|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
5.1.2006 16:00:46   
Anonimen
Za 600 jurjev sem jaz sposobna narediti čudež. Z bivšim možem sem se poročila točno na takle način - plačala sva poroko na matičnem uradu (civilno), ki je bila takrat nekaj več kot 5 jurjev, poročila sva se v modri dvorani na Ljubljanskem gradu, bilo nas je 20, šli pa smo na pijačo v gostilno (obe mami sta jedli še kosilo) in je to stalo par jurjev.
Za 600 jurjev grem jaz na Mauricius, če je treba.

(odgovor članu KIKI*)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
5.1.2006 16:17:47   
*goldfish*
1,5 mio vzeti kredit, pa denar porabiš v enem dnevu za druge (v bistvu za nič), potem pa kredit plačuješ 5 let.

lep spomin na poroko. vsaj tistih 5 let, ko na  plačilni vidiš zneske, kako na obroke plačuješ slavo za en danuser posted image





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
5.1.2006 17:05:58   
Anka
Midva sva se poročila takoj ko sem diplomirala, mož pa je bil slabi dve leti v službi, tako da nisva imela neki ful denarja, obema je bil važen predvsem cerkveni del poroke v cerkvi, sama poročna maša, kamor so prišli vsi prijatelji, sorodniki... nisva pa imela ne dekliščnine ne fantovščine, samo "kolono" so nama delali. Obleko mi je kupila moja krstna botra, večerjo za najožji krog žlahte in nekaj res dobrih prijatelje, skupaj 50 ljudi so plačali polovico moji in polovico njegovi. Veliko pa sva dala na fotografije in ni nama žal, še sedaj, po dveh letih jih z veseljem gledava. Ni bilo nekega cirkusa, je pa bilo prijetno in okusno in kar je najpomembnejše, midva sva se imela tisti dan čudovito in najin poročni dan nama bo vedno ostal v lepem spominu. Za lepo poroko ni potrebno veliko denarja. Jaz bi se zadovoljila tudi z izposojeno obleko, me že ki je bila možnost nove...user posted image . Mislim pa da res ni poanta poroke v razkošju.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
5.1.2006 18:42:48   
kepa*
Ne vem, a sem jz nora al kaj, a meni pa te ful razkošne poroke ne sedejo. Meni se zdi poroka čudovit dogodek predvsem za ženina in nevesto in njegove najbližje, niti pod razno pa mi ne pada na pamet, da bi jemala kredit in zapravila za poroko milijon in več samo za to, da bi se lahko izpostavljala. Evo, jaz se poročim 28.januarja, kar sva se odločila okoli božiča. Imela bova civilno in cerkveno poroko, povabljeni so le najbližji, šli bomo na večerjo in to bo to. Da pa bi se zapufala za en dan, hvala lepa. Kot je napisala ena pred mano - in potem pet let odplačuješ za en samcat dan slave. To ni zame. A to je le m oje mnenje.

SAmo še primer: moja dobra prijateljica je imela ful razkošno poroko, ki ju je stala okoli 1.800.000 sit, a naše omizje je bilo na njeni poroki lačno. Zanimivo,kajne? A to je samo primer.

Lahko pa se seveda tudi motim.user posted image  

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu Anka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
5.1.2006 19:05:41   
Sulfinija
Pozdravljena!!!!!

Tudi midva sma šparala,nisma vzela nobenega kredita,kljub temu,da sma imela pač veliko poroko bilo nas je 150svatov.Že muzika je fanj odnesla,pa snemanje,...se je kar za same priprave nabralo za 1milijon stroškov bnolj razkošno je bilo vse skupaj.Res pa je,da so nama večerjo plačali starši njemu njegova mama tast je žal pokojen,moja starša pa meni,vino pa je dala njegova mama za oboje svate in tudi za teden dni prej,ko so prinašali darila.Bila pa je res nepozabna poroka.In tudi presenečeenje katerega je pripravil možev brat moj svak je pa bila kočija z dvema konjema,ki naju je čakala pred cerkvijo noben pa ni vedel za njo,bi skoraj od sreče skupaj zlezla,ker sma si jo oba zelo,zelo želela.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
5.1.2006 19:44:50   
Anonimen
Če bi rada imela vse tiste svate, ki bi jih pač rada imela, ker poroka brez njih ne bo prava, potem s poroko počakajta, dokler se ne nabere dovolj denarja. Tako sva naredila midva. Jaz se ne bi mogla poročiti samo v najožjem krogu, brez prijateljev. Sva pač čakala.

Če pa vama gre za poroko samo, da vama nekaj pomeni sam zakrament, potem pa res ni važno, kdo bo ob tem zraven. Potem pojdita in se vzemita, bo mogoče še lepše.

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
5.1.2006 21:44:24   
Cikica
DENARNE ZADEVE
Koliko stane poroka?
Preden se začnete spraševati, koliko poroka v povprečju stane, razmislite najprej, koliko denarja ste vi za njo pripravljeni odšteti. Poroka je vajin dan in organizirajta si jo tako, kot sama želita. Odločita se, kaj so vajine prioritete, kaj je tisto, kar na vajini poroko vsekakor mora biti in katere so tiste stvari, ki vama ne pomenijo veliko. Ostanita zvesta sama sebi in se ne pustita vplivati od staršev, sorodnikov ali prijateljev. Poroko organizirajta znotraj svojih zmožnosti in ne prekoračujta svojega proračuna, da ne bi kasneje obžalovala. Seveda pa mnogim parom danes pri stroških organizacije poroke pomagajo starši. Večinoma si starši delijo stroške hrane in pijače svatov. V povprečju se cena celotne poroke giblje okrog milijon tolarjev, lahko pa tudi nekoliko manj ali več. Vendar naj vas ta številka nikakor na prestraši, sploh če niste pripravljeni potrošiti toliko denarja za en dan, saj veliko stvari na poroki lahko naredita sama, namesto da bi jih kar preprosto naročili.

več si preberi na tej strani
Poroka : Najina poroka : NajPoroka.Com : Najpopolnejši poročni portal user posted image
... - poročni vodič za mladoporočence Oglaševanje in marketing | Kontakt Datum: 10.12.2005 ZAROČNI IN POROČNI PRSTANI Zaročni prstani V ...
najporoka.com/prstani.asp - 26 KB - 10.12.2005 - hitri predogled

Pa čim lepšo poroko ti želimuser posted image user posted image user posted image
lp,cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
8.1.2006 23:52:00   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

KIKI, oprosti, vendar te ne razumem .
Konec koncev, pa saj ni moja stvar.


Se kar podpišem pod ta post!

< Sporočilo je popravil puncica -- 12.1.2006 12:57:22 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
9.1.2006 12:54:13   
tehnofil
No midva sva tudi precej verna, čeprav sam takrat nisem bil.
Žena je vstrajala na cerkveni poroki in sem se strinjal. Povem pa to. Da lepšega kot cerkvene poroke ni in je ne moreš kasneje nadomestiti. Lahko jo kasneje imaš, vendar za to ni ovira denar, ker je popolnoma ZASTONJ. Kar daš, daš.
Poročila sva se 7.7. - vroč sončen dan.
V vinski kleti na gospodarkem sem nakupil šampanjec. Tam smo si izposodili tudi kozarce. Piškote sva naročila drugje.
Obleko sem si kupil, žena pa si jo je izposodila.
Poročila sva se na gradu. Snemal je nečak. Slikal je prijatelj in oba sta odlično opravila. Uradne slike je zelo ugodno naredil znanec z znanjem in iskušnjami. To je pomembno.
Na grad in na cerkveno poroko so bili vabljeni strici, tete, prijatelji....
Po cerkveni poroki smo na vrtu pri cerkvi vsem postregli s piškoti in hladnim šampanjcem (višek šampanjca bi lahko vrnili s kozarci).
Nato smo šli samo STARŠI ter BRATJE in SESTRE z družinami ter najbližji v gostilno na kosilo (Lovor pri Grosuplju) ki je bilo dobro in ugodno.
Po kosilu smo šli domov in ti povem - zadovoljstvo po celodnevni frki je bilo popolno, ko sva zvečer ob 21:00 gledala videoposnetek poroke in zaspala.
Naslednji dan pa last minute v Turčijo za 14 dni.

Drugače pa je bilo najino stališče takšno: Midva se hočeva poročiti. Kdor hoče pojedino pa naj jo tudi plača.

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
9.1.2006 14:19:41   
bskrle
Da se najeti tudi kak gasilni dom ali podoben prostor, hrano pa pripelje ketering. NAŠA MAMA IN STRIC STA TAKO PRAZNOVALA ABRAHAMA. Tako bosta precej privarčevala pri pijači.  ZA darila prosita denar, npr. moj  je dobil kar lepo vsoto za nakup orodja, vendar sva denar takrat porabila za druge namene, čez eno leto pa si je kupil za tisto vsoto orodje.
Tudi cerkvena poroka ni tako draga, jmislim da je 2x cena običajne mašne intencije.
Stanejo pa pevci in organist.
Če imata dosti sorodstva verjamem, da bodo rade volje priskočili na pomoč pri peki peciva in urejanju malenkosti.

(odgovor članu KIKI*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
9.1.2006 14:40:09   
Anonimen
Kako smo si ljudje različni! Včasih me res preseneča. Jaz osebno, če se bova poročila, se bova v majhnem krogu, midva priči, starši, moj brat z družino. Prijatelje bom pa potem kasneje povabila domov na kakšno večerjo.
Da bi jaz zapravila 1 milijon za ohcet, za mojo žlahto, ki je pol sploh ne maram. Tistih par pravih prijateljev, ki bi povabila pa tud razumejo, da če ni denarja, da se ne bom šla zarad tega zapufat. Ostale "prijatelje", ki jih vidim enkrat do dvakrat na leto, pa tud ne bom tok pogrešala, da bi jih mogla vabit. Da o cerkveni poroki sploh ne govorim, tega pri nama ne bo seveda, tud krsta ne. Ampak to je že druga tema.
Je pa nekaj zanimivo, da greš ti Kika tu spraševat kako spelat poroko za tok in tok svatov, pa si brez denrja, pa bi kredit,v zela pa ne vem kaj, potem se pa buniš, ker dobiš nekej takih odgovorov, ki ti ne pašejo. Pa saj si mogla vedit, da se bo kdo spotaknil ob to, sploh ko teče kar nekaj burnih debat o tebi.
Itak bo pa konce koncev vsak naredil kamor mu drago. user posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: POROKA-pa brez denarja?!
10.1.2006 20:57:57   
Moyca_
za 600 000 že imaš luksuz
Nama je njegova mama plača večerjo ua 45 ljudi (tam okrog 300 000), pijačo smo imeli svojo, njegova mama mu je kupila obleko za 70 000, jaz sem si dala mojo zašit (za blago sem dala 15000), znanka mi je šivala zastonj- imela sem sanjsko obleko. Potem konfeti, vabila npr. 50 000), torta 50 000
uf pa še ni 600 000 (pa nismo kaj preveč šparaliuser posted image )
aja- pa ansambel 80 000

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?