lonja
|
Torej, desantovke na : Jutri mora lonja na Gorenjsko namesto na Primorsko. Sej še sama ne morem verjet. Moj je danes zjutraj, ko naju je spet zapustil in odšel do jutri službeno v Poljče, vzel mojo malo Corso in svojim puncam velikodušno pustil ''ta velik avto''. In danes, malo prej, ko so šli po predavanjih ven na pijačo, mu je ta mala pošast crknila. Zdej moram jutr v akcijo, najprej po njega in pol še nekako pošast spravit v Ljubljano. Tako da ne morem z vami. Fuuuuuuul sem žalostna, jezna, razočarana, kaj naj rečem.... Ampak moram to naredit. Tako da Jana73, zgleda da bom kmalu tudi jaz v fazi prodaje avta, bolje rečeno moje male Corse, ki me ni v osmih letih sicer nikoli pustila na cedilu. Sem slabe volje, grem kar spat. Ve se vseeno lepo lepo imejte, načvekajte se še zame, častim naslednjič, ker sem zaj..... Pa Cumo pozdravte, in Emi lupčka prtisnite od Ajde. lonja P.S. Aja, to bom še zmogla, NR čestitam . A pol, praviš, da Djerba pali? MI se drug teden odpravljamo tja.... Pa približujejo se tisti dnevi... Pa mene tudi že EMŠO grabi, tko da res moram v akcijo... Ah, grem spat, danes se bom stiskala k pouštru...
|