|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 21:24:38   
Nannn
ooooo vecer srecke user posted image

Hana in zuni iskrene cestitke ob rojstvu user posted image user posted image  saj sploh ne dojemam kaj se dogaja user posted image  a je to res ali sanjam in da res prihaja nas cas....hudooooo kar ne gre mi v glavo in da bom kmalu zagledala naso pupo...caffee ja tocno tako kot si ti imela ponoci sem tudi jaz dozivljala....skoz sem bila na wc-ju in fuuuul me je dol tiscal user posted image  ampak imam vedno sreco da se to dogaja ponoci...se moj dragi ni mogel spati in me skoz spraseval ce je vse ok ali ze kam greva user posted image  zatekam pa tudi jaz in to kar konkretno...se mi zdi da bolj po desni strani...desna roka in desna noga...pest se naredim ampak je kar grozno videti...jutri imam ob 9 CTG in ze komaj cakam da vidim ce kaj dogaja...drugace pa tudi mene moj user posted image  obuva in danes me je celo se obril ker se sama ne morem vec...moja pupa se je ze spustila in jo imam res ze zelo nizko...

Se vedno nisem spakirala za sebe niti za pupo tako da bova sedaj skupaj z mojim user posted image  to naredila...

LE&TA me veseli da sta izbrala imena...se mi je kar smejalo ko sem prebrala da bo user posted image Tamara user posted image user posted image

Lepo se imejte pa ne prehitevat noooooooo user posted image

Nocko Nannn user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 21:31:50   
Anonimen
Hana in žuni, ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image
Drugače se pa tudi jaz javljam, da sem še vedno v enem kosu. Sicer me že en teden na momente ful šravfa, da moram po nekaj minutah tega šravfanja na wc letet, ampak v križu me pa nič ne boli. Samo mi je G rekla, da to pomeni, da se počasi začenja dogajat, očitno se telo že pripravlja. Me je pregledala,če sem že kaj odprta, pa vsaj v četrtek še nisem bila, pa ctg tudi ne pokaže nobenih popadkov, samo sem že večkrat slišala, da to še nič ne pomeni, ker se lahko začne kar naenkrat dogajat.
Trebuh mi tudi občasno otrdeva, čisto neboleče, pa tudi neredno, malenkost se mi je pa tudi spustil, samo na žalost še ne toliko, da bi me zgaga nehala matrat.
Zatekam pa itak nenormalno že nekaj časa. Sklepi me bolijo, gležnjev ni več videt, prsti so kot čevapčiči, pokretna sem samo še na pol...
Aja, pa da še jaz voščim za novo leto - predvsem zdravja, to v prvi vrsti, potem pa še čimveč uresničenih želja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 21:38:33   
mazi




Živjo,

da se še jaz javim po zelooo dolgem času. PDP imam 13.1. pa se še čisto nič ne dogaja. Še vedno letam za našim malim nadobudnežem ( Žiga - 2leti in pol), ki skrbi za mojo dobro kondicijo. Sicer sem mislila da bom kaj prej rodila ( Žiga rojen 14 dni prej) pa vidim da dva poroda nimata nič skupnega.
Lepo se imejte te zadnje dni v sladkem pričakovanju.

Lahko noč,

Mazi



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 21:39:19   
pinka1
Hojla! Srečno 2006!

Pa se je začel naš mesec......Čestitke Hani in Žuni!

Tudi meni roke ponoči full zatekajo in me cele dlani bolijo. Se mi zdi, da me potem še cel dan po malem bolijo in sploh ne preneha.

Danes sem počasi začela pakirat potovalko, ampak še nisem končala - sem cel dan po obiskih letala......tak da bomo jutri nadaljevali...
Hecen občutek je, ko ne veš kdaj se bo začelo.....
V četrtek imam CTG in UZ, pa bomo videli kaj bodo rekli!
Nočko

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 21:54:14   
baklica
Lep dober večer vsem skupaj.
Najprej čestitke novo-pečenim mamicam, vsem ostalim pa želim srče in zdravja ter, da bi čimprej crkljale svoje pikice varno doma v svojem naročju.

Tudi jaz sem še v enem kosu. Dete se je umirilo; sama sem nerodna da je kaj, ven s hiše ne upam, ker imamo povsod sam led in sneg in se bojim, da se bom kje prekucnila, sicer pa naš mali sonček poskrbi, da nisem predolgo časa na mestu. Še ponoči me sprehaja v kuhinjo pa k postelji.

Sicer kakšnih hudih težav nimam, razen tega, da me je vsebolj strah čeprav še sama ne vem česa pravzaprav.
Po eni strani si močno želim, da bi bilo že mimo.

Dons sem si tudi sprintala seznam za v porodnišnico, da bom lahko dokončno zapakirala "rukzak".

Lep večer še naprej ter predvsem veselo pričakovanje.

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 8:11:43   
Lumpi
Dobro jutro!!!


Najprej čestitke vsem novim mamicam.

Jaz še skoz v enem kosu. Dogaja vsak dan po malem, vendar je vse kaj kmalu konča.

Noge mi zatekajo, da je user posted image , v križu me skoraj neprestano boli, zvija me tudi po 5 dnevno po 1 uro, spim po 4 ure na noč. Zgleda, da imam dovolj. Sicer pa, kaj bi jambrala, saj imamo vse bolj ali manj iste težave.


V četrtek imam pregled. Upam, da me bo dala na CTG, do sedaj tega še nisem bila deležna, pa tako sem si na zadnjem pregledu želela.

Danes gre moj honney podpisati očetovstvo. Pri nas nič ne komplicirajo, če želiš to urediti pred rojstvom otroka.

No, lepo se imejte, pa se še kaj "slišimo".


_____________________________

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu baklica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 8:44:35   
Nyah*
Jutro!

Vidim, da nas je se kar nekaj v enem, bolecem, sopihajocemuser posted image , kosu.

Jaz sem danes spala kar ok, ceprav sem se sredi noci zbudila cisto premocena, od neke tesnobe vsa panicna, bogvedi kaj sem sanjalauser posted image .

Vidim, da se ze resno pripravljate, jaz pa se kar nimam feelinga, da gre zares. Sploh se nimam nic pripravljeno, se zase moram nekaj stvari dokupiti, pa ta teden greva po vozicek, se je tasca ponudila, da nama Quinny-ja kupiuser posted image .

                                                        ŽUNI!!!
 
ISKRENE CESTITKE ZA user posted image user posted image  IN user posted image user posted image !
Lepo se crkljajte in uzivajte te prelepe trenutke!

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 9:01:29   
pikica*
*hana* in žuni, ČESTITKE tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image .
 
*hana*, moram  priznati, da je bilo tole  kar presenečenjeuser posted image . Sem kar debelo pogledala, ko sem videla, da si rodila. Držim pesti, da se vama vajina user posted image user posted image  čim prej pridruži doma.  Si nas pa kar po desni prehitelauser posted image .
 
Pri meni je še vse mirno. Se kar bojim, da bom šla čez rok. Po drugi strani je pa panika, ker vem, da gre zdaj zares in da se dan d vse bolj bliža. O popadkih ni še ne duha ne sluha (no, vsaj meni se tako zdi - bomo videli kaj bo danes CTG rekel). Edino zbadanje v nožnici me opominja na vse bližji porod. Pa včeraj zvečer mi je user posted image   že na pol v snu rekel, da naj si danes res pripravim torbouser posted image . Tudi njega je začelo malce stiskat.  Pri meni ni pa nič boljše. Ponoči sem se ves čas zbujala in razmišljala o tem kaj vse nas čaka. Prej se s porodom sploh nisem obremenjevala, zdaj me je pa kar malo panika začela grabit. Ampak najbrž je to normalno.
 
Vidim, da vse čedalje bolj zatekamo. Meni so prej zatekale samo roke, zdaj so pa tudi noge vse širše. Se vidi, da ni bilo čez praznike praktično nobenega počitka.  Moram danes to malo nadoknadit. Grem zdaj dat noge malo v zrakuser posted image .
 
Ve pa uživajte zadnje dneve v enem kosu.

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 9:28:15   
meta22
Hojla čveke!

sedaj se je pa res začelo!!!

Hana in Žuni iskrene čestitke za vajine user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
Pri meni pa se vedno manj dogaja, razen tega da se mi zdi da je trebuh nekoliko nižje in da me rahlo špika v nožnici nič ne kaže da naš user posted image user posted image  hoče ven k svoji mamici in očku. sem že nekoliko nestrpna ratala, kdaj se bo zares začelo. mam že vsega nekako dovolj, še najbolj pa tega velikega trebuha. sem tako nepokretna kot kak user posted image . zdaj jamram, pozneje mi pa bo žal da ni več trebuha, pa brcik, pa ... no do roka še bom vzdržala, potem pa bo že treba kompromise delat z našim user posted image user posted image  v trebuhu.user posted image user posted image user posted image
 
je pa res en hecen občutek, ko ne veš kdaj se bo začelo.
 
bodite pridne pa se slišimo(tipkamo)!
 
LP
Meta
 
 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 10:28:39   
Nannn
Jutro user posted image

Sedaj sem prisla od G in pravi da sem ze odprta 1 cm, user posted image  ze cisto spodaj pripravljena na porod,plodovnice je se kar nekaj ampak MV ze kar stanjsan iz 3cm na 0.5cm tako da se mi kar dogaja user posted image  danes in vceraj sem imela kot nekaksen izcedek sluzast pa pravi moja G da je mozno da bi bil cep ker ni nujno da je cep krvav user posted image  hmmm jest itak nimam pojma...me pa kar skrbi kdaj bo pravi cas da grem  porodnisnico user posted image  CTG pa mi ni pokazal NIC in moram cez dve uri nazaj...nasa pupa je spala ko ubita in ni niti trznila....srcek ji je bil ampak ona je spala...zvecer in popoldan pa je taprava razgrajacica  user posted image  

Sporocim kasneje kaj je bilo na CTG-ju....

Srecno Nannn user posted image

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:18:41   
štručka
Živjo punce!


Da se oglasim še jaz...do sedaj sem vas bolj ali manj le brala, ker nisem utegnila kaj več napisat,..evo, zdej, ko pa sem že nekaj časa na porodniški pa le si le lahko malo skrajšam čas.

Vidim, da imamo vse več ali manj enake "težave", če se temu tako reče.
Jaz najbolj trpim zaradi mukotrpnega pričakovanja...komaj čakam, da srečam svojo štruco. Rahlo zatekanje, neprespane noči, dve drobčkeni strijici in težko vstajanje iz kavča sem vzela v zakup..ni ravno prijetno, ampak si pa ne pustim, da bi me obremenjevalo. 

Zanima me, če katera od vas še  vozi avto ali se mu raje izognete?
 

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:23:46   
AlenkaIST
user posted image  Danes sem pa jaz zelo malo spala ponoči. Ampak ne zaradi naših težav ampak zaradi bolečega grla. Mi ni jasno kje sem zdaj to fasala! Včeraj zvečer se je začelo in bilo prav naporno celo noč. No, pa sem zjutraj malo nadoknadila.

Štručka, jaz bi komot avto vozila še teh 7 dni pred rokom. Ampak se nekako držim nazaj. To mislim samo v primeru da bi šla sama na neko dolgo relacijo (do Ljubljane). Tu do trgovine bi pa šla.
Sem ena taka srečka, da me ta moja nosečnost nič ne moti in nič ne ovira user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:33:27   
LE&TA
Ojla!
Jst avta ne vozim že celo večnost, po moje ene 3 mesce, se pustim da me moj razvaža, itak sem bla pa na bolniški, pa tud že neki časa mava sam en avto, sva zamenjala za enga večjega in ga sploh še nisem vozila, včasih sem že zraven ko vreča krompirja!user posted image
Včeri zvečer smomeli igre, trebuh mi je zasukalo v desno, na levi ga sploh ni blo, to je blo zdej prvič tko izrazito, dans je pa mirno, komej eno brco sem čutla.

A se vam je trebuh že kej spustu? A se vsaki spusti in je pol to en znak več da se bo neki zgodilo??

pr nas je sončn in toplo, tko da bo treba mal skoristit in it ven, sam kak sprehod odpade, ker se tko hitro utrudim, pa noge me ful bolijo!

Lep dan!user posted image

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:35:29   
AlenkaIST
Nannn, a se nisva midve zmenili, da bi šle na isti dan? Kaj zdaj pomeni, da me ne boš počakala? user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:38:42   
AlenkaIST
Glede spuščanja trebuha je tko, da lahko se spusti na hitro lahko pa počasi. Kar pomeni, da še nič ni sigurno. Jaz naj bi ga imela za kak prst nižje (mogoče zdaj že več) pa nimam še nobenih problemov.
Tudi G je rekla, da to še nič ne pomeni.

Bom počakala do četrtka ko imam spet CTG. Pa pregled tudi.

A katera Ljubljančanka hodi v ZD Šiška?

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:47:31   
štručka
Moj trebuh je že ve čas precej nizko. Razne "poznavalke" me že dalj časa pošiljajo na bolj zgodnji porod...user posted image pa se ne pustim...

Tu v Ljubljani je bolj skisano vreme in me čisto nič ne vleče na sprehod. Sem prezračila stanovanje in se bom sprehajala v duhu čiščenja in pospravljanja. Počasi bo pametno pripravit torbo za v porodnišnico in nabavit še zadnje malenkosti, da ne bo moj najdražji zmeden za brezveze, če me kaj preseneti.
Nekaj bolj neprijetnih lažnih popadkov je že za menoj, prav tako me že nekaj dni po malem špika tam spodaj ... očitno se moj trebuh počasi pripravlja na "dostavo".

Punce imate že popolnoma vse pripravljeno ali je na seznamih še kaj neobkljukanega?



(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:54:37   
AlenkaIST
Jaz mislim, da imam kar vse. Lahko se bo pa pol pokazalo, da kaj manjka. Čakam edino na palčka zavijalčka od kolegice. Pa kako kaseto bi morala kupit če zraven ni nobene.

Ostalo je pripravljeno in čaka user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:56:27   
pikica*
Uf, moj seznam ima še polno lukenjuser posted image . Niti torbe za porodnišnico še nimam pripravljene.

Meni se trebuh po moje nič kaj veliko ne spušča. Je pa res, da ne vem kam bi se sploh še lahko spustil, glede na to, da je že celo nosečnost čisto nizko, naša user posted image  je pa prav tako že nekaj časa v nizkem štartu. Glede odprtosti in dolžine MV nimam pojma kakšno je stanje. Mogoče danes kaj izvem na pregledu. Najbrž mi bo naredila tudi CTG, tako da bom videla, če se sploh kaj dogaja. Kot sem že prej rekla, je edini znak, ki ga imam, malo bolj intenzivno zbadanje. Ko bi vedela kdaj bom šla rodituser posted image .

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 11:58:50   
štručka
No, mene čaka še lekarna in šele zdej sem se spomnila, da še  nimam plenic za enkratno uporabo user posted image user posted image user posted image ...no, saj imam še čas...ki je zeeelo relativenuser posted image



(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 12:14:32   
nejca1
Najprej čestitke novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Vam kar malo zavidam, ker že cartate svoje user posted image .

Mi smo še vedno v enem kosu, čeprav me je danes ponoči nekja bolelo, zdi se mi, da nekako med menstrualnimi krči in občutki, ki naznanjajo drisko user posted image . POtem je ponehalo, zdaj pa je ok. Bomo videli kaj bo v četrtek na CTG. Danes sem v lekarni kupila še fiziološko, alkohol in vetrovne kapljice, v četrtek pa dobim tudi hladilno kremico - mi jo bodo zmešali kar o,5 kg - je ceneje in imaš za več časa.
Manjka mi samo še flaška, otroško milo, pa mleko, če slučajno ne bi mogla dojiti (za rezervo), mandeljevo olje, ja pa dudo moram sterilizirati. A jo lahko malo prekuham v vreli vodi, a ne? Ker nimam namena kupovati sterilizatorja ...

Nekako že odštevam dneve do 18. in po eni strani upam, da bi bilo super, če bi mali pohitel....

Punce, na Pušenjakovem forumu sem prebrala, da pri odteku plodovnice, če ne veš, kako je obrnjen otrok in če še ni glavica v medenični vstavi, se naj ne bi nti preoblekle in samo poklicale rešilca. A je res narobe, da se preoblečeš?user posted image

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 12:22:40   
MatMaj
Lepo pozdravljene.

Jaz sem še kar v enem kosuuser posted image . Kot izgleda ne bo še nič. Naš user posted image user posted image  še kar precej miga. Mi je babica rekla, da se tik pred porodom bolj umiri. Pa še kar divja po trebuščku. Imam pa še vedno popadke, ki pa so neredni in minejo kar naenkrat. Tako, da danes ne bo nič, ko ima naš ati rojstni dan.user posted image
Jaz pa sem mislila, da mu bom dala najlepše darilo v življenju.user posted image  Če pa naša štručka ne uboga niti zdaj, kaj šele bo.


Nič grem. Lepo pazite nase...




LP, user posted image MatMaj

_____________________________

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 12:31:22   
Anonimen
Pozdravljene

Vidim, da ima vsaka svoje težave. No, tudi jaz. Začela sem zatekati v noge, zgaga me še vedno matra.

Jutri imam pregled pri G in me je kar malo strah. Predvsem me skrbi to zatekanje (no, saj ni tako hudo) in pritisk. Ta se mi je malo dvignil in ga sedaj imam 140/80. Upam, da to ni preveč, ker ne bi rada zadnje tedne preživela v bolnišnici. Sicer pa user posted image  čutim ves dan.

No, bomo videli kaj bo rekla jutri G. Res bi bila rada še doma. Kaj pravite ve? Mi bo uspelo?

(odgovor članu MatMaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 12:38:50   
shooo
pozdrav januarke,
v novem letu vam želim čim več otroškega smeha in bo vse ok!
glede na to da imam pdp 25.1. še jaz spadam k vam in vas rada "preberem", vidim imamo vse ista veselja in težave.
no, sedaj ko pa je  naš čas resnično pred vrati me pa grabi nekakšen strah in vem da nisem edina. ni me strah poroda, bolečine... vsiljujejo se mi misli da bi bilo z bebo kaj narobe.. glede na to da je user posted image že v pripravaljenosti z glavico navzdol me straši dejstvo da ima skoraj vso popkovino za glavico. (in okoli vrata)..
sicer mislim  da sva oba kar dobro pripravljena na porod,komaj že čakava.
nekdo je vprašal za vožnjo z avtom. no jaz sem se prejšnji teden bila sama v mb,sedaj se pa že pustim voziti če je potrebno iti kam dlje. doma se vozim sama.je pa fino to da je avto kar visok in mi ni problem zlesti not in ven.
kako pa kaj kile? jaz sem na +17, sicer pa 110cm cez popek!
lp

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 12:45:28   
štručka
IZVIRNO SPOROČILO: nejca1

.
Manjka mi samo še flaška, otroško milo, pa mleko, če slučajno ne bi mogla dojiti (za rezervo), mandeljevo olje, ja pa dudo moram sterilizirati. A jo lahko malo prekuham v vreli vodi, a ne? Ker nimam namena kupovati sterilizatorja ...

Nekako že odštevam dneve do 18. in po eni strani upam, da bi bilo super, če bi mali pohitel....

Punce, na Pušenjakovem forumu sem prebrala, da pri odteku plodovnice, če ne veš, kako je obrnjen otrok in če še ni glavica v medenični vstavi, se naj ne bi nti preoblekle in samo poklicale rešilca. A je res narobe, da se preoblečeš?user posted image


Dude in flaške se lahko sterilizira tudi v mikrovalovni, tako da je nakup sterilizatorja bolj potrata..

Tudi jaz mislim, da bi moj lahko malo pohitel, ker ko bo moj PDP blizu se bom sicer spremenila v živčno bombouser posted image

Glede preoblačenja pa mislim, da je bolj fora v tem, da se čim manj premikaš in tako preprečiš odtekanje vode. Če ni v medenični vstavi dojenčkova glavica lahko lepo zamaši "odtok"user posted image

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JANUAR - naš mesec!
3.1.2006 12:52:26   
AlenkaIST
Upam, da vas ne šokoram preveč. Kile +10kg ter obseg (še vedno) 95cm.

Imam občutek, da se user posted image  ne premika več toliko. Lahko je pa samo tisti dan ko je bolj miren. Za novo leto naprimer je bila žurka celo popoldne in celo noč. Mogoče pa še k sebi prihaja.

Tudi jaz nisem kupila stelizatorja ampak sem vse stvari prekuhala v vreli vodi, obrisala s plenico pa pospravila v boršo, ki sedaj čaka pri vhodnih vratih user posted image .

Nannn si že nazaj? Kaj se dogaja?

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?