Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Jupiii je blo superrrrr. 
.
.
brca, potem pa kar 2 dni nič. V 1
je mala skozi brcala, brez pavze in me prav čudi ta sprememba.
.
mlekec..
Malo tudi zaradi letošnjih prevelikih finančnih izdatkov. Upam, da nam bo zneslo vsaj za kakšen dan. Drugače bom pa že zdržala. Katerokoli drugo leto bi v totalno depresijo padla, če ne bi šla na morje. Letos pa, ko bo pa
mi ga je itak prepovedal že takoj, ko sva se spoznala. Pa mu kar zaupam, ker se malo bolj spozna. Jaz mislim, da je tako ali tako škodljiv, čeprav proizvajalci in ponudniki trdijo, da je celo zdrav. UV žarki so v taki količini tako ali drugače škodljivi (v solariju pa sploh ni nobenega filtra oziroma ozona, tako kot v naravi), če pa imajo kakšne stare žarnice pa je še toliko bolj nevarno. Poleg tega nosečnice ne smejo izpostavljat telesa previsoki tempreraturi zaradi
Mal še švoh, ampak sem se nafilala z vitamini in še malo, pa bom pokala od zdravja.
Mogoče je to še zato, ker se nisem še pozdravila, al so pa to hormončki.
, Billi
. Se bova malo ustrigli in pobarvali. Jutri bomo pa jajčka barvali