borovnička

| 

Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!           PDP 1.9. - Martina5           PDP 3.9. - x_srečka_x    , Billi         PDP 4.9. - borovnička           PDP 5.9. - tadika, onja         PDP 6.9. - NATAŠI        PDP 7.9. - Mikec, Pikica06         PDP 8.9. - yennika         PDP 10.9. - pupika          PDP 12.9. - alenka11        PDP 13.9. - urskamravlja         PDP 14.9. - BONHEUR         PDP 15.9. - melodija, Maja22           PDP 17.9. - Dajanax         PDP 18.9. - SOncIca         PDP 19.9. - Tejcha          PDP 20.9. - žiža         PDP 21.9. - ella2006         PDP 23.9. - SanjaS          PDP 24.9. - Zvezdica32           PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*         PDP 26.9. - Tina&Dean, nelli         PDP 27.9. - asso         PDP 28.9. - Lu, spelca1         PDP 29.9. - pinkiponki        Ne vemo pa še za marusa in matahari.       Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.      Nas je pa že 33    !                     Živjo punce!      Mi smo imeli pa danes morfologijo in izvedeli smo spol. Imeli bomo   , ki je trenutno težek 426 gramov, se normalno razvija, ima vse tako kot mora imet in je ful živahen.       Ni bilo ravno presenečenje, ker sem že od vsega začetka slutila, da bo   , zdaj mi je tudi potrdila.    Pa sem si rekla, da ne bom spraševala, pa si nisem mogla pomagat. Se je pa na ultrazvoku smejal in kravice je pasel (na vseh štirih).   Neverjetno je živahen. Ko mi je delala ultrazvok, ji je kar roko premikal, tako je parkrat brcnil, tako, da se je še G smejala.   Pravi navihanček je. Sonček mamin. Tako, da imam dve luštni slikici za v albumček.            Tako, spol vemo, ampak sem edina, ki spol vem. Zdaj bo pa težka bit tiho, ampak bo treba zdržat. Pa ženske, ko smo tako klepetave.        Zgleda, da bodo sami   . To bo boj za punce čez kakih 16 let.       Zvezdica in Martina, obema čestitke za   .            Jutri bomo pa mal nazdravljali pri nam, ker bom imela mini abrahama (25 let)      . Pa torta, njamiiiii        Jutri si bom pa dala duška.         Naslednji pregled pa imam že 18. maja, kar se mi zdi kar hitro. Komaj čakam.        Se pa v materinsko šolo odpravljam tudi jaz, oz. midva z mojim     nekje junija, ker greva julija na morje. Punce, to bo šlo tako hitro. Prve 3 mesece nosečnosti se mi je kar nekak vleklo, zdaj bo pa kmalu čas za porod. Pa zdaj je glih luštno postalo.      Pridne bodite, veliiik sončka želim!      Pozdravček    

|