Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Živjo! Kakšna se vam zdijo naslednja imena: DIANA, KATARINA, KATJA, MARINA, NATALIJA, LARA, LARINA, STAŠA. Katero se vam od teh najbolj dopade oziroma katero ime bi ve dale, pa ni nujno, da od teh naštetih. Hvala! LP
Če bi taprvič rodila punčko,bi bila Katarina. Če bi drugič rodila punčko,bi bila Lara. Točno ta dva imena smo imeli izbrana za punčke,pa imamo zdaj dva fanta.
< Sporočilo je popravil KODA -- 21.12.2005 18:56:43 >
DIANA: preveč južno KATARINA: predolgo, ampak še najbolj všeč od naštetih KATJA: preznucano MARINA: me spominja na pristanišče NATALIJA: mi ni všeč LARA: zadnje čase jih je preveč LARINA: mi je že boljše Lara STAŠA: bljak
Meni so všeč vsa, razen Marina pa ne vem zakaj. Če bi mi prvič dobili punčko bi bila Tija.
Diana - preveč tuje, spominja me na star avto Katarina -predolgo Katja - ni mi več všeč Marina - to so nam dajali starši Natalija - prav tako Lara - ful lepo, je tudi moja pupa - ampak za pred 8 leti Larina - ful lepo Staša - tudi ful lepo - sem zdaj imela v ožjem izboru
Katarina - (tudi pri meni je to ime v ožjem izboru) . Diana - res spominja na avto, al pa na princeso... Katja - lepo ampak zelo pogosto, tako da ni več nič posebnega Marina - ne ne Natalija - Verboten? Lara - ker je skoraj vsaka 3 punčka Lara, ne hvala Larina - boljše Staša - kar OK