|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČKI 2005
13.1.2006 16:59:27   
ALESSA
Pozdravljene! user posted image

Tudi pri nas doma je zelo zanimivo in pestro. Neli je bila 06. stara 9 mesecev. Zelo rada se kopa in plazi po tleh. V stajici se že postavi na nogice.  Tudi v postelji se že postavlja na nogice tako, da smo jogi že spustili niže, da ne bi padla ven iz postelje.  Ful se ji dopade, da lahko stoji. Vriska in čeblja 100/h. Reče že mama in ata, včasih pa reče še teta pa še kaj...  Zelo radi papamo zelenjavo, sadnje in meseka, pa čokolino. Imamo 2 zobeka, zgornja dva pa tudi že kukata ven. Ji oba na enkrat rasteta. Zelo rada ima otroke,samo da jih kje vidi pa je cela happy.  Sva se z možem pogovarjala, da če bo tako kot sedaj kaže, bo zelo družabna. Tipičen oven.

Lepo se imejte in se fejst cartajte, tako kot se mi. user posted image  user posted image  user posted image  Počasi bom začela odštevat dneve, ko bom odšla v službo. Mi nič kaj ne diši, ampak je treba delat...

Alessa

(odgovor članu kuli)
Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?