princes
|
Jaz imam morfologijo tudi v 22 tednu...4.5.....komaj čakam..upam da izvem kaj je.. Saj jaz sem si že vse majčke za pomlad kupila, s kratkimi rokavi, pa za zdaj en bolero za čez... Jaz že voham morje...Bi že kar šla.. Sva rekla z mojim, da letos ne greva, pa me že zdaj vleče, kaj šele bo... Je že vidu, da me bo mogu peljat, sem že gledala ponudbe iz turističnih agencij... kao tko mal za foro.. Mene res full boli v trebuhu, kar čutim kako se vse razteza, a vas tudi boli... Da vidim, da ni kaj narobaj.. Zadnič mi je pa že ena tekočina tekla iz prsi, sem imela kar en flekec moker, pa sem pogledala, pa je bila bradavička mokra, pa tko mal bela... mlekec.. Pomoje bi morala malo telovadit.. Pa kakšne vaje delat, joj komaj čakam, da nimam več takega pritiska v šoli, da začnem na telovadbo hodit... Pa dej ta sonček se je spet skril.. Pa čakam mojega da pride je nekam šel, da bova zajtrkovala, potem pa na Zbilje na kavico..Pa sem se hotla že mal posončkat.. A se kakšna spozna, kako je z solariji v nosečnosti...Eni pravijo, da ne, drugi pravijo da v zmernih količinah nič ne škodi ...Potem sem še na mama.si, brala, pa nič ne piše da je treba kaj paziti v nosečnosti... pa sploh ne vem...mene tako mika, ker sem vedno v solarij hodila, pa ne upam... Yennika, ti si bolj medicinsko usmerjena.. En lep pozdravček...
|