Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, kaj se sme delati in kaj ne?S tem mislim na hišna opravila..Namreč z možem se počasi seliva v novo hišo in imam čiščenja še pa še, pa okna, vrata, omare, tla...skratka vse.Ravno zadnjič sem čistila kuhinjo in se vesila po lojtrah in pultu..in me je zvečer križ bolel za znoret, pa v torek sem čistila omare nove sobe in drugo jutro me je tako bolel trebuh na desni strani, sem se prav malo zamislila
začel opozarjat, da taka dela prepustim komu drugemu.Saj mi pomaga mama, pa tašča se nudi za pomoč, ampak to meni full težko pade, ker nisem bila nikoli odvisna od drugih in prej kot se one zberejo in pripravijo za akcijo, bi jaz že rodila
!Noseča sem 14 tednov.Upam, da mi bo katera od vas znala svetovat, kaj ja in kaj ne in v bodoče se moram res mal bolj pazit, da nebi prišlo do kakšnih zapletov, ki si jih res ne želim.Drugače pa je počutje super in kot da nisem noseča, se moram včasih kar trudit, da se ne spozabim, da raste v meni še eno krhko in malo bitjece. Lep pozdrav.

Tako so pač tole nalogo prevzele babice in dedi, pa seveda moj
.
, zdaj pa še posode ne morem pomit