimam kako je z tem baje se da naret ZUP in UPRAVNI POSTOPEK seveda samoplačniško a kaj ko je treba danes pač vse plačat.

PEGICA a to pomeni, da se boš ti ženla v adidaskih no pol pa eno belo trenirko in je to to pa nerabiš iskat obleke.
Ej si šla pogledat v Holivud tam pri želežniški postaji imajo ful lepe obleke pa mogoče bi jaz vprašala kolegico če se da kaj zmenit če majo kako bol novo in je še niso dali ven ker pozna lastnico ji občasno kako el. obleko ki jo da ven odstopi.
Saj res kje bosta pa opravla obrede in kje bo čaga ha.No saj ne da bi mi prišli ne samo dekliščina pa bo ne ker če ne se pazi.

No naša je danes že od 7 auf in jaz sem kot povožen tarktor edino kaj sem uspela prebavit je 1x lekadol in nescaffe. Bom si pa naredla bučke tamali bom pa župico zel. z mesekom naredla in dala eni 2 porciji zmrznit za skijanje za na brzino ker sem sklenla da tam nebom kuhala razen za tamalo kaj mi taveliki se bomo pa že znašli.Aja gremo pa mi3 in še kolega z hčero 13 let njegov nečak in en sodelavec jupi za mene.Majo pa tam mini welnes in bom ob večerih ko bodo kartali jaz uživala.

Tako da danes moram bajto spravit v red ker je nastal kaos in počasi pakirat tamala pa gre z mojo mamo na potep.

Lep dan vam želi sedaj ko sem napisala roman me boste pa klele.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
22.2.2007 9:59:31   
HIMH
Jana kam greste pa vi na smučanje ha? No pol bova pa danes obe pakitali in likali. Veš kaj tak ko turki se pa le ne naložite ker oni skoz koga še poleg švercajo bodite raje AHOJ ČEŠKA ali pa DOBRI DEN POLJSKA ej malo te hecam.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
22.2.2007 10:11:29   
kofetek2010
HIMH - gremo v San Martino di Castrozza (ali po domače: v kastrolco user posted image ), kam pa vi?

jupi, da so nam uspeli popravit tavelik avto (je šla turbina user posted image ), a bomo vseeno imeli poln prtljažnik (v karavanu) in še trugo na strehi... tak, da ja, lahko bomo tud kot kaki Čehi ali Poljaki user posted image

troje smuči, troje palc, tri pare pancarjev, Buzza za Elo, bunde, hlače, ski bucke, debele puloverje, ... user posted image  

bo katera kak košček Milke Choco-swing? user posted image  sicer je pol že manjka... user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
22.2.2007 10:42:02   
HIMH
Mi pa gremo v RAURIS nekje blizu Kapruna.Joj to je pa bil strošek ha no zudi mi imamo turbino not tako, da vem da to stane kr nekaj.
No naša limozina je premala za na smučanje.Zato dobimo v posojo vitota ker bomo meli vse smučke not 5 parov, 6 parov pancarjev in pol še tavelik voziček ki je primernejši za zimske razmere in seveda cote itd.
Jaz bom mela samo pancarje zraven smučke si bom pa sposodla da sprobam še druge ker drugo leto jih zamenjam.
Kje bo pa Ela ko boste vi smučali al bo to na izmene tako kot pri nas?

nič grem kuhat

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
22.2.2007 11:05:18   
mml
jana in HIMH  to ni fer...vidve smučat, jaz pa pred kupim knjig!!!!!. Kje je tu pravica user posted image user posted image user posted image ????

Saj ni tako hudo, saj vama čisto privoščim. Nasmučajta se še zame user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
22.2.2007 11:08:40   
kofetek2010
strošek za turbino je šel iz garancije (hvala bogu, ker drugače bi bilo čez 2000€) user posted image  

glede na to, da nas gre 6 ali 7 familij, mislim, da ne bo problem za čuvanje Ele, ker itak vsi ne smučajo oz. niso zagrizeni celodnevni smučarji (pa tud sama sem brez kondicije in bosta kakšni 2 urci na dan čist dovolj) user posted image

in za Elo bom vzela kar Hippove kašice zraven (če v času njenega kosila ne bomo vsi šli jest), zjutraj in zvečer pa ima itak flašo, za malico pa kakšno sadje ali jogurt (te pa imajo itak v vsaki štacuni) user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
22.2.2007 11:15:40   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Kje je tu pravica user posted image user posted image user posted image ????

ja, ni je user posted image  

****t ga, tako je pač življenje user posted image user posted image user posted image  saj veš... život je takav, i čupav i dlakav... user posted image user posted image user posted image  

hhhhmmmmm a nisi bila ti zadnjič na smučariji... me pa smo švicale v službi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
22.2.2007 11:16:13   
HIMH
MML saj bom mislila na tebe in vse druge tudi.

JANA no saj sama tudi nebom komplicirala pri hrani saj se vedno nekaj najde.Kaj se pa pri nas varstva tiče je pa tako, da bova mi2 malo kombinirala oz se bomo že zmenli.Saj tudi jaz nisem smučala že 2 leti.

Grem mojega zajčka spravit spat ker je sitna.Zajček zato ker se je sedaj celo1 uro matrala z korenčkom.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
22.2.2007 11:19:21   
HIMH
Super da ste meli še v garanciji turbino cene pa so tak iste tudi za passata pride tu okoli.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
22.2.2007 11:30:18   
mml
hhhhmmmmm a nisi bila ti zadnjič na smučariji... me pa smo švicale v službi

ha ha ha...to je bilo v sklopu službenih obveznosti user posted image ...uradno je šlo za posvetovanje in dobim še vrnjene potne stroške

Držim pesti ,da bo velik avto ok, ker si ne predstavljam, kako bi se vsi z vso prtljago stlačili v tvoj avto user posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
22.2.2007 11:37:31   
kofetek2010
mml - težka bi bila user posted image  smo se sedaj 3 dni vozili z mojim... v prtljažniku Zapp, nogometna žoga, torba za fitnes, 2 torbi s prenosniki (konc, čist polno), na zadnjem sedežu med E in G je bila šolska torba in pod E sedežem njen nahrbtnik, mojo torbico sem imela pa v naročju ali na tleh pri nogah user posted image  
pa drugače sploh ni mičken avto, a ne? user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
22.2.2007 11:41:55   
NRMM
Šcccccccccccc jana in HIMH bejšta drugam lušte delat user posted image user posted image ......ja ja jaz sem, z dvema dodanima članoma na nicku user posted image user posted image ,da se ne bosta samo ati in mami na RR fajn imela user posted image .

Dej dej HIMH bejž se učit user posted image ,sej ne hecam se. Smola,da se ti ni posrečilo,pa sej bo drugič verjem,bomo še bolj držali pesti,takrat pa niti jedla ne bom user posted image .Želim pa ti super smučarijo,Jana tebi tudi,da sem vama pa zeeeeelo fauš pa ne rabim poudarjat a ne?? No sem se lani nasmučala user posted image ravno 1x mi je ratalo,zdej bo pa par let mir,ko pa otroc zrastejo pa zopet in da nadoknadim vse za nazaj user posted image user posted image še malo user posted image user posted image .

Mi smo pa začeli malo bolj dolgo spat,danes sem jo ob 7.30 vlekla za nogico,da se je zbudila,bomo vidli kaj bo za vikend,ko bo ziher ura 6 in bo ammmmmmm user posted image . Po mojem voha atija med vikendi in spanje ni zanimivo,tako da bo verjetno preživel vikend ponoči v tuš kabini user posted image .

Bino tudi jaz sem pridružujem razmišljanju HIMH kaj pa če le ni mali Turk user posted image . Tudi mene je strah,da ni kaki zapečeni,ker me vsi hecajo,da sem imela 1x v Djerbi naročen SEF service. Res se je zgodilo,da je bilo kao iz naše sobe javljeno,da sef nagaja in je prišel en taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki fletn črnc gor (smajlikimutečeslina user posted image user posted image ),da je blo kar joj.Ampak ravno v tistem času je bil tudi mož v sobi,tak da sem lahko samo od daleč opazovala to lepoto user posted image user posted image .

Lonja ja res je mož bo jutri doma,upam vsaj,pa sej tile dnevi minevajo noro hitro,ampak kaj ko bo tudi vikend minil prehitro user posted image .Čestitke za službo,včasih se pa najde kaj pametnega,upam da je tudi ta glede na govorice sedanjih delavcev.

Včeraj sva šli z Marušo po zvončke za babico in se je pasla res kot mala kravica po njih user posted image .So pa pri eni hiši 3 veeeliki psi tako divjali,da mi ni bilo ravno vseeno in sva kar hitro odhiteli iz šume.Pa nikjer nobene ograje in me je postalo strah,ker so dobesedno noreli.Sicer sem vidla verjetno gospodarja,ampak nikoli ne veš,kdaj se kateremu psu vtrga.

Dost bo teženja,grem nekaj vržt v pečico,ker nekaj po malem že kruli.

UŽIVAJTE

L.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?