NRMM
|
Šcccccccccccc jana in HIMH bejšta drugam lušte delat ......ja ja jaz sem, z dvema dodanima članoma na nicku ,da se ne bosta samo ati in mami na RR fajn imela . Dej dej HIMH bejž se učit ,sej ne hecam se. Smola,da se ti ni posrečilo,pa sej bo drugič verjem,bomo še bolj držali pesti,takrat pa niti jedla ne bom .Želim pa ti super smučarijo,Jana tebi tudi,da sem vama pa zeeeeelo fauš pa ne rabim poudarjat a ne?? No sem se lani nasmučala ravno 1x mi je ratalo,zdej bo pa par let mir,ko pa otroc zrastejo pa zopet in da nadoknadim vse za nazaj še malo . Mi smo pa začeli malo bolj dolgo spat,danes sem jo ob 7.30 vlekla za nogico,da se je zbudila,bomo vidli kaj bo za vikend,ko bo ziher ura 6 in bo ammmmmmm . Po mojem voha atija med vikendi in spanje ni zanimivo,tako da bo verjetno preživel vikend ponoči v tuš kabini . Bino tudi jaz sem pridružujem razmišljanju HIMH kaj pa če le ni mali Turk . Tudi mene je strah,da ni kaki zapečeni,ker me vsi hecajo,da sem imela 1x v Djerbi naročen SEF service. Res se je zgodilo,da je bilo kao iz naše sobe javljeno,da sef nagaja in je prišel en taaaaaaaaaaaaaaaaaaaki fletn črnc gor (smajlikimutečeslina ),da je blo kar joj.Ampak ravno v tistem času je bil tudi mož v sobi,tak da sem lahko samo od daleč opazovala to lepoto . Lonja ja res je mož bo jutri doma,upam vsaj,pa sej tile dnevi minevajo noro hitro,ampak kaj ko bo tudi vikend minil prehitro .Čestitke za službo,včasih se pa najde kaj pametnega,upam da je tudi ta glede na govorice sedanjih delavcev. Včeraj sva šli z Marušo po zvončke za babico in se je pasla res kot mala kravica po njih .So pa pri eni hiši 3 veeeliki psi tako divjali,da mi ni bilo ravno vseeno in sva kar hitro odhiteli iz šume.Pa nikjer nobene ograje in me je postalo strah,ker so dobesedno noreli.Sicer sem vidla verjetno gospodarja,ampak nikoli ne veš,kdaj se kateremu psu vtrga. Dost bo teženja,grem nekaj vržt v pečico,ker nekaj po malem že kruli. UŽIVAJTE L.p. I&M