Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 10.1.2006 15:39:03
valči
Likam od nekdaj vse za vse štiri,mi je čisto drug občutek dat nase zlikano cunjo.Ne razumem ljudi,ki ne likajo,mam tudi sušilca,pa cota veliko lepše zgleda zlikano,bolj urejeno
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 10.1.2006 16:12:34
pety78
Mam sušilca, pa tetra plenice vseeno likam, ker so lepše in bolj gladke, saj jih ima tudi pod glavico, ko spančka. Pa tudi kake majčke in bodije, če jih takoj ne vzamem iz sušilca, čeprav ponavadi tega ne prakticiram, ampak včasih ne znese. Ne se mi smejat, ampak jaz uživam, ko likam, še posebej zaradi tega, ker imam nov likalnik. To tak polzi in je zlikano 1 2 3. Edino kar me pri tem moti je, da me boli hrbtenica, ko sem dlje časa v stoječem položaju. Ampak mi gre pa zelo hitro od rok.
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 10.1.2006 17:03:21
lelaval
bodije sem likala do šestega meseca (zdaj je stara 7), prav tako vse ostale stvari - večina pa je itak takih, ki se ne likajo. Sedaj pa še redko kaj zlikam - če je res zmečkano. Prav tako za ostale člane.
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 10.1.2006 19:57:32
Sofi
Jaz mu jih vedno zlikam, čeprav imamo sušilca in bom tako tudi nadaljevala. Se mi zdi, da cotke niso porihtane brez likalnika, vsaj paro, da gor spustim. Vsak po svoje.
lp
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 10.1.2006 21:40:48
soncek&luna
tudi jaz kljub susilcu se vedno vse cotke zlikam...pa ne zaradi razkuzevanja.... zaradi tega, ker se lepse zlozijo pa tudi obcutek je, vsaj meni, boljsi... zakaj potem se malemu ne bi likala, ce sebi vse....
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 10.1.2006 22:10:47
urbancek
14 let, sedaj pa večji dve likata svoje sami, ostalo pa še vedno jaz. Ne prenesem nezlikanih oblačil. Ne likam edino brisač, servetov, spodnjih hlačk in nogavic. Ostalo pa mora biti tipi-top.
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 11.1.2006 12:01:09
giga
Jest sem mojmu možu celo nosčnost grozila, da bo on likal. pa je v materinski šoli vprašal če je likanje potrebno, če daš cune v sušilca - ni treba so rekl, in evo, moj je kupu sušilca, pa mi ni treba peglat.
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 11.1.2006 12:03:13
ameli
Jaz se strinjam s pipico. Malemu likam vse. Pač kakšne pol ure več likam kot običajno, pa ni panike. Se mi zdi, da perilo lažje zložiš, pa tudi mali je bolj šik. Velikokrat pa mu tudi ati kaj zlika
RE: Do kdaj ste likale otroska oblacila? 11.1.2006 12:17:23
A-N-J-A
Jaz likam vse in sploh ne mislim nehat .Si sploh ne predstavljam,da bi oblekice samo zložila . Mi je pa prve 2 m likala mami ,pa še bi mi ampak mi je bilo pol že nerodno .