Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Čestitke za pupo s krasnim imenom! Je to iz knjige Rod jamskega medveda? Če sem lahko malo firbčna
, majko mila, ti pa res nimaš sreče; ma zdej se more pa neki na gor obrnit ,ane?
, dela mam ful... pa ne vem sploh česa naj se najprej lotim in tkole...
se tudi kar dobro godi kot kaze. Je ze od prvega UZ malo vecji od povprecja, tako, da so mi tudi PDP malo prestavili proti zacetku junija. No, vsaj najvecji vrocini se bomo izognili tako...
biba
in se posvetila nama, saj nama je pošteno zaškripalo
(pri tem vedno mislim še na našo Anitko in srčno upam da sta z dragim na pravi poti) pri nama trenutno sije sonček - Massa26 imaš prav res bi prav prišla ikona sonček, čeprav smo itaq sami sončki tukaj
. no pa da nadaljujem resneje
naprej.
tetam in že in še bodočim mamicam
. Moški imajo en drugačen pogled, vsaj moj me včasih lahko neverjetno pomiri, pa sploh ne vem s čim. Z njegovo prizemljenostjo, optimizmom, kaj pa vem. Ma, me včasih tud čist ob živce spravi, ampak to je druga zgodba
.